- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
200w utánanéztem LCB200-SFX a típusszáma LC power van a matricán de googlebe beütve ezt hozta be: (totál ugyanez)
[link]Technikai adatok:
- AC Input: 100-120V ~6A, 60Hz en 200-240V ~3A, 50 Hz
- Totál teljesitény: 200W folyamatos, 230W átlagos üzem
- +12V: 10A, +5V: 21A, +3.3V: 16.7A, +5V en +3.3V: 110W, -12V: 0.5A, +5VSB: 2A
- Pentium-IV csati (4molex,1floppy) 20+4pin
- méretei:124x100x73mm[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
sly105
aktív tag
eladó !
8 gb sandisk micro sdhc kártyám van még eladó 1 db nincs hozzá semmi csak a kártya magában 3000 ft
Van egy eladó vagy cserélhető Fujitsu tipusú ablak klímám.
Eladnám vagy elcserélném. 97-es évjáratú,keveset használt és hibátlanul működik. A korából adódóan természetesen kisebb esztétikai hibái vannak. Nem új!!
2.5 KW hűtő teljesítményű.
- kinek mit ér????
Ha kell képeket rakok fel.Sűrgős lenne mert nálam nagyon útban van meg megyek nyaralni 2 nap múlva!
VALAKI VIGYE MÁR EL SÜRGE !!!
Jfox kollégának már működik egy ilyen klíma meg nekem is, nagyon meg vagyunk elégedve vele.Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
jFox
addikt
Ha nem akarsz játszani, hanem munkára, netezésre használod a gépet, akkor mindenképpen ajánlom. Nagyon sok win-es programnak van linux-os megfelelője. Szerintem stabilabb mint a win.
Nézz ki egy számodra szimpatikus disztribuciot, nézd meg a gép igényét és màr töltheted is le a telepítő készletet.
Kezdetnek ajánlom az Uhu Linux -ot ami teljesen magyar fejlesztés, vagy a Mandriva ami jòl van magyaritva és sok progi van hozzá csomagban.
Mod: nézz be a Linux abszolút kezdőknek topicba. Ott is olvashatsz hasznos infokat.[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
pc-user
senior tag
Én pl. az Ubuntu alapokra épülő Kiwi Linux 8.04-et használom. Az alaprendszer mellett tartalmaz pl. open office irodai csomagot, cd/dvd írót prg-t, a médialejátszójához kodekeket, profi képszerkesztőt - csak hogy egy-két dolgot kiemeljek. És még számtalan egyebet tudsz telepíteni pluszban.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
ELADÓ!
1,Sony SCPH-50001 típusu fejhibás ps2 eladó!
Elindul, a menü bejön de a lemezt már nem olvassa be!
Minimális karcokkal.
5k2,Sony SCPH-30004 típusu fejhibás és valószínűleg táphibás is mivel be sem kapcsol, minimális karcokkal.
1,5k
-----------------
Eladó 6 hónapja vásárolt,3 hónapig használt STEEL Acélbetétes bakancs!szín:steel uk
méret:42/43-as
10 Soros
Dobozában, fekete fűzővel, STEEL táskával, eredeti téli talpbéléssel eladó!Ára: 10 000 Ft
-----------------
Eladó pc játékokeladó játékaim, árban megegyezünk!
Restaurant Empire
Stolen
Ghost Master
Paradise Crakcked
FEAR Combat
Chaser
Fallout Tatics
Pokoli Szomszédok
Mashed
Sudeki
Cossacks
Rush For Berlin
Alias the Game
True Crime
Blood Rayne
Premium kategória:
Total Overdose 1,5k
Battlestrike:Győzelemre fel!
Starsky&Hutch
Commandos 3
Conflictesert Destert Strom 2
Bad Day LAÉrdeklődés:
Privát Üzenetben
MSN-en! címem: gtamate@hotmail.comAz egész 4 000Ft-ért elvihető!!
csere 6k értékben--------------
k500i
Ára:4 000Ft
Joy néha szórakozik, de tökéletes, nagyon szép állapotban, dobozában, töltőjével,Ezüst színű változat, pannonos!
termékinfó Teszt Teszt 2.k310i
Ára:4 500Ft
Telefonálásnál picit halkan hallottam benne, de teljesen megszokható,Ezüst színű, pannonos,dobozával,töltővel,ez is minden gyári készülékével.
termékinfó tesztw350i
kijelzőjén 1 kisebb karc, de használat közbe nem látszik.Pannonos,dobozával,töltővel,adatkábelével,512Mb memóriakártyával eladó!(fekete/narancs színű)
Ára:14 000Ft
termékinfó Teszt Teszt 2.A cuccaimat szívesen cserélem!
*Sn0w
-
Oly
őstag
Keresek valakit, akinek van az Evolution trackkerhez hozzáférése.
PM pls
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Solad
addikt
szüksegem lenne egy Sony Ericsson headsetnek a telefonba dugós részére (füles nélkül)
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
elistvan
őstag
Van egy jó kis Genius hangfalam nagyon a szívemhez nőtt. De egyik napról a másikra elnémult. Azt mondja ismerős aki megnézte, hogy a végfok ment ki benne és nem hiszi, hogy lesz bele IC. Megnéztem a 7végén az újakat, nekem nem nagyon tetszenek. Van valaki aki mégis tudna bele alkatrészt/vállalkozna a javításra? Ha tud számlát adni róla az mégjobb lenne.
-
rtom
senior tag
Én is javításra szorulok, a mai vihar után nem kapcsolt be az asztali DVD-m (LG DV9900), beleméregettem, 230V még bemegy, de a barna nyákból már nem jön ki delej. Válallkozó szellemű javítómestert keresek.
Szerk.: valaki esetleg abban tudna segíteni, hogy a benne lévő lemezt hogyan lehet roncsolásmentesen kivenni? Kösz
[ Szerkesztve ]
-
-
bnorci71
addikt
válasz PLaci58 #11269 üzenetére
biztinek? ugyan már, nem divat az már
Ha lenne benne akkor 3 forintért javítható lenne, így kénytelen vag yújat venni mert a javítás nem gazdaságos.Nagyimnak Indesit mosógépbe 2x szállt el a vezérlőpanel az elsőt még sikerült szavatosságba megcsináltatni a másodiknál ment a fészer mélyére a cucc.Na persze, hogy nincs biztosítékja javítás 30e.és a szerelő közölte így 3 évesen 2 év múlva garantált a csapágycsere olyan 20e-ért.
Na ezért megy még nekem mindig a jó öreg Hajdú és fog is még vagy 10 évig csapágy szimering van hozzá más meg nem romlik el benne
Ezeket a mai cuccokat a fogyasztói társadalomnak (sicccc) gyártjákELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
PLaci58
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz PLaci58 #11272 üzenetére
ez akkor kor betegség ugyan is nálunk is előfordul hogy lejár a gép de nem centriz. Szerelővel még nem konzultáltam, de szerintem a programkapcsolónál kellesz keresni a hibát. Amíg 2-ra kicentiz addig nem foglalkozok vele komolyabban.. Na meg a programkapcsoló ne egyszerű szerkezet.
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
F.B.I.
veterán
Miskolcon, Testvérvárosok utcában, egy idősebb garázs szerelős fószer mindent megtud szinte javítani. Hozzá hordom az új és régi hifi cuccokat és nagyon korrekt áron dolgozik illetve ha nincs értelme javítani nem húz be feleslegesen...megmondja, hogy dobd ki.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
elistvan
őstag
Mit tudom én...500Ft? (Ajánlhatsz cserébe fel valami apróságot is kp helyett (vga hűtő, floppy meghajtó,mobilrack külső v belső, hálókártya...) De nekem 2db van ha valakinek lenne felső rész akkor vevő lennék rá, hogy legalább a másikat használni lehessen.
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
válasz elistvan #11276 üzenetére
aprosagom nem nagyon van, amit manapsag is lehet hasznalni, ugyhogy maradjon a KP.
ezt viszont szivesen odaadom, nalam hasznalaton kivul van. igaz, nem egy hangzasbajnok, de legalabb hasznalhato lesz a masik kabeled
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Abruzzi7
csendes tag
Eladó:
1 db Seagate 160 GB ATA HDD
1 db Mobilrack 1 ventis (kicsit zajos)
1 db 4 GB kingston pendrive
1 db 1 GB Maxell pendrive
1 db 15 db-os cd tartó állvány
1 db 20 db-os cd tartó fa doboz
1 db 24 db-os cd tartó
2 db 14 db-os cd tartó
3 db floppy meghajtó
1 db s3 trio vga
1 db hálókártya
1 db modemkártya
4 db audiokábel
1 db ROSSZ mp3 lejátszó thompson 512 MB
2 db USB hosszabító kábel
4 db Floppy kábel
3 db IDE kábel
1 db 100 ml-es képernyő tisztító
1 db processzor hűtő
1 db egérpad
2 db tápkábel
1 db képernyővédő crt monitorra
27 db dvd tok szimpla 14 mm
26 db dvd tok dupla 14 mm
2 db dvd tok dupla slim 7 mm
6 db vastag cd tok
22 db vékony cd tok
4 db floppy lemez
11 db papírtok
3 db 30 db-os henger
2 db slim tokos üres cd Philips
2 db slim tokos üres cd Philips dupla (4cd)Ára: Fix 10k
-
Jarod1
addikt
Eladó palm 105 ALKATRÉSZNEK - nem calibrál a touchscreen
palm 515 új akksival, nem kapcsol be. -
Jarod1
addikt
SCanner eladó Mustek cp1200
-
WildBoarTeam
senior tag
Tegnap behalt ismerősöm gépe és elcsesztem vele vagy 2 órát, de valami nem okés vele, így nem sikerált javítani.
Elég őskori pIII933, nóónéém lap, 2*256 SD, mx400 Vga.
Jelenség:
Mindig akkor jön a kékhalál, amikor betölti a bejelentkező oldalt, ahol kiválaszthatod a júzert.
(csökkentett mód sem jáccik, mivel be sem tölt vele)
Szal, kiszedtük ramokat, egyesével teszt, de u.a. A Vga-t sajna nem sikerült, mert nem volt cserekari.Kérdés:
Okozhat a ram-on vagy vga-n kívül kékhalált bármi más hardverhiba?
Én feladtam, mivel nem első eset és 1hónapnál tovább nem bírja, hiába tolok rá új xp-t.Ergo:
Próbálom ismerősömet rábiznicelni valami occsó váltásra felfelé, amibe van lap+proc+ram+vga. Max árat majd akkor, ha megkérdeztem tőle mennyit szán rá.Tehát akinek van valami eladó occsó (nagyon occsó) fentieknél jobb hardvere, az küldjön PéeM-et.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
blabla
-
tproli
csendes tag
Wacom rajztábla eladó vkinek?
-
Jarod1
addikt
Eladó cumók, vegyétek vigyétek,
na itt a kert.............Piko TRafo 0-9 V Vasúti modellekhez, állítható feszültségű
-------------------------------------------
Mustek 1200CP Scanner
Scanner Type Color Flatbed
Scan Mode: Color Mode 48-bit (software enhanced)
30-bit (Internal), 1,074 billion colors
Gray Mode 10-bit (External), 1,024 shades of gray
Text/Line Art 1-bit/pixel (2 levels)
Scan Method Single pass
Scan Area 216mm x 297mm (8.5" x 11.7")
Resolution Optical: 600dpi (H) x 1200dpi (V)
Enhanced: 19200dpi x 19200dpi
Interface Printer Port (Enhanced Parallel Port)
Dimensions 416mm X 282mm X 64mm
16.4" x 11.1" x 5.2(L x W x H)
Weight 2.3kg(5.1lbs.)5000
------------------------------------------------
PDA billentyűzet Palm gépekhez5000
----------------------------------------------------------------------------------------------AT táp 250 W-os
AT-s Acorp561ALI alaplap + Ház USB kivezetés1000
-----------------------------------------------------------------------------------------2 hangszóró 1 15 W-os és egy másik
1000
------------------- -
Luigi26
tag
Kb fél éves 2 gigás Kingston micro sd kártyám sd átalakítóval dobozában eladó.
-
Oly
őstag
Szombaton 13 óra után indulok az idei PROHARDVER (és társai) táborba.
Még van 2 kiadó hely a kocsiban.Hazaérkezés Vasárnap délután.
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Bull Boss
őstag
valakinek van tippje arra, hogyan tudnék házilag lufikat feltölteni gázzal vagy hélium szerű anyaggal itthon? lehet ilyet kapni kannás kiszerelésben? egy esküvőre kéne disziteni de mán jelleggel esetleg valakinek ismerős aki ilyet csinál?
-
Jarod1
addikt
anak aki még nem látta.. cool.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest