Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
HERR Z
veterán
válasz Sirandrish #1397 üzenetére
[link]
ennyiért ezt vedd meg
7800gtx helyett meg 7900gt ha nV kellene, azt jobban lehet húzni -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz Sirandrish #1396 üzenetére
Mutattam egyet a hw piacon. Természetesen használtra gondoltam.
<< Heimdal >>
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
BÁ Nutrition
addikt
hi. az X1800GTO2ről mit kell tudni? nem hallottam róla hogy van ilyen kártya.
lehet aktiválni a 16pipe-t? vagy alapból annyi már? vagy mi?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
HERR Z
veterán
válasz BÁ Nutrition #1405 üzenetére
aktiválható 16 pipa, 512mb ram, 1.2ns-os ráadásul...szóval egy XT más biossal, meg más hűtőmatricával
-
celeron
senior tag
válasz Retekegér #1353 üzenetére
Figyelj te se itélj elhamarkodottan!
Az lehet hogy 3d markban többet nyújt egy 6800 LE, de a játékban jobb a 6600 GT!
Egyszerű példa HL2: at_c172 tdemo 1024*768 HQ 6800LE 56.5 FPS
6600 GT:57.1 FPS
at_prison05 tdemo
1024*768 HQ : 6800 LE:78.4 FPS
6600 GT:96.0 FPS
Azért mondom, a 7600 GT is megveri az X1800 GTO-t 3 D markban, de játékban az ati terméke többet nyújt! -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz celeron #1408 üzenetére
Que? Ki ítél elhamarkodottan? Én nem mondtam ítéletet!
Én azt mondtam, hogy ne általánosíts. Lehet nem voltam világos: egy moddolható LE nem csak 3DMarkban lehet jobb egy 6600GT-nél. Ezt a PH tesztet már he7edik. kolléga is linkelte: [link]
Egyébként én sem a benchmarkokkal jáccom, elhiheted<< Heimdal >>
-
Sirandrish
legenda
most kaptam eg ajánlatot egy 7900GT-ről..69K..annyit ér? álitólag 580/1800on megy...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kolnay
senior tag
Szerintetek a 7600GT vagy az x1600XT a jobb???
Tyűű, de meleg van!
-
csibor
addikt
Melyik a jobb?Radeon X1600 Pro 512MB Sapphire TV-Out/DVI Lite-Retail agp 108Euro,vagy Powercolor Radeon X800 GTO 256MB pci-e 99Euro.A csatoló tipusa mindegy.Melyiket érdemesebb megvenni?
-
kolnay
senior tag
válasz Komplikato #1415 üzenetére
Melyik gyorsabb?Te például melyiket vennéd?Melyik éri meg jobban?
Mert egy teszten a x1600XT-nek nagyobb a GPU órajele a 7600GT-nek meg a memória órajele a jobb.
[Szerkesztve]Tyűű, de meleg van!
-
Komplikato
veterán
Azért kérdeztem, mert nálam a ''jobb'' sose a sebességet jelentette a videokártyáknál. Ha így kérdezed, akkor értelemszerűen ár/teljesítmény/sebesség tekintetében a GF7600 sorozat most verhetetlen.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
kolnay
senior tag
válasz Komplikato #1420 üzenetére
És ha te választanál akkor te 7600GT-t VENNÉD?
Tyűű, de meleg van!
-
Soha nem az órajelek számítanak, hiszen akko pl minden esetben jobba lennének az intel procik az amd prociknál. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy manapság azonos kategóriában valamivel gyorsabbak az nvidia kártyát, mint az ati kártyák. Ennek ellenére én ATI-t vennék. Részben a márkahűség miatt, részben azért, mert ATI kártyákkal még soha nem volt rossz tapasztalatom, de nvidia kareszokkal már igen. Sőt azt mondják, hogy az ATI kareszok szebb képet produkálnak. De ha neked csak az fps számít, mert nem mindegy, hogy CS:SOURCE alatt 90 vagy 100 fps-ed van, akkor az nvidiát javaslom.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kolnay
senior tag
a HIS x1600XT ICEQ állítólag két kártyahelyet foglal el.most két PCI-E foglalat is kell hozzá???
[Szerkesztve]Tyűű, de meleg van!
-
Peet210
őstag
Melyik teszt rossz?Rákerestem a neten és ezeket dobta ki(próbáltam valami infót találni bocs ha félreinformáltam valakit).Nekem ATI kártyával már volt rossz tapasztalatom 2-ből 1 ment vissza 3 nVidiábol meg mindegyikkel meg voltam/vagyok elégedve.De ettől függetlenül én ha az ATI-t találnám számomra jobbnak akkor azt venném(bár egy kicsit az nVidiához húzok de annyir ez nem mérvadó).Azt meg már nekem is mondták hogy az ''ATI kareszok szebb képet produkálnak'' lehet vann benne valami én nagy különbséget nem nagyon vettem észre.
Today's record, is tomorrow's motivation
-
várnarancs
addikt
válasz Sirandrish #1400 üzenetére
Hát. Kb. egyformák, de én a 7900gt-t venném meg, mert az húzva otthagyja a 7800gtx-et!
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
várnarancs
addikt
válasz Sirandrish #1410 üzenetére
Szerintem megéri. Bár egy kicsit viheted lejjebb is az árakat, mert a 7800gtxek nagyon olcsón szaadgálnak modtanság! Amúgy meg a 6600gt-k sem rosszak, de egy jól húzott, moddolt 6800le ellen nincsen esélyük!
-
Komplikato
veterán
Rossz embertől kérdezed. Én most örlődöm, hogy X1600XT Silent Pipe 2 vagy GF7600GT Silent Pipe 2-t vegyek, vagy rakjak hozzá picit és X1800GTO-t. Amúgy nekem az ATI a TV-kimenet kezelése miatt szimpatikusabb nagyjából a Rage 128 óta
(A képminőség meg egy marhaság! Nyilvánvalóan egy gányolt gyártmánynak a GPU-tól függetlenül f*s a képe, egy jobb monitoron egy gagyibb kártya is adhat jó képet, egy külön szűrőkkel gyártott spéci VGA képe meg (fadobozos eVGA?) Matroxot alulról súrolja.)
Én most a HDR+FSAA ügy miatt hajlok az ATI felé, és mielött nekem esnek, igen én akár 640-re is leállítom a grafikát a max. beállíthatóságok érdekében.
Abból amit leírtál te jobban jársz a 7600GT-vel.
[Szerkesztve]"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz Komplikato #1437 üzenetére
Képminőségben max. a színek megjelenítésbeli különbsége, meg a 3D renderelt kép különbsége az ami változó, de ott is inkább ízlés kérdése legtöbb esetben. Már ami a GPU-t illeti.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
celeron
senior tag
Én azon gondolkodtam, ahogy néztem a konfigod, nem tudom érdemes-e neked X1800 GTO-t venni, mert a procid nem fogja kihajtani rendesen! Én ugyan igy jártam, Celeron D 3,06 GHz-m van, és nem tudom kihasználni a kártyám, kb. 14-15 százalékot visszafogja!
Úgyhogy azt tudom neked mondani, hogy úgy vegyél X1800 GTo-t ha később beleraksz egy nagyobb procit!
Jótanács... -
Komplikato
veterán
válasz celeron #1439 üzenetére
Azért tökön is szúrnám magamat ha a jelenlegi procim egálban lenne egy Celeronnal.
De viccet félretéve, a jelenlegi gép belseje az asszonyé lesz (remélem) legkésöbb ősszel, nekem meg valami kétmagos proci lesz, valószínüleg egy kisebb Conroe. A videokártya meg csak valamikor jövőre lesz cserélve.
Ha megy olyan közel van egymáshoz teljesítményben az X1800GTO és a 7600GT, mint állítják, akkor azt SE tudnám kihajtani, nem de?
[Szerkesztve]"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
elfelejtette
veterán
Hali!
Én is úgy vagyok vele, mint te, hogy inkább 640x480-as felbontáson játszok max grafikával, mint 1024x768-ban alapon.
Azért kiváncsi leszek, hogy ha meglesz a 7300GT, mit fog tudni 1024x768-ban, mivel a gépcsere óta az integrált 6100-at használom!
Szerintem!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Komplikato
veterán
válasz elfelejtette #1441 üzenetére
Hát talán gyorsabb lesz egy sima 6600-nál, ha húzod akkor meg egy 6600GT-nél (de az mázlifaktor dolga), viszont még egy 64 bites 6200-es is vagy 3-4x gyorsabb szvsz, mint az integrált cucc.
-
elfelejtette
veterán
válasz Komplikato #1442 üzenetére
Hát ha sikerül, akkor GDDR3-as RAMmal szerelt változatot akarok, aminek az alapórajelei 500/1400. Azt mondják, ez már odaver a 6600GT-nek is.
Szerintem!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
AMATŐR
őstag
Segítséget szeretnék kérni, az asszony gépébe szeretnék egy AGP-s karit dobni, lehetőleg ATI-t.
Három kártyát néztem ki: 9800pro
X700pro
X800GTO
A három kari közül melyik lenne a legjobb választás P4 3600proci mellé?
Ja, az X700, és az X800GTO-ból létezik AGP-s?Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
várnarancs
addikt
Én az X1800gto-t javaslom! Ha még 1 kicsit feltolod a procidat akkor fasza kombót tudnál összerakni! Amúgy énis mindent max-ra állítok, testvér!
-
Peat;)
veterán
válasz Komplikato #1442 üzenetére
Üdv
Én is mostanában gondolkozom vga cserén, nekem is 3-as venice van +1 giga ram. Egy 7600gt-re ráhajtottam mert jó pénzért volt de elkelt így én inkább megvárom már az x1700-es szériát! Azzal hogy 7600 ennyire jól sikerült ati kénytelen kiadni olyan vga-t ami méltó hozzá. Abból kiindulva hogy x1800gto előállítási ktg-eiről milyen rémhírek keringenek(ati bukik rajta stb) szerintem egy nagyon jó árú és 7600gt-nél erősebb teljesítményű vga-t fognak kiadni x1700-asban a középkategória megtartása végett. (tehát alacsonyabb haszonkulcsot is el tudok képzelni atitól amit jelenleg is alkalmaz, bár erre nv is tud válaszolni)
No csak a gondolataimat osztottam meg mostanában úgysincs sok game, új unreal (ami engem érdekel, mivel sokan ezt a motort fogják megvenni)meg talán kiderül milyen gépet eszik meg reggelire agusztus vége felé amikor jön x1700.
De ha most veszel szerintem x1800gto-t vedd, vedd bele hogy vivo-sak így pl a gecube 49-ért olcsóbb mint egy átlagmárkás 7600gt.. -
celeron
senior tag
válasz Komplikato #1440 üzenetére
Azért ne szúrd tökön magad... , de ha azt mondom hogy az én procim kb. annyit tud mint a te A64-ed, akkor mit mondasz?
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest