- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Aktív témák
-
Laci59
csendes tag
válasz Alpachino #40699 üzenetére
Sajna az én monitorom 1280x1024 max. de elvittem a karit egy x4 940.hez és hát ott látszott a 6000+ "gyengesége". Ennek ellenére azért vehet az illető nyugodtan, mert az ára jó./ a gyengeség azért idézőjelben/ Proci húzást nem probáltam, nem sokat lehetne.
[ Szerkesztve ]
A "teszteletlen" kifejezés azt jelenti, hogy nem működik........
-
Tökmindegy
senior tag
válasz SirKero #40702 üzenetére
GTX 275! Na az egy jó kártya. Nem sokkal gyengébb mint egy gtx285 .
Nekem az utóbbi van és hidd el nincs semmi ami miatt felvontam volna a szemöldököm.
Tudom ,fejletlen ,meg régi,meg satöbbi,de 1680X1050 ben (monitor natív ennyi) nincs semmi ami egy kicsi kis kompromisszumra kárhoztatna.
Mellesleg lehet kapni? Mert eléggé hiánycikk volt nemrég.[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Davidof92
senior tag
Üdv, rövid leszek. 3850 512MB vagy 9600gt? Szigorúan dx9 alatt.
-
SirKero
őstag
válasz D1Rect #40706 üzenetére
Gondolkoztam az 5770 kártyában de elkezdtem olvasgatni a fórumát és annyi gond van vele,hogy elbizonytalanodtam. Egyébként is minden ATI kártya fórumon azt olvasom,hogy gondok vannak játékok alatt / csíkozódik kifagy bugos milyen hotfix a jó stb. / Ezer éve Nvidiás kártyámim voltak sosem volt ilyen gondom ezért is gondoltam a GTX275-re.
Természetesen nem hagyhatom figyelmen kívül azt sem hogy mennyi pénzért mit kapnék és ez ami elbizonytalanít az ATI irányába. / olcsóbb erősebb kevesebbet fogyaszt korszerűbb /Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
XP NINJA
őstag
Gddr3 és a GDDR5 között mi a különbség?
-
Alpachino
veterán
válasz Laci59 #40701 üzenetére
1280-ban, egyértelműen procilimit van egy GTS250 mellett. Egy 3.3-3.5GHz-nek, már elégnek kell lenni, e felbontásban. 1650-nél még egyértelműbb a dolog.
Próbáld feljebb húzni a procit, legalább a fenti értékekre. Ennyit simán kell hogy mennyen a X2 6000+"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
opcsi
csendes tag
Sziasztok!
Némi segítségre van szükségem. Elképzelhető, hogy kell vennem egy videókártyát, mert egy progimnak speciálisak a minimális rendszerkövetelményei. Ezzel nincs is gond, viszont nem tudom, hogy az alaplapom támogatja-e ezt a kártyát.
Az alaplapom egy Gigabyte GA-965P-DS3-as, a kártya meg, amit a progi akar, egy nVidia Quadro FX valamilyen, de minimum belépő kategória, pl. 560-as.
Eddig nem tudtam kideríteni, hogy az alaplapom támogatja-e a Quadro FX cuccokat, de azt tudom, hogy csatlakoztathatóak egymáshoz PCIe-vel.Egy általam is megfizethető ÚJ kártya, ami alacsony kategóriás, de benne van a program minimumfeltételeiben, olyan 45e Ft-tól kezdődik. Egy csúcskategóriás, ámde HASZNÁLT kártyát, pl. egy FX 3450-est 30e-ért is tudnék venni. Ez nem kis pénz számomra, így szeretném tudni, hogy támogatná-e az alaplapom. Sajnos, a gyártó oldalán nem találtam erre vonatkozó infókat.
Köszi!
-
-
félisten
válasz SirKero #40709 üzenetére
Én a 8800GT óta használok ATI-t és semmilyen problémával nem találkoztam.
Ez ilyen nVidia fan urban legend, hogy az ATI driverek nem jók.(#40715) XP NINJA: Ha röviden akarok fogalmazni, akkor a GDDR gyorsabb, de általában a gddr5-el szerelt "olcsó" kártyák vissza vannak fogva, memory interfacenél. Így gyakorlatilag a GDDR3 sebességét hozzák.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Tökmindegy
senior tag
válasz D1Rect #40726 üzenetére
Kérlek nehogy félreérts de ahogy olvasom, neked minden probléma ami ATI val felmerül vagy User error vagy urban legend.
Szoktam olvasni Ati fórumokat és bizony vakaróznak rendesen ,mi több három kártyám volt a közelmúltban 4850,4870,és 4890 en. Nem akarok belemenni mélyebben ,de nagyon nem voltam megelégedve velük. Persze ez nem azt jelenti ,hogy rosszak ,vagy másoknak nem működnek jól,de az sem egy járható út,hogy minden felmerülő problémát az asztal alá söpör az ember.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Ari18
őstag
válasz Tökmindegy #40728 üzenetére
Meg kell védenem D1Rect kollégát, mert az esetek 98%-ban user error van. Mindenféle buhera Windows-okat használnak és csodálkoznak, ha nem megy valami rendesen. Nekem az előbb említett problémámon kívül semmi bajom nem volt még egyetlen egy Ati driverrel sem.
-
kriszbon
őstag
Nekem sem volt gondom Ati kártyával/driverrel, kivéve mikor én voltam a balfék figyelmetlen, de az is rövid uton orvosolható volt (User error ).
Mod: Ja és nekem is volt 4db, abból kettő még mindíg megvan.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Laci59
csendes tag
válasz Alpachino #40717 üzenetére
Igen, először csinálok egy nagytakarítást, portalanítást aztán 220-ra állítom, 15,5x220=3410, de a gyári hűtő hiába csöves, elég szar.Valójában csak a GTA 4 nem megy full max 1280-ba.Tehát eddig nem volt igény a procihúzásra./ azt hiszem a Clear Sky-t is egy kicsit vissza kellett venni/
A "teszteletlen" kifejezés azt jelenti, hogy nem működik........
-
félisten
Félre ne értsd, de ha a crysis alatt nem sikerült beröffenteni a CFX-et, ott valami bibi lehet, rossz crack vagy ilyesmi. A Crysist bacsis simán tolta a 4850 CFX felállással. Ergo megy. Nem mindenféle világvégi fórum, meg leírás. Itt "bóklászik" a fórumon.
A drivergondok: általános "nem jó". Soha semmi konkrétum, hogy mi nem jó.
Egyébként szívesen meghallgatnám, hogy neked személyesen mi volt a gondod.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Ari18
őstag
-
opcsi
csendes tag
válasz jaja1981 #40721 üzenetére
A jelenlegi kártyámmal is elindul a program, ami egy Avid videószerkesztő cucc.
A gond csak az, hogy noha minden funkció működik, tehát tudok importálni, exportálni, konvertálni, stb, de nem megy a realtime videólejátszás a timeline-on, ami pedig a vágás lényege lenne. Fehér a preview-monitor lejátszás közben, de pl. hallom a hangot... tehát minden megy, csak nem jelenik meg az importált videó képe. Így meg nem lehet dolgozni. Az Avid oldalán a rendszerkövetelményeknél láttam, hogy Quadro-t akar, minimum belépőszintet. -
pobori lac
csendes tag
Srácok kicsit ki öregedett a gépem szóval új proci meg alaplap kéne....van olyan topik ahonnan segítséget tudok kérni????
köszi előre is........ -
Alpachino
veterán
válasz pobori lac #40738 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
XP NINJA
őstag
sok helyen látok olyat hogy egy gépbe 2 ugyanolyan videokártya van, és egy monitor összesen.
ennek mi az előnye?
-
coolhwhip
csendes tag
Hali!
Van egy 2éves öregecske gépem amiben meghalt egy nvidia 8800 gts (320mb), a közeljövőben tervezek új gépet összerakni(1-2 hónap múlva). Milyen kártyát tudtok addigis ajánlani a 8800as helyére amit majd az új gépbe is átörökíthetnék (nettó 15-20k Ft értékben)? -
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest