Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Tothgera30 #24813 üzenetére

    Rád kellene hagynom, de nem fogom. ;]

    Általánosítva beszélsz, amikor 1 kinézett, méghozzá erről az Aerox-ról volt szó.
    Nekem nem kell bemutatni mit csinál a gagyi nepper, de hidd el, h van olyan kereskedő, aki nem az olcsó szarokat árulja. Eleve nem teszkó parkolóban eladóak a motorjai, így nagyon nincs mit titkolnia. Ha, szart árult volna, páran már biztosan ráborították volna a bejárati kaput. Plusz azt is aláírom, h szép, pláne gyári Aerox-ot nagyon nagyon nehéz vásárolni.

    Térjünk vissza a linkelt példányra.
    Fotók alapján megírtam már fentebb is, h origi állapotú.
    Ha, valaki egy kotlából ilyet varázsol, az előtt megemelem a kalapom, mert szép munkát végzett. Ugyanis, gyakorlatilag 1 matrica kivételével (sárvédő ezen Michelin baba van a Brembo jelzés helyett, de felőlem jöhetett ki ilyen verzió is) stimmel minden. S, amiről beszéltünk már korábban is; a belső műanyagokon, markolatokon, tükrök szélein, felnik szélein, kapcsolókon, ülésen, fékeken, villaszáron, blokkon, általános állapoton akkor is látszik, ha az a motor jóval többet, teszem azt 30.000km-t futott. Számold össze ezeknek az újbóli cseréjét, de tegyük fel, h ő Teréz anya, és a nullából épít motorokat.
    Ez miért baj? Ha, műszakilag is olyan kifogástalan, mint ez fotókról, akkor meg kell köszönni, h rendbe rakott egy robogót, és lehet használni.
    Hozzáteszem a képek között ott van a gyári Yamaha mappája, papírjaival együtt. Minden bizonnyal azt is a haver szabó varrta és a haver nyomdász nyomta öccázért. ;]

    Nem mondtam, h meg kell venni, de akkor alaptalanul sem illik lefikázni egy tényleg fotók alapján egyben lévő példányt, csak mert nepper árulja. Továbbra is elmennék megnézni, mert szerintem rendben van.
    Téged ért jó pár negatív tapasztalat az Aerox-okkal/kereskedőkkel szemben és azóta nem felhívod valamire a figyelmet, vagy korrekt véleményt formálsz, hanem fellengzős stílusban, tele előítélettel fikázol. A kettő között különbség van.

    Criton

    Az nem láncos, csak be lett pipálva és azért van ott.
    Tényleg szépnek tűnik, hívjad.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák