- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
eladó:
amd x2 3800+ socket 939 9k
2*512 mb márkás ddr ram 5kegyben 12k-ért vihető!
átvétel debrecenben, de miskolcon is megoldjuk!
posta nincs. -
Bull Boss
őstag
Valakinek nincs eladó vagesz Sennheiser agybadugós fülese? Csak újonnan természetesen--
-
Steelmanus
addikt
Van egy Canon PIXMA 1500-as tintasnyomtatom, sajna elromlott mindik azt irja ki hogy a tintaszemettartaly tele van vigyem szervizbe. Nehez ezt otthon megcsinalni? Az is meg a baj hogy tettem bele fejtisztito patronokat, viszont ha bekapcsolom akkor hiaba nyitom ki nem jon be kozepre a tartalyokat tarto egyseg, hanem surun sargan villog es annyi. Szervizbe szerintem nem erdemes vinnem mert az biztos igen draga lehet. Tus valaki segiteni aki mar ilyet szetszedet?
-
caprine
senior tag
Császtok!
Továbbra is keresek hibás rossz X2 eseket.
Kellene egy régi cucc, hátha kallodik valakinek a készletében. LPT kivezetésről lenne szó, lehet hátlapi panellal, de csak simán is. ILYEN.
Több is kellene, vagy ha tudtok boltot ahol lehet venni az is érdekelne.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Oly
őstag
Sziasztok!
Lehetetlent szeretnék, de közelítő megoldások is érdekelnek:
Szükségem lenne egy autószerelőre.
Feltételek:
- precíz
- gyors
- megbízható
- olcsó
- lehetőleg jól felszerelt műhely (pl.: futómű állítási lehetőség)Ajánlatokat ide vagy privátban várom.
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Steelmanus #11705 üzenetére
Korabban volt szo rola. [link] Remelem segit.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
elistvan
őstag
Lenne egy hatalmas problémám. Külső 5,25ös usb házzal szoktam külsőleg adatokat menteni amire átmenetileg nincs szükség a fő vinyón. A rackben lévő vinyó 2 partícióra oszlik. Egy alkalommal nem engedte magát eltávolítani, hiába nem írt rá semmi és semmi nem futott a háttérben hát kikapcsoltam a házikót. Mikor kapcsolom vissza legközelebb eltűnt az egyik partíció. Kap betűjelet de nem enged rá másolni a gyökér könyvtár se látszik. A hiren's boot cd-n lévő pqmagic szerint kereszt csatolt fájlok vannak rajta elég neki egy chkdsk. Lefuttattam de nem működik, nem teszteli, hibaüzenettel kilép. Mi a teendő ilyenkor mivel lehet keresztcsatolást megszüntetni még? Érdekelne volt-e valaha is valakinek hasonló gondja.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
bnorci71
addikt
válasz elistvan #11712 üzenetére
Partition table doctort próbáld meg hátha helyre teszi a partíciós táblát.
Csak óvatosan!!
Ja és ha van fontos adat ami kárba veszhet akkor előtte egy Get Data Back biztos ami biztosELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
ABnormal
őstag
ha unatkoztok beárazhatnátok ezt nekem előre is köszi !
alaplap : JW-RS780UVD-AM2+ (64M)
proci : X2 5000+ BE (@3100 alapfeszen)
memo : 4 x 1 GB Kingmax KLED48F-A8KI5 -
Jarod1
addikt
érdekel valakit 2 db 5 ezres netutalvány sodexo pass 8 ezerért
lejárt számlát sajna nem tudok vele fizetni és olyat se ami kevesebb. -
Jarod1
addikt
sörbontás nokiával [link]
-
elistvan
őstag
válasz Jarod1 #11720 üzenetére
A telefon hiába fémházas nem mutattad hogy a sarkáról lepattant-e a festék. Ja és az egy 3230-as. A 3200 ilyen: [link] műanyag gagyi fröccs öntött házas, az nem élte volna túl szerintem a sörnyitást.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz elistvan #11711 üzenetére
Azt a kis filceket en is kimostam mar ugy hogy forrovizet nyomtam rajuk injekciostuvel majd hagytam egy kicsit es itatatospapirral, papirzsepivel fulpalcikaval egy egyfelnapot itatoztam mar teljesen fer volt es ha jol ranyomtam akkor sem jott mar ki belole semmi. Igen ment is egy darabig majd egyszercsak bekapcsolt a sarga LED de csak lassan villogot, es eleg volt megnyomni a bekap. gomb melletit es abbahagyta lehetett nyomtatni.
Hol kell neki kezdeni szetszedni mert en nem talaltam rajta semmi bonthatot - kivulrol - belulrol kell kezdeni? Szetkapom en ha nem lesz jo akkor kuka. Amugyis egy kicsit csikozik, most vettem bele fejtisztitot de nem hasznalt szovegre viszont jo ha nagyfelbontasu papirt allitok be. Ritkan nyomtatok csak sajnalom kidobni, pont a szovegnyomi miatt. -
elistvan
őstag
válasz Steelmanus #11724 üzenetére
A fejet áztasd meg egy kis meleg desztillált vízben addig amíg jön belőle festék ismételd meg. Nagy felbontással nyomtassál egy darabig meg nyomjad neki utána a tisztitást. Én kipucoltam és a Vangelis által leirt módszerrel nyomogattam a gombokat a nyomtatón, az lenullázta az epromot. Azóta müxik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Úgy érzem haldoklik a szünetmentes tápom. Mivel lehet megnézni milyen állapotban van az akku? Van valami tesztprogi rá? Null modem kábellel csatlakozik a géphez (bár ezen a gépen nem látja a progi a ups-t kábelen át. Gyárilag nincs com port a lapon (Giga EP43-ds3) így egy külső kivezetést dugtam a lap com portjára.) Centralion Blazer 600-asról van szó a progi neve Winpower
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz elistvan #11725 üzenetére
Koszi hogy valaszoltal ezeket mar megcsinaltam, de elobujt belolem a szerelo, tobb millios teljesitmenykapcsolokat szereltem szet ugy hogy egymas utan rakva 2,5 m-es papicsikon voltak a cuccok sorrendbe. Most mar felcsigazott hogy milyen erzekelo van benne mert amennyire belelehet latni igy hogy meg egyben van nem latok semmit az erzekelovel kapcsolatban. A filc alatt kell lennie egy tartalynak mert azt erzekelheti hiszen a filcbol mar nem jott anyag a fejet pedig aztattam vagy 3 oraig ugy hogy cserelgettem a melegvizet. Szoval lesz ami lesz de szetszedem ha maskent nem akkor kalapaccsal ingyen kaptam bar sajnalom de ezt ki kell kutatnom
[ Szerkesztve ]
-
sutykuru
aktív tag
http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_3103_bontas_2/hsz_1-200.html
-
detroitrw
addikt
válasz elistvan #11726 üzenetére
mennyi idős a kütyű?
olyan ~3 év az ilyen aksiknak az élettartalma
de szerintem egyszerübb kicserélni nem drága egy ilyen olyan ~4k és általába jobbak is mint a gyáriakszedd szét s nézd meg milyen adatlapja van V/Ah
na meg persze a fizikai méret
nekem is blézer van CSB gp1245-ös aksival /12V; 4,5Ah/ (ami elég ratyi ... )
az Ah lehet nyugodtan több 5,4Ah-ra cseréltem
a csere is egyszerű csak sima saruval csatlakozik a zselés ólom aksi ... -
Steelmanus
addikt
válasz elistvan #11725 üzenetére
Na ez az atveres!! Idezet:
Szia!
Nem ismeri fel? Mert ennek a villogásnak a jelentése:
Canon Pixma IP1000, 1300, 1500, 2000, stb. nyomtató LED-je 7-et villog narancssárgán. Hulladéktinta gyűjtője megtelt hibaüzenet. Például: az IP1000 esetében 1272 oldalt nyomtattak.Csakhogy nincs benne hulladék tinta tároló (na jó ez nem teljesen igaz mert van, de ezt ő a kinyomtatott oldalak számából következteti meg, nem érzékelővel állapítja meg tehát felesleges szétszedni) Ennek a megoldása lehet, ha reseteled ezt a számlálót, már volt dolgom ilyen nyomtatóval, Tedd a következőt:
Töltsd le ezt: Bővebben: Link
Ez az IP1300 Service tool (ami jó 1700 hoz is)
1. Csomagold ki majd indítsd el a GeneralTool.exe -t
2.ezután válaszd ki azt az USB portot, ahol a nyomtatód van
3.majd kattints a LOCK RELEASE-re, válaszd ki a megfelelő modellt a SET DESTINATION-ben
4.Kattint a DEVICE ID-re
5.válaszd ki az EEPROM CLEAR-t
6.Majd a főoldalon kattints a CLEAR WASTE INK COUNTER-re, és kész. -
Steelmanus
addikt
Es igen, mukodok amit leirtam az elobb fentebb most mar nem villog 6x a sarga hanem rendesen uzemel, tehat nem kell szetszedni eleg az EPROM-ot resetelni es kesz.
Azert termeszetesen ki kell tisztitani a filceket es a nyomifejet idonkent de az 1500-as a kinyomtatott lapot szamlalja es nincs erzekelo benne.
Link: -
ronson
őstag
USB Bluetooth adapter micro OEM
XP és újabb rendszerek automatikusan kezelik, nagyobb tudáshoz Bluesoleil-t linkelek hozzá
Ár: 1k/db
USB to SATA, 2,5/3,5" IDE adapter
Bootolható.
Ár: 3k
MSI USB Bluetooth adapter
Dobozában, legáéis szoftverét csak írott cd-n tudom adni.
Ár:1,5k
TP-Link TL-WN322G USB Wifi adapter
Dobozában minden tartozékával.
Ár: 2k
PC Remote Control
Nagyon egyszerűen működik, szívás mentes segédprogram nélkül (girder és társai).
Ugyan azokat a jeleket adja mint egy multimédiás bill.Gyakorlatilag minden irányítható vele ami billentyűzetről vezérelhető.
8 irányú egér vezérléssel.Ár:4,5k
Technika Wireless Optical Mouse
Alig használt.
Ár: 1k
Alcomp hűtőborda
-Socket 370, Socket A, Socket 478, Socket 775, S 754/939/AM2(ezekre csak olyan keretre, amelyiken mindkét oldalon 3 fül van)
-jól hűt
-8 és 9,2-es ventihez van lefogatás
-kisipari magyar termékÁr: 1,5k
[link]Samsung S3310 szép állapotban, pannonos, garis,minden tartozékával.
Ár:14k
Illetve lenne 30db műanyag "tejes" láda, szüretre ideális.
Ár: 20k
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
válasz Steelmanus #11731 üzenetére
Az i350-esemben sincs semmi ilyen, nem is mondtam. Ő kalkulál egy számot és időnként kiírja.
detroitrw: Nem mai gyerek vagy 5-6éves tuti van, bár nem volt agyonhasználva. Hol lehet ilyen akkut kapni jó áron?
[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Steelmanus #11731 üzenetére
Szerintem a nyomtatók 99%-a nem érzékelővel, hanem sima "számlálással" dobja fel a hibaüzeneteket. Csak egy jó ismerős kell, aki tud szerezni szervízprogit az adott típushoz (pl. számítógép szervizes haver ).
Pl.: Epsonnál is direkt van egy EEPROM resetelő progi. Sőt, itt a tintamennyiséget is egy EEPROM tárolja, ami feldobja x mennyiségű lap után, hogy üres. Bár elvileg ezt is tudod resetelni, ami után gyártott patronoknál jól jöhet, mivel azok nagyobb kapacitásúak.
Szerintem érzékelővel nehézkes és drága lenne a megoldás, és a hibalehetőségeket is növelné, míg egy olcsó pár forintos EEPROM... ...szóval egyszerűbb...
Canon ip1500 és társai
HP (szerintem ott van valahol)blabla
-
Steelmanus
addikt
válasz elistvan #11733 üzenetére
Ezt nem tudtam mentsegemre legyen mondva 19 eve nem hasznalok printert csak ezen esett meg a szivem mert nem akartam hogy a kukaba keruljon. Jaratlan vagyok meg ebben a temaban azert gondoltam erzekelore mert a dragabb printereken a tartalyokon chip van es ezert gondoltam erzekelore. Szakmai artalom
WildBoarTeam
Igen most mar rajottem mert keresgettem meg tegnap este forumokon Koszonom a hsz.t es a linket jol jott megint tanultam valamit.
-
detroitrw
addikt
válasz elistvan #11733 üzenetére
pesti boltba 3k-ért van én is onnan vettem /meg segítőkész kollégák vannak ott elmondták hogy csak simán le kell húzni a sarut azt csókolom ... / [link] 2.400Ft+áfa a 5Ah-s
itt miskolcon nem nagyon lehet kapni
a SOS-ba van de az vagy 4700Ft lenne Bruttó
annó mikor nekem aktuális volt nem lehetett ilyet sehol se beszerezni miskolcon ...ha már 5+ éves arra bőven ráfér a csere mérés nélkül
-
lemcsi
tag
Még mindig szükségem lenne wifi rúterre...
Mellesleg van egy eladó FuSi amilo v3505 noti.
Winyó ha minden igaz vagy 250es vagy 300 körüli van benne.
Táskával minden cuccával eladó.
Nem tom mennyiért megy egy ilyen noti de nekem 60-65ért mondták szóval jelenleg ennyiért fut!
Lehet anyázni, ha drága[ Szerkesztve ]
-
lemcsi
tag
Nem olyan rossz gép egyébként!
amire kellhet, arra jó
Az h a winyó meghalt benne a gari lejárta elött, más tészta
Kicserélték benne, utána már gari után halt be.
Szóval azért is van nagyobb benneNekem aztán mindegy mikor lesz wifi, csak legyen
Atomin
Mint irtam, nem igazán van szükségem vevöre, gondolom ez árban úgyis meglátszana!
Van itthon 2 linksys... -
Atomin
csendes tag
Luke Sykwalker is ezt használja, vegyétek vigyétek......
-
jFox
addikt
Eladó cuccaim: [link]
Ha valaki érdekel valami nyugodtan kesressen PÜ-ben!
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
bnorci71
addikt
válasz Steelmanus #11730 üzenetére
Ez nem átverés
Ez a szervízbarát készülékELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Steelmanus
addikt
válasz bnorci71 #11747 üzenetére
Az az atveres amikor letiltja a nyomtatast es kiirja hogy vidd szervizbe! Ez kb olyan mint maga a szamitogep kezeles, mar tobb mint 1 milliard gepet hasznalnak, es ebbol SZVSZ 80%-a azt sem tudja hogy mit kezel! Ezert lehet kiepiteni pl 15 millios botnet rendszert mert aki hasznalja az nincs tisztaba azzal hogy mit kezel. Csak az en kornyezetemben van vagy husz olyan user ferfi es no, aki egyaltalan nem ert a gephez igy harom havonta alapbol hozzak vissza mert szetcsesztek a rendszert. Es igy van a nyomtatoval is. Elolvassa a hibajelzest, bemegy a szervizbe legombolnak rola nagyjabol 4000 Ft-ot, es amen. Ne azokat nezd akik ertik hogy mit csinalnak vagy kerdeznek mint en is vagy turom a netet mert tudom hogy mit kell keresni a forumokon hanem a tobbit.
-
jFox
addikt
Üdv!
Van egy Abit BH6 alaplapom 128Mb memóriával. Teszteli nem tudtam, SLOT1 proci híjján. Ingyen vihtõ!
Továbbá:
Vargáné és tsa. 235W ATX táp : 1k
SkyHawk 230W ATX táp : 1k--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
bajuszati
tag
Eladó...ram......Twinmos 2x256MB kit (PC3200, CL2.5)
..alaplap...Gigabyte 8IEXP(1.2)Árakat privátban.
Miskolcon átvehető.
3nap próbagar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest