-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz batagy #15258 üzenetére
192 wattosnak adták, elég fura darab, nem a mini-box.com-os. Hasonlít rá, de egyenesek a bordái. Fura, mert a címkéjén rajta van a középpontos csati kiosztása, pedig négy pines (mini DIN) csatija van, meg a kimenet jelzése le volt maszkolva, miután lekapirgáltam kiderült hogy eredetileg 16 V 16 A-es (256 W). Nem tudok rámérni a kimenetére mert nincs kéznél multiméter, de jól megy vele a vas . Pontos specifikáció hiányában a terhelhetőséget hogy lehet megtudni? Mérhető valahogy? Konkrétan erről van szó, tőlük vettem a picoval együtt. Kicsit fura hogy 24 V 7,5 A-esként is árulnak ugyanilyen külsejűt, azonos áron, mellesleg mindkettő kifogyott. Gyanítom hogy szereztek egy nagy adag 16 V 16 A-est, és ők alakították át.
sati.: Én a pöttyözős módszer híve vagyok, teszek 9 pöttyöt egyenletesen elosztva (3×3), a procihűtő úgyis le lesz szorítva elég erősen, az majd eloszlatja.
HookR.: Te mi a bánatot csinálsz éjjel internetezésen kívül?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest