- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
Az én időmben a váltóméret még azt jelentette, hogy ugyanarra a felnire felrakható a gumi, szélesebb, esetleg magasabb az eredetinél, ami még elfér. Ennek a nagyobb felni, alacsonyabb gumi dolognak nem látom értelmét, hiszen ahhoz (eddigi ismereteim alapján) a futóművet is át kéne hangolni. Ez csak optikai tuning
Ha nagyobb felniket akar az ember, akkor miért nem vesz valaki nagyobb autót?AtHos!
Hangfalhoz én tömör 2,5-es réz vezetéket vennék villanyszerelési boltban.
Egy ilyen sodrott kábel csak ront a dolgon. Begolyóznak az elektronok mire a végére érnek
A hangfalakban úgyis annyi kondi és tekercs van, hogy a kábel hatása elenyésző.
Látványnak biztos jó egy ilyen sodrott kábel, de haszna kb. annyi mint a váltómérenek.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
mycso
veterán
válasz PLaci58 #36902 üzenetére
Na, de pont ezért váltóméret, mert a külső mérete a keréknek minden esetben megegyezik, vagy csak minimálisan tér el, így valós adatot mutat pl. a km/h óra.
SŐT, ettől, a gyárilag előírt méretektől nagyobbat, pl. nem is lehetne felrakni, csak külön engedélyeztetéssel.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
.HUman
tag
Azt hallottam, hogy az egyik tag miskolci, vagyis legalábbis a környékéről származik: [link]
Ismerős valamelyikük?
[ Szerkesztve ]
.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A multikon kívül(decathlon, sportsdirekt) nem tudtok valami sportboltot Miskolcon ahol kapus nadrágot lehetne venni gyereknek?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
diablo1984
veterán
Eladó:
am2, am2+, am3-as alaplap:
-Alaplap: ASRock A785GXH/128, full dobozos, minden tartozékával, am2, am2+, am3-as procit fogad, ddr2-es ramok mennek belenagyon jó tunninglap,ATX méretű, saját ramos VGA integrálva rá, ATi crossfire támogatás- 11k
gari: bolti gari már nincs, vállalok rá 1 hetet!
Navi:
WayteQ x850 navigációs készülék szép állapotban eladó, dobozában, minden gyári tartozékával(autós töltö, autos tartó, papírok, doboz) eladó!4,3"-os kijelző, 4Gb belső memória, film, zene, flash, ebook lejátszás, stb-stb. nagyon jó kis készülék, akkuja 2,5-3 óráig is bírja(fényerő függvénye). legújabb térképes navi program van rajta, full europával!- 13k
Laptop proci:
- Intel Celeron Dual-Core T3100-as proci(2 magos, 2x1,9Ghz, 1M cache, 800-as FSB, 64 bit)- 2,5k
Digitális gép:
Samsung D60 6 megapixeles, 3x-os optikai zoomos, sd kártyát fogad, semmi tartozék nincs hozzá, csak a csuklópánt, szép képet csinál!- 8,99k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- 1db primecooler 12cm-es uv reaktív venti (3pines) - 1000Ft
- 1db aerocool 12cm-es uv ledes venti(molex csatis) - 1300Ft
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul! -
bozsozso
őstag
válasz kicsitrash #36908 üzenetére
-
kicsitrash
aktív tag
válasz PLaci58 #36910 üzenetére
mi haszna az egész autó-mizériának?
az alufelninek mi a gyakorlati haszna? sérülékenyebb, drágább...
mivel nekem kb. 13 évesek a felnik, s már látszik rajtuk némi rozsdásodási hajlam, illetve szerintem az elmúlt 170e km alatt a magyar utaknak hála már talán nem is tökéletesen kör alakúak, vennem kell a közeljövőben mindent. ha már veszek, megnézem, mennyibe kerülne az eggyel nagyobb. gondolom ha semmiben nem lenne jobb, nem tennék a nagyobb tesó alá...
-
mycso
veterán
válasz PLaci58 #36910 üzenetére
Esztétikai szerepe van, úgy az egész összkép miatt.
Az esetek többségénél a váltóméretnél, felfele nő a gumi szélessége, így jobb a tapadás.
Mivel a nagyobb felnihez alacsonyabb magasságú gumi tartozik, ezért a stabilitás is nő.Asszem ennyi az értelme.
( #36911 ) kicsitrash: az alufelninek nagyobb a szilárdsága az acélnál, sokkal erősebb. Természetesen ez a minőségi alukra és nem a kínai vackokra értendő.
+szintén az esztétikai szerep, meg a méretválaszték is nagyobb aluban, akár szélesség, átmérő vagy az ET számot tekintve.[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
válasz WildBoarTeam #36913 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott csak én sem tudom, hogy létezik-e még, most meg nem tudtam elmenni megnézni és manapság idővel elég szűkösen vagyok.
#pusi1981: lehet igazad lesz, mert a kapus kesztyűjét is ott vettem
Köszi mind a kettőtöknek.
-
elistvan
őstag
Megbízható 2 magos gépet keresek (e2160-tól felfelé, 80 vagy nagyobb vinyó, dvd író...) . 25 alatt. Akár táp nélkül is azom lenne.
István
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz pusi1981 #36914 üzenetére
aha persze már ha van 1-2 órád a vásárlásra
kb 1 hónapja a 8. stoplisnál untuk meg, hogy egyikből sincs méret (41,5-42), mindez kb 1,5h volt
ja és Debrecenbe a gyerek azt a cipőt ami itt 26e ott 16e vette meg...
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Gyíkac
aktív tag
Hello,
Ha valaki vásárolt a penyben és kapott ilyen matricákat, az érdekelne engem.
Esetlegesen ha más is gyűjti cserélhetünk is..Van egy 5 éves húgom akinek megtetszettek
Keressetek!
-
-
mercenaire
tag
válasz kicsitrash #36922 üzenetére
Igen, mert az alufelnit görgőzni kell, ami elég költséges javítási mód
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mercenaire
-
mycso
veterán
válasz kicsitrash #36922 üzenetére
A javítása általában az alunak drágább, de ezt nem is írtam sehol, hogy nem így van.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Meg tudna tesztelni nekem valaki egy DDR400-as notebook memóriát?
Vagy ha volna kölcsönbe egy ami tuti működik akkor meg én tudnám megtesztelni a notit.
Gyanús, hogy rossz a memó, de nem tudom kitesztelni, mert mindenbe belefagy, még a Memtest86-ba is.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
üszök
őstag
Rádiós egekkel van valakinek tapasztalata? Ebayon 1300 Ft körül vannak érdemes ilyet venni? Vagy csak jó minőségűt?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Sunsetjoy
tag
válasz WildBoarTeam #36913 üzenetére
Lehet hogy félrenéztem, de nem annak a helyén lett nem olyan rég (1-2 éve) valami Megálló nevű söröző féleség?
Amire most ki van írva hogy eladó...?A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
Bull Boss
őstag
Hali! Anyuék porszívót szeretnének venni. Tudnátok ajánlani valami nagyon jó tipust? Az ár úgymond nem mérvadó, a lényeg a tartósság.
-
Lajkó
őstag
válasz Bull Boss #36939 üzenetére
Mi most vettünk 2 ilyen Samsungot! Valami csajos találtam rá kb 4-5 óra keresgélés után...
Ami a csajoknak kell, az benne van! Nincs porzsák, és kajak csak egy mozdulat kiüríteni úgy, hogy nem leszel nyakig retkes mint a textil zsákosokkal. HEPA filteres, vezetékcsévélős, teleszkópos masszív nyél, Olyat szív, hogy alig tudod tolni pl. a parkettán! De persze szabályozható a szívóerő is!Jah, és amolyan csajos Lila! Az Anyósnakvaló, meg a csajos teljesen oda van érte!
-
Lajkó
őstag
Nekem egy Logitech MK250-em volt! Teljesen meg voltam vele elégedve, még játszogattam is vele hébe-hóba... Simán tudta a bill, és az egér is az 5-6 métert! tovább nem próbálgattam
Ennek az egere külön is megvásárolható volt ha jól emlékszem! Keress rá, ha gondolod. Bizti olcsón meg tudod már most szerezni.ronson: Jaja! Meg az olcsó ócskaságok is, amikhez méregdrága a porzsák...
Nem mondom, hogy nem a legdrágább a leg királyabb, csak azért na![ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
A papírporzsák, magában jobb szűrést biztosít, mint az olcsóbb porzsák nélküli porszívók teljes szűrő rendszere. Itt nem a koszként jelentkező sima porra kell gondolni, hanem a leginkább allergén finom porra, mint a pollen is.
Aki drágább és drágábban üzemeltethető porszívót vesz az nem hülye, hanem mert megteheti, illetve gondol az egészségére is.
Bull Boss
Nem érdemes mókolni, mert akkor a célját veszti az egész. Mint írtam a koszként jelentkező por eltüntetésére a legolcsóbb is alkalmas és ha minden gari idő után újat vesz az ember, akkor is jóval olcsóbban jön ki, mint ha egy drágábbat vesz és ahhoz megveszi a kellő kellékeket.
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest