- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Gaboman #1093 üzenetére
hát még nem aktuális kb majd egy hona mulva szánom rámagam csak érdeklődök hogy b mennyitkéne összesezdnem ahhoz hogy jó legyen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz rauschie #1094 üzenetére
cserélek lapot is meg rocit is
ASUS P5GDC PRO--> ez azárt kell mert ebbe a sima DDR és DDr2es ram is belemegy..igy nem kell ramra költeni
P4 3GHZ 640+...ez meg mert jóEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #1101 üzenetére
Természetessen ha addig több pénzt összetudsz szedni akkor jobban megéri megvenni az 1800XT 512!
75000Ft-ért már láttam itt a PH-n!
A 7800GT és az 1800XT 512-között ég és föld a külömbség!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #1102 üzenetére
Én meg a hejedben egy jó kis Athlon 3500+-os procit vennék!
Fele annyira sem melegszik,jól húzható!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
x_o_n
veterán
válasz Gaboman #1104 üzenetére
ezt a melegedés dolgot egy jó hütő megoldja, én tuti nem vennék amd egymagosat se intel egymagosat már akkor inkább egy d820/d920 jól huzhatóak pld d820/3600mhz-n megy és 36-56c egy neo pro hütővel.
az atlon 64 fel sem melegszik ez meg függ attólo is milyen magos...pld a venice nem melegszik annyira de a fele az erős túlzás(volt neked már?) a manchester magos 3500+ meg böven annyi mint az intel...
szerintem anyagilag a legjobb választás egy intel dualcore de ha megteheti akkor amd x2.
én ugy vettem észre hogy semmivel sem volt egy játék se gyorsabb vagy több a 3500+ on mint a d820on, ellenben a 3500+ vigan elhasalt ha több dolgot akartam(szerettem volna )csinálni egyszerre.
tehát a pénz dönt leginkább, aki teheti x2 -
Gaboman
nagyúr
[link]
Nem jobb a 3500+-os proci?
Ne mondjál már örűltségeket!
3500+ 34900FT
Pentium D 3.0-es 48000FT
Gameknél egy játékot kivéve Quake4 elmarad a 3500+-tol elég jól!
Ha meg azt nézed hogy egy San Diego 3800+-ot kapsz a Pentium D 3.0-árábol ami legyalázza simán akkor az sokkal jóbb vétel!
Majd ha minden program kihasználja a 2-magot akkor lesz ez mérvadó de addig játékoknál sokkal gyengébb az azonos áru AMD egymagos procinál!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Peet210
őstag
válasz Sirandrish #1102 üzenetére
A 640-es az 3.2GHz-es és a 630-as az a 3.0GHz.Gyári hűtővel alig melegednek és jól húzhatók.
Today's record, is tomorrow's motivation
-
várnarancs
addikt
válasz Gaboman #1098 üzenetére
Azért volt igazan, mert akinek van ennyi pénze, hogy ki tudja mindezt fizetni, az mindig ki tud fizetni egy ilyen kártyát, és neki mindig a legjobb kell. De akinek meg alig van pénze, és csak nagy nehezen tudja kifizetni, az nem akar bukni rajta 30k-t. Egyébként is, amior megjön a DX10, akkor az árauk a felére zuhan!
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
Gaboman
nagyúr
válasz várnarancs #1109 üzenetére
7800GT és 1800Xt-ről volt szó!
Nem a 7900GT-ről!
De annál is jobb alapon at XT!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
saas007
csendes tag
szevasztok !!!!
milyen videokarit lehetne venni ami jo a mostani játékokhoz kb.:15-25eFT közöt?????saas007
-
joshua7
veterán
válasz várnarancs #1109 üzenetére
Nem sok. Mindkettőt próbáltam. Alapon az XT jobb, de húzva mindkettőt, eléggé eltűnik a különbség.
Semper Fi
-
Austi
tag
Hiall.Agusztusban veszek uj gépet és bele 7900GT/Gtx et de hogy most jon majd a vista jövő év elején a DX 10-el ahoz meg olyan videokari is kell majd amik szeptember/oktober nagyságában jonnek kb. így nemtudom hogy vegyek e még pl 7900gt-t és mikor kijött a vista akkor váltsak dx10 es karira vagy most hogy legyen valaki tanács?
-
rauschie
senior tag
attól függ.
ha megengedheted magadnak (mmint a későbbi cserét és a vele járó veszteséget, a csúcskárták egyébként is gyorsabban veszitenek értéket),akkor vedd meg a 7900gt-t, ha nem akkor vmi kisebbet aztán cserélj majd. 7600gtvel, x1800gto, xl, xtvel már nagyon szépen lehet jáccani és a 7600gtn nem is buknál annyit.
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
én csak akkor fogok Vista-ra váltani ha muszi lesz.. kell a ....nak a nagy adag csicsa ami min enni fog 1giga memót, meg majd alapból jól lefojtja a vidkarcsit.. plusz mégg számítani lehet azzal hogy egy nagy bughalmaz lesz kezdetben.. a dx10től meg sztem nem kell félni, akkor talán fogunk látni dx9et kihasználó gameket..
-
Austi
tag
én olyan gépet akarnák venni amihez legalább másfél 2 évig nemnagyon kell hozzányulni 7900gtx et is vehetnék de sztem nemnagyon éri meg az árát.
7900gt vel meg ugy lenne a jo ha olyat vennék amit lehet huzni 650/1600 ra legalább ugymár elég szépkis kari lenne az áráért máskérdés hogy nekem soha nem volt szerencsém az ilyen tuningolni akart cuccokal -
-
CocooN-z
őstag
Egy cipőben járunk, én sztem ugy fogom csinálni, hogy megnézem mit tud a conroe, az AM2 és döntök közülük -vagy a régebbiek közül, ha egyik sem jön be-, mellé egy kissebb vga, megnézem mit tud a vista, és ha jol szuperál, nem eszik sok ramot, bugmentes akkor uj apis vga, ha nem akkor egy jobb dx9 es, és marad xp addig mig az uj dolgok nem javulnak.
u.i: bár ez egy teljesen alap hozzáállás ehhez a dologhoz.
üdv: Z
[Szerkesztve]BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
Austi
tag
válasz CocooN-z #1129 üzenetére
Én AM2-t veszek alaplap proci már kivan nézve most olvasgatom ezt a leadtek 7900gt GT TDH Extreme karit ami gyárilag tulvan huzva egész jo ereményeket ér el 525/715 megy elvileg.Lehet ezt veszem meg és mikor kijott a vista akkor már ugyis lesznek hozzá olyan videokarik amik Vista ready-k lesznek és vágják a dx10 et áruk is lentebb lesz már és mikor szükség lesz rá akkor váltok.
-
Sirandrish
legenda
válasz Gaboman #1103 üzenetére
nah hát egyenlőre ugy néz ki (kb 99%) hogy amig nem lessz csahem X1800ra addig egy Vivo-s X800gto2-m lessz..erről esetleg tudnál véleményt alkotni?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Peet210 #1107 üzenetére
Bocsi lehet elirtam...
Pentium IV 3GHz s775 800FSB 2MB cach.+ hűtőventi...ez lessz...most ebből sajna nemtudom eldönteni hogy 630as vagy 640es de ami tuti hogy 3ghz-s és nem 3.2esEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Peet210
őstag
válasz Sirandrish #1139 üzenetére
Akkor szerintem erre gondoltál Intel P4 630 (3.0GHz/2MB/800MHz) (s775)
Today's record, is tomorrow's motivation
-
Sirandrish
legenda
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #1141 üzenetére
Könnyen lehet belőle X850XT-csinálni!
Ha az sikerűl akkor egy nagyon jó kis VGA-d lesz AGP-ben még mindig az egyik legjobb!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Sirandrish
legenda
válasz Gaboman #1142 üzenetére
tudod hogy mi a GTO2-nek az alapórajele?
mennyia külömbség az X850XThez képest?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #1143 üzenetére
ATI X800GTO2
Pixelfutószallagok száma 16
Verzex shader száma 6
Gpu 400MHz
Mem 490MHz
ATI X850XT
Pixelfutószallagok száma 16
Verzex shader száma 6
Gpu 520MHz
Mem 540MHzHa meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Sirandrish
legenda
válasz Gaboman #1144 üzenetére
értem...azt szerintem el lehet vele érni simán...mármint az XT órajelet..egyébként én nem nagyon találtam de GTO2röl nincs teszt?
-
schumil
csendes tag
Hali!
Videókártyát szeretnék venni kb. 30 ezerért. Mit tudtok ajánlani? Nem játékra kellene, inkább photoshop és video szerkesztésre/vágásra. Egy Athlon64 3200+, Asus A8n-e, 2x512 DDR 400Mhz (Samsung) gépbe lenne.
Előre is kössz!schumil
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #1147 üzenetére
[link]
Tessék itt a teszt róla!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest