- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Én meg a vizes porszívóra esküszöm. Nekünk az van már vagy 5éve és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Nem kell porzsákkal bajlódni, hepa szűrőt takarítani. Porszívózás után csak kiöntöm a "sarat", kiöblítem és kész.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
mycso
veterán
válasz ronson #36950 üzenetére
Nagy szakértő lehet...
Eddig volt egy tizenezres zsákos samsungom,
papírzsák --> porszűrő --> majd még egy porszűrő a porszívó seggénA szoba feléig bírtam vele, utána taknyom-nyálam-szemem folyt kifele.
Jelenleg egy tizenezres zsák nélküli van,
mechanikai szűrő rács --> porszűrő --> hepa filter --> majd még egy porszűrő a porszívó seggénItt akkora a paraszt vakítás, hogy kitudok porszívózni az egész lakásban, allergiás tünetek nélkül.
Ennél viszont 2-3 porszívózásonkènt ki kell tisztítani a hepa szűrőt.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
kicsitrash
aktív tag
válasz ronson #36950 üzenetére
félig van itt is igaza...
a tescos hepaszűrőt gondolom nem lehet összehasonlitani egy 50 ropit elux, moulinex, miele vagy más neves cég szűrőjével. a hepának pont az allergén méretű port kell megfognia. előtte viszont kell hogy legyen 1-2 nagyobb szemcseméretű szűrő.
sokan azt mondják, mindenből a régi a jobb, mert egyszerű, javitható. az új is jó, csak semmiből nem szabad megvenni a belépőszintet (technika és társai). sajnos a normális pedig horror áron van... -
ronson
őstag
válasz kicsitrash #36953 üzenetére
Leginkább erre értettem én is. Kár egy olyan dologgal dobálózni aminek az ára gyakorlatilag 0-tól a csillagos égig van, így gondolom a varázsszóként használt hepa szűrők között ég és föld különbség lehet.
-
Lajkó
őstag
Akkor felkérném a nagyérdeműt, hogy ítélkezzenek eme a HEPA szűrő felett!
Megfelel-e az elvárásoknak, vagy sem? -
jagada
addikt
Szerintem a HEPA szűrő kérdésben nagyon fontos szempont a szűrő elhelyezkedése. Nem mindegy hogy a szűrési folyamat melyik szakaszán van beiktatva a HEPA filter. Én úgy tudom, hogy az a jó ha teljesen a folyamat végén van, a kifújás előtt, mert így a leghosszabb a filter élettartama, ill. ebben az esetben kell legkevesebbszer tisztítani.
Nekem egy 1800W-os Samsung porszívóm van, cca 15k-ért vesztegetik és bivajerős, állítható teljesítményű, halk, porzsák nélküli, acél csöves, gurulós kefével a végén, allergiás tüneteket nem okoz.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jFox
addikt
1GB DDR3 1333MHz noti ram modul kell-e valakinek?
Ha igen PÜ!további eladó/cserélhető dolgaim:
PCI Analóg TV kártya Avermedia
Fujitsu Siemens 15" LCD monitor fehér kávás, viszont pivot-s!256Mb PC133 noti memória
256Mb DDR333 notebook memória 2db
2Gb DDR3 1333MHz PC RAMCeleron 2,8GHz S775
AMD Athlon64 3200+ S939
AMD Sempron 3000+ S754 ajándék alpalappalATI HD3450/256Mb AGP VGA
DLink DSL-360R ADSL modem
Akit érdekel valami ajánljon érte valamit PÜ-ben!
Cserébe érdekelne főleg:
SATA DVD-RW, 80-160Gb SATA HDD (100/100), 775-ös lap ami kezel Conroe-L procit is, stb.[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
ronson
őstag
Elpida 2x2GB DDR3 1066 notebook memória 3k
Asus fejhallgató, HP-100U szettben lévő, új csak kipróbálva volt. 3k
PC távirányító USB-s 1,5k
-
king.mp
aktív tag
wifi routert vagy AP-t keresnék, akinek van az ne tartsa magában.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz jagada #36957 üzenetére
pontosan
viszont az is érdekes, hogy jó-e az, ami feltépi a szőnyeget... pl. nehéz vele a szőnyeg szélén normálisan porszivózni... nekünk egy 1500 körüli noname van, az anyóséknak egy 20 ropi körüli talán philips. az övék ugyanazt felszivja, de a szőnyeget nem emeli meg... nájsz
-
ronson
őstag
Hát igen manapság már csak N-es routert érdemes venni, de azt is kapni már 3800-ért Miskolcon.
-
AtHoS
nagyúr
válasz atyuska #36915 üzenetére
Árban nem gondolkodtam, de a hozzáértők 1000 Ft/méter ármagasságot mondanak minimum elköltendőnek kábelre (no persze ez inkább a minimális minőséget próbálja belőni)
Onkyo TX-NR807 erőlködő és Dali Concept 6+1+Center+SUB hangfalszetthez kellene
Más
Bontatlan Samu 120GB 840 Basic SSD 3 év garral érdekel valakit? priviben jöhetnek az árak rá
read-only mode on the forum
-
pusi1981
aktív tag
válasz kicsitrash #36963 üzenetére
Nem tudom de engem évek óta szolgált hibátlanul.
WDR3600 váltottam ezért kerül eladósorba.Egyébként az ár alkuképes
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
válasz kicsitrash #36961 üzenetére
szégyen vagy nem én tegnap a MM-ba kipróbáltam legalább 10-12 porszívót mire tudtam véleményt alkotni. Amire rájöttem, hogy a " feltépi a szőnyeget " effektus nem éppen a szivóteljesítménytől függ hanem, hogy milyen a fej. Nagyon sok porszivófejet nehéz is volt tolni, mintha le sem tesztelték volna őket élesbe..
-
Gabe123
aktív tag
Eladó Thermaltake Element T- házam. Infók itt találhatók.
Elég széles, elég nagy,masszív ház (GTX590 belefér)
Van hozzá:
1 db 20 cm-es piros venti
1 db 12-es fekete teljesen új thermaltake venti
1 db 8 fekete teljesen új GMC venti
Ajándék új 1 db 2-es usb2.0-ás hátsó kivezetés.
Miskolcon található. Eladás oka: eladtam a gép többi részét.Ára: 12k
+1 db Coolink SWiF2-80P 8cm-es venti (teljesen új) ára: 2000Ft
Adatok róla Bolti áraMark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
mycso
veterán
Eladó:
Ágybetét, 160*200-as, szivacs, kb. 13-14cm magas, kb. 2 hónapot volt használva, teljesen újszerű, gyári huzatában, leszegve, stb. ...a kép szerint.HDD:
Samsung SP1644N 160GB 7200RPM/2MB PATA - 4.5K
[link]
[link]Keresek:
AM3 vagy AM3+ alaplapot, előny ha van rajta digi. koax hangkimenet. (RCA).“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Olasza
aktív tag
Eladó telenor one touch s (alcatel ultra 995). Januári, új alaplappal, töltővel, 4gb microSD. 30k Ft.
-
Trollolo
tag
Keresnék 64Gb-s Micro SD kártyát. Ajánlatokat privibe plz
-
Penndragon
tag
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
alufelni
tag
válasz Penndragon #36987 üzenetére
Azta ,ez de király....
-
zetecR
addikt
Ebbe az AM2-es lapba keresnék procit úgy, hogy kipróbálnám, ha megy benne, akkor megveszem, ha nem, akkor vissza...
-
atyuska
tag
Jó szetted van, én csak tapogatózom a témában, sokat olvastam én is mire beszereztem a kábeleket. Ahogy olvasgattam a magyar fórumokat, jókat írtak az Inakustik kábelekről, illetve a Gotham kábelekről. Én ebből szereztem be 2x4m-ert. Ha gondolod, egy estére kölcsönadom őket meghallgathatod. Illetve én tápkábelt is cseréltem, az is érezhető javulást hozott az erősítőnél. Milyen zenéket hallgatsz? Ja igen még valami, az okosok azt ajánlották, hogy a center is azonos kábelen legyen a frontokkal. És még valami, Kácsáéknál is érdemes szétnézni. Ha valaki tud minőségi banándugót, az érdekelne 8db.
[ Szerkesztve ]
----atyuska----
-
wwenigma
Jómunkásember
Diginél nem dolgozik valakinek ismerőse?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
atyuska
tag
Sinus Live de ezt max háttérnek ajánlanám, a te komponenseid ettől sokkal jobbak.
zetecR, nem sajnos, magas tartományom széthullik, viszont muszáj vagyok használni, mert a kábelt a vastagsága miatt nemtudom az erősítőbe befűzni
----atyuska----
-
Oly
őstag
Keresek olcsó fóliahegesztőt.
Privi pls
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
alufelni
tag
Sziasztok,eladó cserélhető dolgaim:
Samsung S5230 fekete T-mobilos (inkább alkatrésznek,hol tölt hol nem..) üzemképes,töltő nélkül.2000ft
Nokia 5140i független (a ház alja törött) jól működik,töltővel .2000ft
Motorola E1 független fehér (átlagos állapotba,angol nyelvvel,) töltőjével 5000ft
DVi monitorkábelCsere érdekelne monitorra.
-
77Gabesz
csendes tag
Sziasztok!
Hosszú évekig megbízhatóan szolgáló konfigomat eladom.
Eladás oka: Kihasználatlanság. SFF-re váltottam. Amire kell, arra elég az is.A házon itt-ott karcolások vannak, illetve koránál fogva valamiért rezonál. (nem hangosan-asztal alatt nem is hallható, de fejmagasságban igen)
Irányár 34 000 Ft.
Eddig ajánlottak már 7"-os tabletet, mountain bike-ot, P3-as gépet, karcos telefont ezért úgy döntöttem, hogy nincs csere sem beszámítás.
Gabesz
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
king.mp
aktív tag
A bató házban a pc hosttal szemben volt a galiker számtech. bolt. Nem tudjátok, hogy megszünt, vagy csak költöztek ?
37k
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest