- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
teken2
csendes tag
akkor szerinted milyen pendrave ot vegyek honnan ? valami online bolt van esetleg ami meg bizhato?
-
teken2
csendes tag
ezen nincs matrica csak egy fej meg data traveker rá írva és az hogy 100 G3 meg hogy 32GB piros betűvel
-
teken2
csendes tag
ja hogy a csomagolás nem a pendrave azon rajta van a hologramos matrica
-
iguana
őstag
válasz andatti #15077 üzenetére
OFF
én is pislogtam. a legjobb funkció a vízszintes elrendezés, és én is átnyálaztam más műsoros portált, hátha van szerkeszthető, vízszintes elrendezésű, de nem találtam.
a port.hu azt írja, hamarosan lesz: [link]14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
mongi
senior tag
Üdv Hölgyek Urak!
Csak egy gyors kérdés: Ma érkezett meg a mindig-tv extra alap csomag kártyám CA olvasóval együtt. Beállításkor bejöttek a családi extra csatornák is.
Ez csak átmeneti dolog (beetető időszak), vagy véletlen más kártyát kaptam?
Az Extreme Digitalstól rendeltem, a doboz nem volt felül leragasztva csak alul (ergo ki volt nyitva).
A kártya megy, azonnal elindultak a csatornák.A válaszokat előre is köszönve
mongi.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
teken2
csendes tag
köszi a segitséget még annyi aki a mindig tv ap ot használja win10 en az le irná mijen fizetös csatornák vannak rajta? meg hogy a jaksta media recorder lehet e felvenni rola mert a mediaklik röl ezel gond nélkül lehet
-
teken2
csendes tag
és utána ha van családi csomagom a kor tudom nézni a fizetöst utána is ?
meg még valami a alcor beltérim nek meg a wayteq nek is hájába kikapcsolom a idöeltolást meg a 16 gb os pendrave ot hijába formázom nfsc re akor is csak 4 gb ot tud felveni hd ba utána szétvágja a felvételt ezt nem lehet valahogy meg oldani vagy csak fat32 be lehet felvenni a beltérikel hijába ntsc a pendrave ? -
darvinya
titán
Most komolyan van ezen SpillerTv élő adás.?
Mert én eddig csak 2-5 napos ismétlést láttam, és erre minek fenntartani egy csatornát.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Aki szeret mokolni és ért hozzá, annak egy kis segítség.
Ali box-ok többsége 2 testwrite file-ban van a kódolás kulcsa, ennek visszafejtése feloldja a felvételt.Más az előző hsz-hez.
Köszi..
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Amiko HD8260+
Röviden, velősen: jó, mi több, az eddig próbált Amiko -hoz képest felüdülés.
Nem újonnan tettem szert rá, de nem használtan (2 pötty horpadás van a burkolatán, emiatt ≈13eFt volt, de még van belőle) új távirányító jobbikkal+HDMI kábel.
Viszont némi belső kábel rendezés és gyártási maradék tisztítás kellett az üzembe helyezéshez.
Még tesztelem, de eddig nagyon tetszik.
Már csak Amiko android streamer-re kell rájönnöm miként működik.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Kíváncsi leszek mikor javítják ki CartoonNetwork képarány hibát.
Mert látszik, hogy 16:9-es a kép, de 4:3-ban adják levágva.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Pénteken megérkeztek a cuccok, de csak ma sikerült szerelni. Meglepően könnyen ment minden és első blikkre sikerült elfogadható állásban rögzíteni az ISKRA P-47 antennát (MindigTV oldal lefedettségi térkép antennabeállítási nyilazása alapján), mivel a szabadon fogható 12 csatorna szemmel láthatóan jó minőségben került a TV (UE40C6000) által dekódolásra.
Most már bátran merem rendelni a fizetős szolgáltatást. A rendelésnél Wayteq HD-95CX box-ot írtak a rendeléshez. Az egyik TV-hez (32LG3000) mindenképpen box-ot kell használni, míg a Samu TV-t lehetne használni box nélkül is, ami a első átgondolásra kényelmesebbnek is tűnik.
Kérdezném a szakikat, hogy a Wayteq box megfelelő lehet alap használatra (SpílerTV miatt lesz előfizetve gyakorlatilag műholdas Digi+ mellé - KaonHD) vagy javasolt inkább saját box beszerzése és CA modul rendelése?
read-only mode on the forum
-
jociolaszi
tag
Sziasztok
Kérdezzem már meg mi lehet a hiba hogy minden csatornán a hang hamarabb van mint a kép? El van csúszva de egy másodpercen belül van csak a magyar műsoroknál picit zavaró. Egy régi lepkeantennám van fennt a padláson egy új antenna megoldaná a problémát? Ca modul lg tv.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz jociolaszi #15127 üzenetére
Ez inkább eszköz hiba.
-
darvinya
titán
válasz jociolaszi #15129 üzenetére
Akkor torony hiba, de azt csak szolgáltató javítja.
Maga antenna ilyet nem okoz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
jociolaszi
tag
Körülnéztem a neten és mindenhol azt írják hogy antenna hiba a régi lepkék nem tudják a magas frekvenciákat.Veszek egy újjat és jelentkezem majd hogy milyen lett.
-
Doky586
nagyúr
válasz jociolaszi #15129 üzenetére
Nálam a TV spdif kimenetén akár 200ms kásleltetés is beállítható a hangra, szóval csak beállítás kérdése..
-
darvinya
titán
válasz jociolaszi #15131 üzenetére
Egy nagy hülyeség.
Digitális adás folyik, ahol küldő és fogadó eszköz dolgozza fel a kapot jelet, és ekkor lehet eltérés.
Jel digitálisnál vagy van, vagy nincs.
Köztes pedig kockásodás, amit már nem tud kijavítani fogadó eszköz, mert nagyon kicsi a jelerősség és/vagy kicsi jelminőség(ami a legfontosabb az egész rendszerben).Ha nem tudja fogni a magas frekvenciát, akkor mux sem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz jociolaszi #15134 üzenetére
Mikor eszköz memóriája telődik javítás miatt, ekkor helyfelszabadítás időbe telik.
80% jel nem jelent semmi.
Mint írtam írásomba külön zárójelbe is raktam, hogy a minőség számít, mert ekkor nincs annyi hiba.
Valószínűséggel kötésekkel van gond.
Ez ehet korrózió antenna bekötésnél, osztó kötéseknél, kábel lengéskor keletkező elmozdulás/rossz minőségű kábel vezető mikrótörései.
Ezek mind rontanak a jelminőségen.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
jociolaszi
tag
Minden csatornánál a jelminőség 100%.A jelerősség pedig79-90%.
-
darvinya
titán
válasz jociolaszi #15136 üzenetére
Box/Tv kijelzést nem lehet 100%-nak venni, mert ez SW határérték és bármikor változtatható.
-
frovery
senior tag
válasz jociolaszi #15131 üzenetére
Gondolom ezt egy okos szaki mondta. Az antenna vételképességének mi köze a hang késéséhez? Elárulom, semmi. Az antenna veszi a jelet, amennyiben megfelelő a jel erőssége, minősége, kapsz képet. Amennyiben van képed a tv-n, akkor jó az antenna.
Ved ki a modult a kártyával együtt. Csinálj egy gyári visszaállítást a tv-n, amennyiben van lehetőség, akkor frissítsd a tv szoftverét. A tv típusának megfelelően a gyári honlapról töltsd le penre, onnan 1 perc latt feltolható a tv-re.
Csinálj egy teljes csatorna keresést, majd az ingyeneseken nézd meg ezek után, hogy megoldódott e a probléma. Amennyiben igen, tedd vissza a modult a kártyával, nézd meg a fizetősöknél is.
Ha a probléma fennál, akkor amit már előttem megírtak, nézd meg a menüben, hogy a hang késleleteésére, állítására ven e lehetőség.De mint írtad, elvan törve a panel, meg rozsdás is, így lehet ez is a hiba.
Ha eddig megfelelő volt egy lepke, akkor vegyél ugyanilyet, a mostaniak jók.[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz darvinya #15138 üzenetére
Azért azt a 100 % jelminőséget nem ok nélkül írja ki, elvileg azt jelenti, hogy hibajavítás nélkül tud működni a vétel. Esetleg csak minimális javítással.
Tudomásom szerint a hibajavítás mértékéből szokták szoftveresen kalkulálni a jelminőség százalékértékét. Ebben az esetben pedig hiába vesz jobb antennát, azzal sem lesz jobb.
Gyenge jelminőségnél, antennával kísérletezés közben tapasztaltam már, hogy a hibajavítással való kínlódás miatt (ami a processzort megterheli) elcsúszott a szinkron, újra kellett indítani.
De ilyen stabil 100 %-nál nehéz elképzelni, hogy a jellel lenne gond.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Bozek
nagyúr
válasz #45553408 #15141 üzenetére
Én egy Thomson ANT 1410-es használtam légvonalban 10-12 km-re a vasvári toronytól. Bár ez már kifutott termék, de én nem használom, szóval ha kell, beszélhetünk róla.
-
frovery
senior tag
válasz #45553408 #15141 üzenetére
"MindigTV-hez keresek ajánlott beltéri antennát. Van most olyan, ami itthon elérhető, téglaépületben kiválóan működik?"
Nincs olyan, amit meleg szívvel ajánlanánk. Olyat meg a mi kiválóan működik, végképp nincsen.
Magyarországon tetőn kívülire lett tervezve a rendszer, nem beltérire.
Az, hogy sok embernek sikerül egy gagyi valamivel(mert a szoba antennák nem antennák, csak a nevükben) vételt elérni, még nem jelenti azt, hogy az stabil is lesz. Próbálkozni lehet, pénzt kidobni az ablakon azt is lehet de egy olcsó, jó minőségű tető antennát kirakni, már előnyt jelenthet a nyugodt tévézésre.Logper, ami akár egy szekrány tetején is elfér, persze jó helyen kell lakni.
Nagylepke antenna, ami igen jó vételkészségű, erősítő nélkül is.Amennyiben nem tudsz antennát kirakni, akkor ezt a passzív(erősítő nélküli) kivitelt érdemes kipróbálnod.
[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
"Nem unalmas még állandóan a saját oldalad reklámozása?"
Nem unalmas, mert igaza van. Ez pedig nem az oldala reklámozása, mert nincsen rajta fizetős reklám, amiért neked fizetned kellene minden elolvasáskor."Mehet szobaantennával, évekig úgy használtam, mint írtam."
Persze, mert te abban az 5%-ban vagy, aki jó helyen lakik.
Mint már én is 100× leírtam a saját antenna szerelői tapasztalatomat, szoba antennás vétel csak szerencse és nyeremény, akinél van.
Hivatalosan tetőantennás vétel van magyarországon. Miért kell egy csillivilli szobakütyüért kiadni 5-8ezer Ft-ot, mint venni egy logpert 2ezerért, amit a szekrény tejére rakva is jobb nyereséget lehet elérni, mint a szobakütyüvel. Amennyiben a logperrel kicsi, akadozós a vétel, akkor arra is lehet kötni egy gyertya erősítőt, ami 1300Ft.
A szobaantennákkal az a gond, hogy magában, erősítő nélkül mérhetetlen a nyeresége. Ezt megtolják pár dB erősítéssel, persze nem 44-el, mint a papíron, mert annyi egy profi erősítővel sem elérhető.Még egy otthon barkácssal elkészített rézdrótos quad antenna is jobb, az ablaküvegre ragasztva, mint az ajánlott szobaantennák.
-
darvinya
titán
NatGeo-nak lőttek mára.
-
regvoltrossz
aktív tag
A Mindignyer oldalon most gépkocsit lehet nyerni!
Ez eddig renden van. Régóta vagyok regisztrálva már és egyszer sikerült is egy kiegészítő programcsomagot nyerni. Problémám most abból adódik, hogy az az e-mail cím, amivel annó regeltem erre az oldalra, már nem él. A MindigTVExtra oldalán már régen átírtam az újra. Itt is szerettem volna megváltoztatni, de ha az adatmódosításra kattintok, akkor az e-mail címet nem tudom megváltoztatni, míg az összes többi adatot a lakcímtől a jelszóig igen. Mit rontok el?
Ps.: persze először neveztem az autóra és csak utána jöttem rá, hogy lehetséges, hogy itt még a régi e-mail címem van megadva..[ Szerkesztve ]
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest