-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz Zoli bácsi #61848 üzenetére
Ennyiből megkíméltebb "postás" Liberty-t is kapsz, elől-hátul csomagtartókkal, arra lehet aggatni mindent, ami a horgászáshoz kell.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
30z.Samu
félisten
Megjött az október, fincsi 7 fok volt, amikor bejöttem a melóhelyre.
Sic Parvis Magna
-
Plafoon
tag
Üdv, igaz hogy az új aprilia sr-ben már kínai am blokkokat raknak bele?
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok. Az lenne a gond a mocinál hogy ugye fel lett újítva a blokk és persze kellett a járatás ideje alatt a tankba is tenni olajat a különolajzás mellé. Nos az lett a következménye hogy a kipufogó jól berakódott olajjal és nehezen megy. Azóta elhagytam már a benzinbe öntött olajat mert eltelt a járatási idő de még mindig nyomja a rengeteg olajat a kipufogóból de gyakorlatilag annyira hogy még a hátsó kerékre is jut belőle. Valami ötlet van arra hogy hogyan lehetne eltávolítani azt a sok olajat a kipufogóból?
-
30z.Samu
félisten
Jó reggelt! Ma 6 fok volt reggel. Megkezdhetjük az aggódást a tél miatt?
Sic Parvis Magna
-
mumtaz
senior tag
válasz 30z.Samu #61864 üzenetére
Tegnap reggel kicsit hideg volt. Nem fáztam. 2 nadrág. Optimális volt. Ma reggel befagyott a s*ggem. De szerintem nem lesz azért annyira elviselhetetlen a tél.
Más: Korábban említettem, hogy hiányolok egy idomot a Jetforceról, ami a faridom alatt lenne a fix sárvédő előtt. Kiderült, hogy mi is az és így értelmet nyert, hogy miért van rés a sárvédőn. Abban az idomban egy gyári boa lenne és a lyukon lehetne kihúzni.
A Speedfightjaimban is volt gyári zár és nagyon hasznos volt. Praktikus és nem foglalt helyet. Kár, hogy ebben nincs (meg). -
dugynok
senior tag
Én Proanti kesztyűt használok szövetből, 3. éve, egész jó minőség, még tökre egybe van, pedig használom rendesen, fizukor veszek télit ebből a márkából.
-
mumtaz
senior tag
válasz 30z.Samu #61866 üzenetére
Én egy Shox Fjord kesztyüt használok. Hidegben a kezem soha nem fázott benne. Nem is éreztem a hideget
-
kcsa
veterán
válasz 30z.Samu #61878 üzenetére
Nagymotoros topikban már többször ajánlották a háromujjas kesztyűt ilyen esetekre.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
üszök
őstag
válasz 30z.Samu #61878 üzenetére
Mozgasd kicsit az ujjaidat menetközben. Azért is kezd el fázni mert szinte mozdulatlanul fogod vele a kormányt.
Nekem ettől vékonyabb Shox kesztyűm van,de most este lefelé a Bükkben már nem mondhattam volna,hogy melegem van benne,meg úgy általában is fáztam. Lehet ez volt az utolsó kör az idén."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
őstag
Útban hazafelé leállt a moci. Nyomtam a szokásos tempóban a hatos úton, majd elgyengült és megállt. 4km-t kellett hazafelé tolnom a 12-ből. Azthiszem szerencsém volt. Tolhattam volna 11-et is
Valaki meg tudná mondani, mi történhetett a gyertyával? Vagyis mi okozta ezt?
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Pont ezzel próbálkoztam ma reggel. Én ezt a telet még lehúzom a robogóval, remélem nem lesz annyira durva. BKV-zni nem akarok, mert drágább és lassabb is. Aztán tervben van, hogy jövőre veszek egy autót.
Casoli: Mikor lett ez a gyertya belerakva?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
őstag
Természetesen mikor hazatoltam a mocit, raktam bele másik gyertyát, rögtön beindult. Csak kíváncsi lennék mitől van ez. Napi 25km-t megyek a motorral. Egyszer már haza kellett tolnom talán másfél éve ugyanezzel a problémával. Esküszöm valahogyan csomagolok a moci mellé egy kulcsot meg egy gyertyát a következő egy évre
-
Motion_Blur
félisten
Yamaha Jog ZR-be mekkora guminyomás kell? 2 bar?
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Dj.Mike
senior tag
válasz Motion_Blur #61899 üzenetére
Én kB 3-al járok a Benellivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest