- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz elistvan #11096 üzenetére
Nem váltották fel, csak módositották a szabványt az új eszközök miatt.
Szerintem a kettő ugyanazt jelenti.
Ma is kapni mmc kártyát üzletben.
Igen, ez igaz, de üzletben lehet kapni amiga500-ast is... Szóval van, de minek...Nem hiszem, hogy van még olyan kütyü, ami használja.
A többi, amit írsz, teljesen korrekt.Láttam a képeket a kártyaolvasóról... Hát nem semmi az biztos, én konkrétan padlót fogtam tőle. Egyszerű, de nagyszerű.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bull Boss
őstag
Van esetleg valakinek nagyon olcsón jelképes összegért vagy akár felajánlásként egy P3as lap + procija? Egy szegény családnak segitek akinek tönkrement a gépük.
-
sly105
aktív tag
Van egy eladó vagy cserélhető ablak klímám.
Eladnám vagy elcserélném. 97-es évjáratú, Fujitsu tpusú ,keveset használt és hibátlanul működik. A korából adódóan természetesen kisebb esztétikai hibái vannak. Nem új!!
2.5 KW hűtő teljesítményű.
Cserébe jöhet: - sony psp
- flippes autós dvd lejátszó minimum 7"LCD-vel
- minőségi autóerősítő(k)
- XBOX 360 okosítva
- 2 db LCD-vel szerelt dvd lejátszó
Ha kell képeket rakok fel.Sűrgős lenne mert nálam nagyon útban van meg megyek nyaralni másfél hét múlva!
Jfox kollégának már működik egy ilyen klíma meg nekem is nagyon meg vagyunk elégedve vele.[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
Ivanh
senior tag
Core 2 Duo E4300 eladó, 11900Ft.
holnap de. miskolcon leszek, h érdekel valakit, csörizzenAz új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Jarod1
addikt
hordozható külső winyót keresek 80-100 giga környékén...
-
elistvan
őstag
válasz Bull Boss #11104 üzenetére
Van egy ST6-raid-em egy 1000a-s tuával. A proci 100% hogy megy a lapot nem próbáltam még ki elvben működik nincs külsérelmi nyoma, csak nem tudom mikor járok Miskolcon legközelebb. Vinyára meg pont szükségem lenne.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Helyhiány miatt megválnék pár régi cucctól:
-Gameboy classic, zöld színű, a kijelzője már nem az igazi, de van hozzá egy spec kazi, amolyan eyetoy koppintás.Asszem 3 játék van rajta, meg zeneszerkesztő,stb. Eredeti nem utánzat 3000ft
-Sega Master System 2, tv játék, hibátlan, 4-5 játékkal, 1 karral, 4000ft
-Commodore 64 majdnem hibátlan (SID chip kiment benne, ezért hangja sajnos nincs), van hozzá magnó, floppy, b. 7-800 játék/program, rengeteg könyv, gyűjtőknek 15000ft
-Xbox classic, softmoddolt, 50-60 játék van hozzá, mindenféle audió és videó formátumot lejátszik, 1 kar, 1 kormány+pedál, távirányító van hozzá, netezni is lehet vele, alap htpc-nek is jó. 20000ft
-xbox classic vinyóhibás, alkatrésznek+2 xboxvinyó ajándék 5000ft
-motorola v360 független mobil, kamerás, mp3 lejátszós, bővíthető memóriás, töltővel 3500ft
-HP photosmart r707 digitális fényképező HIBÁS alkatrésznek 4500ft
Optika hibás, ház, akksi, töltő, belső alkatrészek hibátlanok.-Logitech Wingman Force joystick (nem a ratyi 3d verzió, hanem az eredeti bivalyerős cucc.) Hibátlan, driverekkel, tápegységgel, 10000ft csak igényesnek, szimulátorokhoz kötelező.
-irodai számítógép, fekete házban, sajna nem sokat tudok róla, mert nem az enyém, én csak árulom.Amit tudok róla, hogy 2,8ghz-es proci van benne, 2*512mb ddr ram, 120gigás vinyó és ati 9800pro 256mb videókártya.Egy LG dvd író és egy noname dvdolvasó is van benne, de csatlakozó hiányában az olvasó nincs bekötve. A vinyón gyárinak tűnő xp van. Se a cd,se az aktiváló kulcs nincs meg hozzá,de az eredetiségvizsgálaton átmegy, és a frissítéseket is letölti. Akit érdekel annak tudok küldeni everest riportot.Ár: ???ft
-nem tudom, hogy itt lehet e árulni ilyesmit, de van egy soha nem használt Lenin-fejes kulacsom is, sarlós-kalapácsos piros csillagocskával 7500ft
-3 nintendo ds kazi. [link]
Érdeklődni priviben, képet küldök ha kell, kipróbálni Arnóton lehet, személyes átvétel esetleg még Miskolcon is megoldható. Akudni lehet!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Jarod1
addikt
my song
[link][ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
S.O.S
esetleg valaki ismer vasárnapi napon, virágküldési lehetőséget tiszaújvárosban?köszönteeem
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
detroitrw
addikt
ELADÓ:
- FSP BS 400W /no gari, 1hét/
- gigabyte P31-DS3L /~2+ év gari/
- 2*1GB 800Mhz Geil Value KIT /sok év gari/[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
ejj nyert a diósgyőr,,, 6 szoros oddsa volt))
-
atyuska
tag
9600gt vagy ilyen méretű és teljesítményű kártyát keresek, elsősorban nvidia
----atyuska----
-
gtamate2
veterán
ELADÓ!
1,Sony SCPH-30004 típusu fejhibás ps2 eladó!
Elindul, a menü bejön de a lemezt már nem olvassa be!
Minimális karcokkal.
5k2,Sony SCPH-30004 R típusu fejhibás és valószínűleg táphibás is mivel be sem kapcsol, minimális karcokkal.
1,5k
---------------Q8200 gyári rézmagos újabb kiadású (alacsonyabb de ugyan úgy hűt!) processzorhűtő!
ára:1k
------------
Eladó 6 hónapja vásárolt,3 hónapig használt STEEL Acélbetétes bakancs!szín:steel uk
méret:42/43-as
10 Soros
Dobozában, fekete fűzővel, STEEL táskával, eredeti téli talpbéléssel eladó!Ára: 10 000 Ft
-----------------
Eladó pc játékokeladó játékaim, árban megegyezünk!
Restaurant Empire
Stolen
Ghost Master
Paradise Crakcked
FEAR Combat
Chaser
Fallout Tatics
Pokoli Szomszédok
Mashed
Sudeki
Cossacks
Rush For Berlin
Alias the Game
True Crime
Blood Rayne
Premium kategória:
Total Overdose 1,5k
Battlestrike:Győzelemre fel!
Starsky&Hutch
Commandos 3
Conflictesert Destert Strom 2
Bad Day LAÉrdeklődés:
Privát Üzenetben
MSN-en! címem: gtamate@hotmail.comAz egész 4 000Ft-ért elvihető!!
csere 6k értékben--------------
k500i
Ára:4 000Ft
Joy néha szórakozik, de tökéletes, nagyon szép állapotban, dobozában, töltőjével,Ezüst színű változat, pannonos!
termékinfó Teszt Teszt 2.k310i
Ára:4 500Ft
Telefonálásnál picit halkan hallottam benne, de teljesen megszokható,Ezüst színű, pannonos,dobozával,töltővel,ez is minden gyári készülékével.
termékinfó tesztw350i
kijelzőjén 1 kisebb karc, de használat közbe nem látszik.Pannonos,dobozával,töltővel,adatkábelével,512Mb memóriakártyával eladó!(fekete/narancs színű)
Ára:14 000Ft
termékinfó Teszt Teszt 2.A cuccaimat szívesen cserélem!
*Sn0w
-
Jarod1
addikt
jön valaki Pestről Miskolc felé? Cuccot kéne elhozni, winyót
-
sly105
aktív tag
Van egy eladó vagy cserélhető ablak klímám.
Eladnám vagy elcserélném. 97-es évjáratú, Fujitsu tpusú ,keveset használt és hibátlanul működik. A korából adódóan természetesen kisebb esztétikai hibái vannak. Nem új!!
2.5 KW hűtő teljesítményű.
Cserébe jöhet: - sony psp
- flippes autós dvd lejátszó minimum 7"LCD-vel
- minőségi autóerősítő(k)
- XBOX 360 okosítva
- 2 db LCD-vel szerelt dvd lejátszó
- vagy kinek mit ér????
Ha kell képeket rakok fel.Sűrgős lenne mert nálam nagyon útban van meg megyek nyaralni másfél hét múlva!
Jfox kollégának már működik egy ilyen klíma meg nekem is, nagyon meg vagyunk elégedve vele.eladó !
8 gb sandisk micro sdhc kártyám van még eladó 1 db nincs hozzá semmi csak a kártya magában 3000 ft[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
elistvan
őstag
Igen de Neki Nvidia 9600osa van, neked meg AMD-d a kettő nagyon nem egy kutya. Azon kívül hogy pár év különbség van a kettő között (4 minimum). Ez új kari és pci-es. A mai játékok elkarcolnak vele, a radeon 9600 meg agp-s. (Vele egy szintű kari az x600 pro pci-e fronton)
-
atyuska
tag
Igaz rosszul fogalmaztam, Nvidia 9600gt a min amit keresek Pci-e kártya.
----atyuska----
-
lemcsi
tag
Hello
Nincs valakinek feleslegben egy wifi routere?
Igényt tartanék rá!
Ha lehet telefonon zaklassatok, mert az elkövetkezendö napokban, hetekben nem tudom hogy lesz netem.
Thx! -
szapeti
tag
Sziasztok!
Foglalkozik még valaki DVD árusítással?
Egy 50-es konzerv kellene valami jobbfajta. -
elistvan
őstag
hello!
Van egy Kingston Micro Sd kártyám 1gb-os. Ezt szeretném ugyanekkora M2 Memory stick micro kártyára elcserélni (Micro sd helyett most m2 re lenne szükségem). Csak a kártya van semmi más. Illetve a másik lehetőség 2db 256-os M2 kártyát cserélnék nagyobbra pl: 1db 512-esre 1:1ben illetve 1gigásra értékegyeztetéssel.
Ha van ajánlat keressetek meg! Elsősorban Miskolc és környéke személyesen de felőlem postán is mehet a dolog. Ha felkeltette érdeklődésedet más a termékeim közül arra is cserélek szívesen!
-
jFox
addikt
válasz elistvan #11125 üzenetére
Tudom, ezért kértem, hogy pontosítson. De sajna nekem csak olyan van.
M2-vel kapcsolatban meg keresd meg DJTJ fórumtársat a Nyíregyházi topicba!
Jövő héten megyek arra, ha kell le is bonyolítom.
Szapeti: keresd DISC4U -t.[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
old gray
addikt
Eladó:
DTK V1LBH USB magyar világítós billentyűzet.
Kb. 1 hónapos és 2-3 alkalommal volt max. használva.
Eladás oka: gamer billentyűzetnek lett vásárolva, de nem vált be mert UT3-hoz lassú a reakcióideje.
Kisker. garis, szla+gar.papír van.4500Ft
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
csimav
őstag
Sziasztok!
Nem érdekelne valakit egy jó MP4 lejátszó olcsón?
Link: ITTHa van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Jarod1
addikt
van valaikinek USB-s winyója eladó 80 v 160 Giga,
-
Bull Boss
őstag
160-250Gb körüli vinyót vennék 5k körül
-
atyuska
tag
Lehet ezekre valahogy BB-t varázsolni?
----atyuska----
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek van egy kidobásra ítélt háza az USB előlapi kivezetés érdekelne belőle
Még mindig van 2x256 és 2x512Mb DDR2 667Mhz noti Ram eladó
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
WildBoarTeam
senior tag
Eladó dolgok:
Új A4Tech Egér OP620D: optikai (800dpi, PS2, 1scroll+duplaklikk gomb -> 4gombos)
(sajnos a csatlakozó miatt nem jó a laptophoz, amihez véve lett) =>1000FtAeroCool desing tápkeret (régi tápokra, méreteket később): kék plexis oldalak, a fém részek titánium bevonatosak. Van benne alul egy 8cm-es venti hely. A régi gépemben használtam, de már jó ideje visszaraktam a dobozába. => 500Ft
Acorp külső 56k modem: cuccai nincsenek meg (soroskábel, 9V-os táp). Mivel nem használom, így ha kell viheted.. (de ha adsz érte egy csokit azt se bánom)
Van egy Seagate 2,5gb IDE vinyóm a fiókban egy fehér színű mobilrackkel együtt (elől-hátul ventis). (és lehet van egy 640mb-os is a másik fiókban) ár:?? vagy sör/csoki
PÜ-ben jelezzetek és egyeztetünk.
blabla
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz WildBoarTeam #11143 üzenetére
ja...és még van egy Edimax Wireless PCI-os kari (EW-7128G) valami bazinagy külső antennával, ami kb. 20*30cm-es. (talán a kis antenna is megvan hozzá, de ezt passzolom).
(Szolgáltatónak nem kellett miután váltás volt. Mivel ismerősöm adja el, így árat + átvételt egyeztetni kell vele is).blabla
-
Jarod1
addikt
eladó sorba került 1 canon i455 ös tintasugRAS nyomtató vmint 1 mustek 1200 CP SCanner akit érdekel privizzen.
-
Bull Boss
őstag
sziasztok. Van nekem egy ilyen Kinai webkamerám CYC009 névre hallgat. Valaki infot xp driverrel kapcsolatban tudna adni?
-
Jarod1
addikt
eladó sorba került 1 canon i455 ös tintasugRAS nyomtató vmint 1 mustek 1200 CP SCanner akit érdekel privizzen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest