- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Érdemes elgondolkodni az X1600PRO-n is. Ugyan valamivel lassabb, mint az X800GTO, viszont tud SM3-at, ami nem hátrány, valamint az újabb játékokban nagyobb valószínűséggel jobban fog teljesíteni a shaderek miatt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
celeron
senior tag
válasz elfelejtette #1780 üzenetére
Feltétlenül Nvidiát akarsz venni?
-
celeron
senior tag
Ahogy a kolégák mondják, még van idő, a DX10 debütálásáig, és az a tény, hogy most te megveszel egy drága kártyát, biztos nem lessz bukó! Legfeljebb a DX10-es játékoknál kikapcsolsz egy-két effektet, de semmi különös, attól még ugyanolyan, (nah jó) szépen fog menni! A DX10-ig meg még van idő, jövő év tavaszára igérik, de sz.tem még csúszni is fog.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz celeron #1809 üzenetére
szerintem lesz 20k-s is!
ha taljesítményben nem nyújt semmit szerinted ki fog 130at adni egy x1300 szintű kártyáért
éppúgy fognak skálázódni mint a mostaniak, ebben biztos lehetsz.
ha már eljutottunk a directx 10ig akkor egypárszor lezajlott ez a folyamat és pl a ati8500 után se 130ba került a középkategóriás 9500youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Yhron
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.A régi X700-as vidikártyám behalt nemrég,és most egy másik típusra szeretném cserélni azon a helyne,ahol a régit is vettem- ugyanis még szerencsére bőven garanciális.
Két kártyát néztem ki a választék alapján,de nem tudtam még biztosan eldönteni,hogy melyiket válasszam.Ebben kérném a segítségeteket,hogy szerintetek,melyiket lenne érdmesebb választanom?
Ezek:Sapphire Radeon X1600Pro PCI-E 256MB,vagy Inno3D GeForce 7600GS PCI-E 256MB.
Ahány tesztet eddig láttam,ott a 7600 GS mindig jobb eredményt ért el,de azért kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is!
Előre is ksözi a segítségeteket,
Kargil -
tenna
tag
Szeretnék gépet venni 1000 ezerből. egy MSI K9N Neo-F alaplappal egyAMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 (Orleans) boxos proci egy 7600gs 256gddr2 es videokari és 2*512 667mhz a-data ddr2 memoria? 100 ezerert megeri? t1 max 2 evere tervezem a gepet, utana tervezek egy 2 magos esetleg akkor mar 4 magos procis rendszert.
athura.atw.hu
-
elfelejtette
veterán
válasz celeron #1805 üzenetére
Hát, mutass egy Ati kártyát, ami olcsóbb, és jobb, mint egy 7600GS, ergó jobban megéri megvenni!
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
cyrus 999
csendes tag
Mondana valaki 1 jó pci-os kárdot ami 30 rongy vagy az alatt van,megbízható, stabil, gyors, és nincs vele baj, és nagyjából minden megy rajta hibátlanul?
-
rauschie
senior tag
válasz BÁ Nutrition #1810 üzenetére
dx10et elsőként a csúcskártyák fogják támogatni.
szerintem celeron kolléga is erre célzott. -
Ribi
nagyúr
válasz rauschie #1825 üzenetére
Hmm itt senki sem olvas csak irja az agyszulemenyeit???
Mar parszor le volt irva hogy dx10 nem megy regi karikon minvel ezekben benne lesz egy ugy seder vagy mi a rak amit nem tud emulalni egy regi kari. Ergo elfelejtheted a mostani kariddal a dx10 jatekot. Teljesen mas a ketto.
sm3. Hat en a 7600GT-n sem igen kapcsolom be mivel igencsak belassit. Ha egy 1600pro-n belovod akkor kepregenyben elvezheted a szep kepeket. Hajra.
dx10 ahogy en olvastam teljesen mashogy van programozva, nem csak par ujitas lesz benne mint dx8.1-> dx9. Nincs olyan hogy majd kikapcsolom az uj efekteket.
Az uj kartyak mindegyike nyilvan fogja tudni a dx10-et, es ugyanugy lesz erosebb es gyengebb valtozat is. Minek csinalnanak dx9-es uj karit ami lassabb a mostani kariknal.
Csak neha gondolkozzatokmar plz... -
Elar
senior tag
Nvidia 6600 GT 128Mb TD
AGP GIGABYTE VIVO
Ez a kari jobb mint az én 9800Pro-m?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Blue27k
csendes tag
Sziasztok van egy abit radeon 9550-guru vgam 8x agps a gyári értékei 297/196 huzva
486/317. Nem értem igazából a tuning esetében én akkor most 600 mhz felett járok memória tekintetében? egy gf 6600gt % -ban mennyivel gyorsabb? És mik az órajelei mert ezt sehol nem találtam! 3dmark03 huzva 4044pontot kaptam az abittal amit ha jól olvastam odaveri a saphre radeon 9600xt létezik ez ? mert az valami 3474 pontot csinált.
6600gt vs 9600xt ? melyik jobb? És mennyi lehet a teljesitmény különbség ?
Érdemes gondolkodnom köv lépésként egy 9600xt-n gondolkodni?
Karit csak ujonnan vennék hol tehetném meg ezt legolcsobban ha mégis ugy döntök a 6600gt mellet maradnék..
Nem akarok sokat költeni max 40e de ez a vége.
Nem tervezek lap cserét!!!
Elöre is bocsi ha furán fogalmaztam és köszi a segitséget!
A konfigom :
Msi k7n2g NF2 alaplap, amd barton 2500+ proc, 2x512mb samsung (400) ram
abit radeon 9550-guru 128bit 128mb, samsung 160gb hdd ,pioneer 110d dvd iró -
elfelejtette
veterán
Hali!
Az 500/1000 úgytudom, hogy a PCI-Express csatolós változat alapórajele, az AGP-s karik alapon 500/900-on tolják a pixeleket (bár van olyan márka, amelyik AGP-ben is 500/1000-rel tolja).
Az X800GTO(2) szerintem is jobb, csak figyelni kell, hogy nehogy 128 bites változatot fogjon ki!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
celeron
senior tag
válasz elfelejtette #1819 üzenetére
Ott van pl, az X1600XT, ez ugyan a játéktasztekben, csak párszor emelkedik, a 7600 GS fölé, de ez se rossz. Egyébként félreértetted a kérdést, hogy te egy naon Nvidia, vagy naon Ati párti vagy
Na meg akkor egy olcsóbb kártya hogy lehetne jobb egy drágább karinál?
[Szerkesztve] -
elfelejtette
veterán
válasz celeron #1837 üzenetére
Szerintem a kérdésedben ott a válasz! Azt mondod, ''az X1600XT, ...csak párszor emelkedik a 7600GS fölé''!
Hát nálunk (Debrecen) azonos márkát (INNO3D) tekintve a 7600GS 27840HUF, az X1600XT pedig 38364HUF!
UFF! Hát így!
[Szerkesztve]"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
celeron
senior tag
válasz elfelejtette #1838 üzenetére
Sakk...matt
-
Wizardmon
csendes tag
Heló
30000Ft-ért milyen vdeókarit tudtok ajánlani? AGP-s kéne. Valami jó minőségűt.
Árba mehetek feljebb, de nem sokkal. 35 még elmegy, de 40 körül már nagy legyen a külömbség.
Előre is köszönöm. -
Wizardmon
csendes tag
Hát ja, lehet hogy megvárom. Köszi mindenkinek
-
rauschie
senior tag
válasz Blue27k #1831 üzenetére
40ért kapsz újonnan 6600gt-t, vagy használtan x800prokat, esetleg moddolva x800xtvé.
agps x800gto ritka madár, gto2 csak pciere van.
9600xt sokkal gyengébb mint a 6600gt, az elavultsága meg sztem tökmind1, mert amit nem támogat(sm3, hdr, stb.) azt a 6600gt se tudja kielégitő teljesitmény mellett hozni. -
cyrus 999
csendes tag
Asus GeForce 7600GS SILENT 256MB TV DVI PCI Express
Tudnátok véleményeket mondani erről a kartyáról? Megéri megvenni? -
Qru
MODERÁTOR
Várható, AGP-s fronton vmi újíítás az erősebb kategóriában? (mint pl: 7800GS)
#nincsbennetarcsi
Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest