Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huszi.gyb

    senior tag

    válasz kcsa #53029 üzenetére

    Ezzel egyetértek. Én csak az elhasználódott gumi/ zsír új (de még csúszós) közti különbséget éreztem. Az nagyon meglepett...

    Ruhából én inkább minőségit vettem, használtan. (Dainese... Kb 1 éve rám jött, hogy lehet, le kéne cserélni egy újra... Megláttam az árakat, és elvetettem az ötletet. :DDD ) Kabátból a robogós kabátok is jobbak a semminél, bár azért azt a kis szivacs protektort nem lehet összehasonlítani a gyorsaságis kemény műanyag+szivaccsal szerintem. Ennek ellenére az új nadrágom szivacsos. Robogóra szerintem elég... Ha másik motorom lesz, akkor arra veszek másik ruhát is. Úgysem mostanában lesz. :DD

    Ezek nálam is tapasztalt dolgok. De tény, hogy a bőr ruhában térden ugráltam vagy 50m-t aszfalton, és nem is fájt. (Fogadásból, nem hitték el.) Gerincvédőt ritkán használom (Lidl 10kHUF), de a semminél jobb. Persze, ha van pénzed, akkor fel lehet öltözni jól.

    Az egyik srác, akivel a jogosítványt együtt csináltam vett egy zsír új CBR1000RR Repsolt+ Dainese ruha. Csak a ruházata több volt, mint 1 milla.
    De ettől függetlenül a sisakból kifogtam egy (szerintem) tűrhetőt. Ár-érték arányban szerintem jó vétel volt. A többi jobb, mint a semmi, vagy használt. De eddig mindig megvédtek. :) Idővel majd nyilván cserélgetem én is, de egyelőre maradnak.

    www.dongosofor.hu

Új hozzászólás Aktív témák