Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz D1Rect #39399 üzenetére
Nálam eddig Crysis és Warhead alatt nem teljesít 100%ban a X2,úgy GPU0 70% GPU1 70%os átlagot hoz,lenne még mit kicsikarni belőle!
Többi játékkal eddig nem volt gond,a Cryostasis fut nálam rosszul de azt meg Patchelni kellene.
Viszont érdemes kipróbálni bárkinek azt mondom,5850 után egy vadállat teljesítményre.prmcsk Teljesítményre igen kb azonos 2db 4850 1Gbos kártyáéval CFbe kötve.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz Alister71 #39403 üzenetére
Én meg nem bántam meg egy percig sem hogy ez lett helyette,az 5000szériát kihagyom,majd a következőnél beszállok vagy ATi vagy NV oldaláról,kinek hogy sikerül.
Nekem nem volt annyira eget verő az 5850,jó de ahol az elfekszik ez még simán száguld.
DX11 meg még odébb van,amire lesz jó sok játék kint belőle az még jó 1év.D1Rect Eddig nem volt olyan aminél ne lett volna jó a CF.
Csak egy példa FC2 1600x1200 DX10 4XAA VeryHigh Átlag 78FPS,ez nem rossz![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Alister71 #39411 üzenetére
Ez is majdnem akkora lesz,jó talán nem annyira szép képpel,de nem kell majd panaszkodnom!
1900x1200ban meg az élsimításokat hanyagolhatom is max 2X elég is lesz.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
zso73
veterán
Tegnap megvettem az utolsó Asus 5770-est Pesten!!
Állat kártya. Eddig nagyon tetszik. L4D 2 128x1024 minden max, és fut....... Full terhelésnél 53C°-ra melegszik csak.
Remek!!"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz Gaboman #39420 üzenetére
Köszi a teszteket!
Köszönöm a segítségeteket, és a bíztatást............Hála a szponzoromnak!!Nem kell nagyobb felbontás, mert a monitorom ezt tuja max. És nekem is elég.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
-
dwelablack
tag
Sziasztok.
4770 és 4870 között vacillálok. Tudom melyik a jobb, de kérdés, hogy:
24k-ért saphire 4770 512Mb (garis),
28k-ért xfx 4870 512Mb (nogaros),
vagy
30-ért: gigabáj 4870 512Mb (garos)szerintetek melyik tűnik jobb vételnek ezek tekintetében?
(úgy gondolom ezek a vgak bőven elegendőek nekem, meg nincs is hozzá nagyon fullos konfigom:
asus p5b, e8200, 4gb ocz 1066, 450-es M-tech táp , 1680*1050tud max a monitorom )Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
gtamate2
veterán
válasz dwelablack #39429 üzenetére
A 4870 jóval jobb, az hogy neked megéri-e a garancia azt te döntöd el, ha van pénzed rá akkor megéri szerintem de attól függ mennyi. Ha ezt a kártyát veszed új táp is kellesz.
Azt pedig itt kérdezd meg hogy milyet.*Sn0w
-
félisten
A 4770 és az 1GB-os jó lehet, 28K-ért az 512 no no garos felejtős.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
dwelablack
tag
-
félisten
válasz dwelablack #39433 üzenetére
Tápon ne spórolj.
Persze tákékozódj vásárlás előtt.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
gtamate2
veterán
válasz dwelablack #39433 üzenetére
Ahoz is kell új táp, sőtt én a helyedbe minnél hamarabb lecserélném, de ezt a tápos topikba beszéld meg.
*Sn0w
-
fabko
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte MA78LM-S2 alaplapom, rajta egy Radeon 3000 integrált VGA. Érdemes beletennem egy Radeon X1650pro VGA-t, vagy jobban járok ha az alaplapit használom?
Köszönöm a segítséget! -
vergilx
őstag
válasz kisStelian #39438 üzenetére
te most komolyan az 50. hsz re válaszoltál?
-
zso73
veterán
38-ért Asus 5770. Ezt felvenném a listára.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz rumkola #39428 üzenetére
A PhysX egy API. Minden olyan programnak kell, ami erre az API-ra épül, de az API a CPU-n, a PPU-n és a GPU-n is tud számolni. Speciel az NFS: Shift a CPU-n keresztül számol. Azt hittem ezek a dolgok már világosak a PhysX cikk után, de lehet, hogy tévedtem.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Gyuri27
félisten
válasz kisStelian #39438 üzenetére
Meg se próbáld. Kivéve ha nem szereted a diavetitést. Cod2 alatt dx7-ben egy 2400pro-t próbáltam. Multiban nem volt valami fényes.
Amd - Radeon - Ryzen
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
- Autóhifi
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs