- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz vzsryl #40596 üzenetére
Magasabb felbontásban nem néztem, hogy mit tudnak, de pl. a crysis-nál 1650-ben úgy sem jó egyik sem, max. beállításokkal, tehát tök mindegy hogy NV-nál 20FPS, ATI-nál 16.
Igazából, csak a játszhatóság feletti, ill közeli értékek körül érdemes sebességet vizsgálni.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz gainwardgs #40598 üzenetére
Egyértelmű, hogy GTX260
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg egy összehasonlító táblázatot mutatni az nv karikról? 8800GTS (512)-ig figyeltem a paicot viszont, h utána mit kavartak arról teljesen lemaradtam. Elméletben olyan 30k környékén vennék egy kártyát, lehetőleg használtan, csak nem tudom már, h melyik milyen magra épül vagy milyen "erős".
Let's begin, de gozaimasu!
-
XP NINJA
őstag
Hello!
Keresek olyan videokártyát, ami 256 bites, legalább 1 gb fizikaija van, és legyen kettőnél több monitor kimenet rajta
ára max 40.000
Kösz!
-
zolynet
veterán
válasz XP NINJA #40613 üzenetére
gtx260/4850/5770/4890 ebbe a kategóriába esnek, van olyan is köztük melyeknek 1giga 'fizikája' van, így se hallottam még
milyen felbontásra kellene, kell dx11 vagy dx10 elég... ha ezekre van válasz lehet jobban szűkíteni a mezőnyt_ak_: szívesen
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
lsc
nagyúr
Hiába van kettőnél több csatlakozó, csak két monitort kezelnek, az új ati 5xxx szériák kezelnek 3 monitort amit Te keresel, de ezt is tanácsolták. Ha nem kell nagy teljesítmény akkor az 5670 is tudja, ha nagyobb kell akkor az 5770, még az árba is belefér. Ha ragaszkodsz a 256 bithez /nem értem miért/ akkor 5850-re kell lépned, az 5770 csak 128-as. Az 5850 viszont 70 körül van.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Tökmindegy
senior tag
Sok sikert a kereséshez Szólj ha találsz.
Viccet félretéve ,nem egyszerű a dolog.
Ebben az árszegmensben van a 4850 vagy a 4890.Előbbi olcsóbb ,míg az utóbbi kicsit drágább.De a 90 es sokkal ,sokkal jobb.
Az ötezres kártyákból az 5770 es ami árban jó lehet ,viszont az 128 bites.
Elméletileg nem hátrány.
http://www.lord.hu/products/category/7/20
itt nézz körül
Vagy NV 260GTX et nézzél . Az 448 bites,igaz csak 896 MB memória van rajta.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Behindblue
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy milyen videókártyát vegyek? Főként játékra használnám, és úgy 30ezret szánok rá. Köszönöm
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Behindblue #40618 üzenetére
Ahogy nézem egy GTS250 ed van. Ennél sokkal jobbat nem kapsz 30 ért.
Pár százalék többletért minek cserélni??? Amire ez nem jó ,arra egy másik 30 ezres kártya sem lesz jó.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Behindblue
csendes tag
válasz Tökmindegy #40619 üzenetére
Ez volt, csak beadta a kulcsot, és most mondták, hogy választhatok helyette másikat.
-
lsc
nagyúr
válasz Behindblue #40620 üzenetére
Mikből választhatsz ? Boltnak nincs honlapja?
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
_ak_
addikt
válasz Alpachino #40611 üzenetére
Szerintem maradok a GTS 250-nél.
Gainwardot néztem ki egyenlőre a HDMI port miatt (vagy csak máshol nem írják oda?).
9800 GT esetében olvastam, h koránt sem biztos, h jobb az 1gb-os verzió, lévén, h kevés hozzá a 256 bit mem sávszél. Ez ez esetben is érvényes, valóban nem ér meg plusz pár ezret az 1gb?Let's begin, de gozaimasu!
-
MZsoltee
veterán
válasz Behindblue #40623 üzenetére
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
lsc
nagyúr
válasz Behindblue #40623 üzenetére
Vagy az előbb javasolt 5750 vagy ez a4850, ezek közül választanék.
Az élet kegyetlen .
-
Alpachino
veterán
válasz Behindblue #40618 üzenetére
GTS250-et lene cseréld, ha csak 30K-d van VGA-ra. Ennél jobbat úgy sem kapsz ennyiért.
-
Alpachino
veterán
Szerinterm is jó választás 9800GT-től, ami valójában 8800GT, lényegesen gyorsabb a GTS.
Nekem 1GB-osban 9600GT-m volt, de nem éreztem a hasznát játékokban az 512-hez képest.
Nagyobb felbontásokban lehet hogy kijött volna, de ott már az egész kari kevés voltPl. crysis 1650-ben
-
Alpachino
veterán
válasz Behindblue #40627 üzenetére
Most jelenleg GTS250-ed van ? Vagy most készülsz venni ? Mert én az aláírásod alapján gondoltam, hogy már van...[link] Ez jó
-
Alpachino
veterán
válasz Behindblue #40630 üzenetére
Ha meg voltál a teljesítményével elégedve, és ez a max. amit rá tudsz szánni, akkor amit linkeltem az jó választás ennyiért. Ha nem játszol nagy felbontásokban, akkor ebből elég az 512-es.
vagy ez[link]
ha már nem bízol a Gainward-ba
-
Mika1227
őstag
Szerintem HD 4850-et vegyél!Vagy HD 5750! Ha egy kicsit pótolsz bele HD 5770!
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
Vagy várj az új nvidiákra! Vagy a HD 5830-ra!
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
MZsoltee
veterán
Gondolom mielőbb kell így ne várj 5830ra árban sem ott lesz ami neked érdekes.
Vhetsz GTS 250 27kért vagy 30 5750-et ugyan olyan gyors legalább sokkal kevesebbet fogyaszt és DX11-es, vagy ha van még kis plusz pénzed akkor 5770-et kb 20% előrelépés.
A 4850-GTS 250 vitát nem vagyok hajlandó folytatni, nem erősebb a 4850 mint a GTS 250 egyik sem jobb a másinál, teljesítményük ugyan az.
Teszt a 4 kariról:[link]A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
MZsoltee
veterán
válasz Behindblue #40636 üzenetére
Atiban nagyon nem tudsz mellé lőni. Sapphire a legnagyobb gyártó,powercolor minőségi darbokat csinál akárcsak az Asus vagy az Msi, a legtöbb karin referencia hűtő van így nincs nagyon min variálni sem. Sztem az árat és a garanciaidőt vedd figyelembe hátha jóljön megint...
-
Mika1227
őstag
válasz Behindblue #40636 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
XFX HD4830 512MB kártyám van, kb. még egy év garanciával.
Megéri-e egy 3 év garanciás Gainward Geforce GTS 250 1GB kártyára cserélni +8k ráfizetéssel?
DX10-11 alatt nem szeretnék játszani.Üdv!
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
zolynet
veterán
kiváló ajánlat: gtx260 33k
PH-User: nem éri meg, jó az a 4830
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
MZsoltee
veterán
válasz Alpachino #40641 üzenetére
Másfélszer jobb a gts 250 mint a 4830? Mert árban kb 15-16k ugye egy 4830... Ne cserélj!
zolynet: az a 260-as tényleg nagyon jó biznisz!
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz zolynet #40643 üzenetére
Jól hangzik. Csak az a fránya kevéske garancia. És mint tudjuk az ördög nem alszik,leginkább akkor ébred fel amikor nem kéne neki.
Én biztos nem vennék ennyiért egy lejárt garanciájú hardvert.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Alpachino
veterán
válasz MZsoltee #40644 üzenetére
Ezt a cserélőnek kell eldönteni
A csere melett szól a +2év gari, a +521VRam és nem utolsó sorban a jóval nagyobb teljesítmény, mivel nem egy kategória a kettő.Ettől függetlenül a 4830 is jó kis VGA, jó, ár/teljesítmény mutatókkal rendelkezik.
-
Magnum p.i.
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek milyen Ati kártyát tud egy 939-es 3800+ (2.4 Ghz) rendszer kihasználni? Melyik típus amit erre max érdemes venni?[ Szerkesztve ]
"Tudom hogy mire gondolnak és igazuk van!"
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest