Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem a legideálisabb ha két vagy több nyomtató van egy asztalon, de nem is kirívó eset ha merevek a gépek. Főleg akkor lehet befolyással egyik a másikra ha nagy sebességgel nyomtatsz. Amikor 0.2 fejjel 0.04-el nyomtattam nem látszott, 0.12-vel viszont meglátszott a másik gép rángatása. (lehet amazon is csak nem láttam) Onnan tudom, h. több próbanyomatot is csináltam de csak azoknál látszott egyenetlenség a külső falon amikor ment a másik gép is. Nem centiméterekről beszélek de a síkon napfény tükrözésben látszik. Szóval ha dísztárgyat csinálsz, max. akkor érdemes ezzel foglalkozni szerintem.
Mindenesetre a kiskomódot amire az SR került megerősítettem (Saját maga alatt is be tudja himbálni...) és a lábait leszereltem így a teljes felülettel van a padlón. Pontosabban a padlószőnyegen. (Az SR is teljes talpat kapott a gumilábak helyett. Ugyan a komód így felhangosítja a gépet de stabilabb.) Új bútornál nem biztos, h. szükséges, ez viszont több éves, és nagyon ki van már száradva így volt oldalirányú mozgása. (4db össz. kb.: 1.4kg. Vegyes PLA 1.2 nozze. 0.9/1.2 100%)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest