Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz Alister71 #39800 üzenetére
Több éve ATi kártyám van ezt te is tudod,de nem igazán kellett még Patchelgetnem hibák végett,felrakok mindent azt kész,megy hiba nélkül.
Ez ilyen urban legenda hogy az ATihoz mindenféle Patch kell hogy jól menjenek a játékok,nem mondom hogy nincs olyan játék amihez biztos kell,de ritka dolog.
És az NVhez is van nem egy játékhoz kiadott Patch,bugfixek javítására.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gyufaaa
veterán
Ez egy örök harc, mint az Intel vs AMD... A Pap és a Papné. Nem tök mindegy? Szerintem igen. Kinek mire van pénze illetve mi neki a szimpi. Csak ATi kártyáim voltak egész tavaly novemberig. Most egy NV ketyeg a vasban. Imádtam a 4870-emet, de ki szerettem volna próbálni egy NV-t is és meg is tettem. Először egy kicsit idegenkedtem, de már komálom ezt is! Sőt! Nem bántam meg! De nekem tök mindegy, hogy NV vagy ATi. Egy kalap. Az meg szar duma, hogy ATi olcsóbb mint NV. Azért van a net, hogy körülnézz egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
válasz Gyufaaa #39807 üzenetére
Teljesen egyetértek Veled. Ez felesleges "vita". Nekem NV-m volt eddig most váltottam ATI-ra és szerintem is mindegy, volt AMD procim most INTEL van és komálom nagyon de az is mindegy lenne ha AMD lenne, amikor vásárolok új hardvert megnézem az ár/teljesítmény mutatót és aszerint választok. Szerintem a legtöbben így vannak vele. Bár jó lenne ha az embereknek annyi pénze lenne, hogy nyugodtan lehetne választani jobbat és nem kéne nézni a ár cédulát, na de hát ez nem így megy!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
ALI_G
veterán
üdv.
~20.000 Ft-ért használtban és újban mit ajánlatok? hd 2900 pro-t váltanék.
[ Szerkesztve ]
-
-
ALI_G
veterán
köszi. Keresek ilyet.
-
zsolnai25
tag
Sziasztok vga-t akarok venni 30-40 között milyet vegyek?
Tudtok segíteni? -
Tomate
veterán
Nem értem... Az akik Nvidiával rendelkeznek és azt hallják, hogy valamelyik user olcsóbban vett nagyobb teljesítményt ATi-nál rögtön ez a driveres kamuszöveg jön elő... Volt 2600XT-m 2900Prom, 3870-em, 4850-em 4770-em (cf-be is, bár itt voltak bugok) és ez a második 4870-em ami most van. Qrvára nem kellett még egy hotfixért sem remegnem, mert nincs gond a driverekkel... Csak nálam lenne ez? Piszkos mázlista lehetek -.- Szóval erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
JonnyFilpo
csendes tag
Hello
Segítenétek, tegnap vettem egy XFX 4870 XXX kártyát használtan PH-n 1,5 garral.
Hzajöttem és mindent megcsináltam és kis színes pontok vibrálnak vannak a háttérképen ,itt a fórumon nem.Eddig nvidias volt és ez az első ATI-m mik lehetnek a gondok?Minden ötlett érdekelne.Feltettem 9.12 Catalysator és valami ATI Tray Tools-t.
Remélem nem a kártya a gáz..... Valami kemély teszt progit tudtok? -
félisten
válasz zsolnai25 #39819 üzenetére
Jó.
(#39820) Tomate: Akkor már ketten vagyunk. Igaz nekem 3870-em volt, majd a 4xxx sorozatból pár, meg néha "legyen kép" megoldás miatt x1950.
(#39821) JonnyFilpo: Mintha rémlene valami ezzel kapcsolatban, de szerintem a topikjában jobban ismerik ezt a karit: [link]
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Tomate
veterán
válasz JonnyFilpo #39821 üzenetére
Teszt progi: Furmark
Képet nem tudsz mutatni nekünk a pöttyökről? -
-
-
yakuza.tora
addikt
válasz Alister71 #39791 üzenetére
"Az nV-vel szeretünk játszani, az Ati pedig kihívás!"
Én spec játékkal szeretek játszani.
Az ATI nekem egyszer sem volt kihívás. A driveren kívül semmilyen hotfixet, meg bugfixet nem raktam fel a gépre. Lehet, hogy csak szerencsém volt, de eddig egyetlen jáékban vettem észre hibát. A 3870X2-n a COD5-ben a partraszállós jelenetben szétesett a víz textúrája. Ezen kívül más játékban nálam nem volt gond...Zárójelben azért megjegyezném, az nV támogatottsága sem (volt) véletlen. Finoman fogalmazva volt egyfajta exclusive viszony a cég és a játék stúdiók többsége között. Talán ezen változata majd az, hogy az nVidiát már nem érdekli a desktop piac és az ATI kellően erős kártyákat dob piacra.
Alléz Olympique de Marseille!
-
Tomate
veterán
Vaterán nagyon madárnak néznek embereket... 4770 jó kis cucc. Valahol 4850 és 4870 között van és elég keveset fogyaszt + hűvös köszönhetően a 40nm-nek. Volt nekem 2-is refhűtéssel is kiválóak.
yakuza.tora: Egyetértek. Már nemhogy a játékfejlesztőkre nincs pénzük a Fermivel is itt kínlódnak.
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz yakuza.tora #39832 üzenetére
Egy madár berobban egy ilyen kijelentéssel, hogy bug meg ez meg az és mindenki erről tanakodik a topikban. Lerágott csont. Akinek nem volt még ATi-ja az nem fogja megtudni mi is a jó benne, csak hisz a "mendemondáknak2. Mint már feljebb 100x írtam, ezelőtt nekem is ATi kártyáim voltak és nem volt velük abszolút semmi gond! Ez nem szerencse. Most NV-t használok, de ugyan már. Az előző driver ennél sem sikerült fényesre. Mondhatni egy kalap sz@r volt!
-
zsolnai25
tag
Heló eléggé sürgős meik a jobb a 4890 vagy 5770 vga?
-
Gyufaaa
veterán
Ez sajna így szokott lenni. Én pl türelmetlen vagyok de nagyon. Ha valahol nem találok azonnal, meg tudok őrülni, de ha még várnom is kell, akkor 1 perc 1 napnak tűnik. Most egy egérrel vagyok így. De kedden már itt lesz a kicsike.
zsolnai25: Elég, ha nincs rommá pakolva a rendszered a vga mellett.
[ Szerkesztve ]
-
zsolnai25
tag
450 chiftech táp elég hozzá?
-
Gyufaaa
veterán
-
ALI_G
veterán
válasz yakuza.tora #39845 üzenetére
köszi, közben felhomályosított gyufa kolléga.
-
tag
-
SirKero
őstag
Milyen VGA kártyát ajánlotok ehhez a konfig-hoz?
- Alaplap Gigabyte AM3 GA-MA770T-UD3P
- CPU AM3 Phenom2 X4 955 BOX Black
- Cooler Master Hyper 212 Plus
- DDR3 RAM KIT (2X2 GB) 4 GB/1333 Kingston ValueMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest