- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusi1981
aktív tag
Tp-Link TL-WR642G 108M Wireless Router Eladó!
A termék kifogástalanul működik, teszi szépen a dolgát.
[ Szerkesztve ]
-
vepe
őstag
Megbízható autószerelőt nem ismer valaki?, olyan kellene, aki Fordokhoz ért és viszonylag gyorsan áttudna nézni egy autót...
-
Ivanh
senior tag
Különböző végletek élnek bennem a vateráról.
1. Gennyes zsici banda (ráadásul nem magyar érdekeltségű)
2. Könnyű átjátszani őket(meg is teszem, nap, mint nap, szerintem kötelező.)De ott igazándiból minden szemetet el tudok adni, relatíve jó áron.
A PH halott. Már régóta.(üzlet szempontjából)
Meg sem próbálom itt ealdni, amit a vaterán merek.
Itt sok hozzáértő van.
És kevés vásárló.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
.HUman
tag
Neked ez fontos, nem alkalmi kereskedő vagy, így a te szemszögedből érthető amit írtál. Sajnos itt túl éles a verseny, és a piac automatikusan beszabályozza az árakat. Az alkalmi vételekre azonnal lecsapnak, ha meg hirdetnél eladásra, akár 1000Ft különbség is jelentheti azt, hogy nem találsz vevőre.
Elfogadható az eszmefuttatásod.
.
-
Penndragon
tag
Egyre több zárt csoport jön létre FB-n kereskedés céljából, olyan mini vaterák, semmi szabály, semmi ellenőrzés, és persze nem kell a hasznodból fizetni sekknek se sarcot. Tudom rengeteg hátránya van ezeknek, nem megbízható ügyfelek, nehéz átlátni ki mivel kereskedik... de szerintem még így is a vatera és teszvesz riválisai. Igaz ezekben a topikiokban is inkább eladni akarnak mint venni... de sajnos szerintem ez a világgazdaságra is igaz, most mindenki elad és kevés ember vásárol.
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
kicsitrash
aktív tag
én pl. a vaterán csak vásárolok. fizesse más a jutalékot
-
sutykuru
aktív tag
válasz kicsitrash #37412 üzenetére
kb. főként ha nem 10+ éves kocsiról van szó
érdekes, kreatív dolgokat tudnak művelni -
kicsitrash
aktív tag
-
Vangelis
félisten
-
bolygo85
tag
Vive cum honore, mori cum gloria!
-
diablo1984
veterán
Eladó:
Digitális gép:
vagy Samsung D60 6 megapixeles, 3x-os optikai zoomos, sd kártyát fogad, semmi tartozék nincs hozzá, csak a csuklópánt, szép képet csinál!- 8,99k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Tápegység: FSP 250W-os, 12cm-es ventis, csendes táp(jó nehéz), 3 nap gar- 2,5k
Optikák:
- 16x-os Lite-On dvd író, dual layeres, ATA-s, fehér színű, szinte csak olvasásra volt használva egy irodai gépben, 3nap gar -2,5k
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/db
Ház:
Aerocool Aeroengine JR, fekete, szép állapotban, minden takaró lemezével, 2db 12cm-es és 1 db 8cm-es kék ledes ventivel, amiket a ház potijáról lehet szabályozni, doboza is megvan! - 8,5k
478-as proci: van egy 478-as tokozású P4 2,66Ghz-es proci,northwood magos, 2,66Ghz/512/533/1,525V! SL6DX típusszámú!- 1,8k -
mycso
veterán
Vegyetek, garis, független, újszerű Motorola Defy+ okostelefont.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
jFox
addikt
Asztali notebook eladó/cserélhető:
17" 1440x900
P4 2,8GHz
512Mb DDR
30Gb HDD
DVD-RW
3db USB, 1db miniFireWire, 1db PCMCIA, LPT, COM, DVI-I
A billentyűzete rossz, de USB billentyűvel tökéletesem megy.A tipusa NOTEBOOK DP78P.
Cserélném Netbook-ra.
További eladó/cserélhető dolgaim:
PCI Analóg TV kártya Avermedia
256Mb PC133 noti memória
256Mb DDR333 notebook memória 2db
2Gb DDR3 1333MHz PC RAMCeleron 2,8GHz S775 - 1k
AMD Sempron 3000+ S754 ajándék alpalappal -2kDLink DSL-360R ADSL modem -2k
König Bluetooth PS3 headset - 2k
7-8" tablethez billentyűzetes tok - 3,5k
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
-
elistvan
őstag
Holnap délelőtti átvétellel keresek 160-250Gb-ig hdd-t. Illetve eladó cserélhető cuccaim: [link]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
king.mp
aktív tag
válasz kicsitrash #37430 üzenetére
aranyember ?
-
Ronyman
aktív tag
Ejj gyerekek mindjárt jön egy rézbőrű és elvisz titeket a MÉH-be vagy a zaciba
-
Vangelis
félisten
A 26 oson lehet srácok robogózni?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Tottika
tag
válasz Vangelis #37436 üzenetére
Üdv!
Eladó ps2 játékok 1500Ft/db:
Tekken5
Tomb Raider The angel of darkness
Mortal Kombat Shaolin Monks
The Gateway
Hitman 2 Freedom Fighters
Fifa 09
Naughty Dog
Xtreme Express
GTI Racing1gb ddr2 laptop memóra 1500Ft
lg dvd iró ata 1500Ft
üres atx ház 1000Ftmeg egy karton francia férfi parfüm,desodor hozzá és arcszesz ár megegyezés szerint
privátban
[ Szerkesztve ]
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Vangelis #37436 üzenetére
"jól megtanultad, hogy főútvonalon nem szabad kerékpározni. jutalmul lépj előre 2 mezőt"
ha a robogó 50 ccm (smk), akkor ugyanaz vonatkozik rá, mint a bringásra, nem?
ha nagyobb, akkor motorkerékpár, s mehetsz vele árkon-bokronbár változhatott az idők folyamán, de szeirntem 4 sávoson nem lehet smk-zni
-
king.mp
aktív tag
válasz kicsitrash #37443 üzenetére
Tavaly április, májusban napi szinten tettem meg a barcika-miskolc távot, nem szóltak érte. 50ccm-es jog-gal szaggattam.
-
Argos
őstag
válasz Pttypang #37447 üzenetére
Azok túl, csak arról nem szól a fáma, hogy azóta a guglinak külön eü. alapot kellett létrehoznia, a különös kegyetlenséggel elkövetett lelki megrázkódtatáson átesett fotósok számára előírt, cicológusi konzultációk végett..
(#37448) cocka
Akkor, amikor tegnap este lecsaptam egy bogarat a tangapapucs fonákjával, nem csupán érzéki csalódás volt, hogy vakuzott még egyet, azután lassan elhallgatott...[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
PLaci58
addikt
válasz kicsitrash #37441 üzenetére
Mi köze az smk-nak a biciklihez?
Lépj vissza két mezőt
Ha nincs a táblán smk tiltás, akkor simán mehet."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest