Aktív témák
-
Motaba78
addikt
Sziasztok
érdeklődni szeretnék, hogy milyen pci-e videókarit tudnátok ajánlani 16000-19000 Ft magasságban, amivel 1280*1024 illetve 144*900 felbontásban lehet kicsit játszani is ?
csak új jöhet számításba és az iponról lenne rendelve.én atiból a hd4670 verziót néztem ki, egy kétmagos athlon II x2 mellett lenne.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
http://hardverapro.hu/apro/elado_asus_8600_gts_256mb_8000ft/hsz_1-50.html
Szerintetek jólesz ez?
Hopsz,ez gts!De szerintem a célnak megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
Haverom nézelődött itt a PH-n,de nem akar regisztrálni ezért kért meg engem,hogy ez a kari megéri-e az árát . [link]
Mielőtt ATI kártyát ajánlanátok helyette ő kimondottan nVidia párti.
-
-
HollyBoni
veterán
Kéne még egy kis segítség.Barátomnak 4850-e van,sima vga kábellel van kép,dvi vga átalakítóval nincs.Pedig én is azt az átalakítót használtam,és másnál pedig jó.
-
Alister71
nagyúr
Hát kinek a pap, kinek a ló. Nekem 1440x900-hoz bőven elég, nem volt még vele gond.
(#39371) : max 20k-ért nehéz lesz találni, mert csak a 9800GTX veszi fel a versenyt a 4850-el, ebbe a kategóriába. A 8800GT-nek erre semmi esélye. Talán még egy G92-es 8800GTS, kicsit megrángatva, 20-ért lehet találni.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
-
-
-
Alister71
nagyúr
Akkor nem tudom mit csinál az nV, de rajtnál 45-50 fps-em van, és verseny közbe is sokkal jobb az irányítás az Ati után. Verseny alatt 9800GTX-el van 70-120 fps-em, 1440x900-on, 4xaa-val, 8af-el és minden graf high. Akkor ez honnan jön? Atival ez sehol nem volt.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Alister71 #39383 üzenetére
Lehet, hogy valami csúnya dolgot csinálhatott az NV.
De fel kell rakni az 1.02-es patchet szárnyra kapnak az ATI-k. Nem tom én az irányításban nem vettem észre különbséget. Talán más probléma van vagy volt ott. Igazából sok köze a GPU-nak ehhez nincs.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Alister71 #39386 üzenetére
Hát most mit csináljanak? Van versenyképes termékük? Valamivel rá kell venni a népet, hogy GeForce-ot vegyen.
Mondom valami más ott a hiba. Semmi köze az irányításnak a videokártyához.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Alister71 #39388 üzenetére
Én is így csinálom, csak ATI-val. Most a GeForce-os gépet csak Linuxra használom, mert Win7-en sokat esett a teljesítmény az XP után. Januárra ígérték az új driverrel a javulást. Na majd akkor veszek még egy kis GeForce-ot és lenyomom a Batmant PhysX-szel.
-
Alister71
nagyúr
Nagyon készülhet az nV a Fermire, mert
2009.11.26-tól nem adott ki új meghajtót. Parasztok.Alister from Hell
-
prmcsk
addikt
Üdv...
Ide "küldtek" a kérdésemmel. Sürgős lenne...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz ALONSO11 #39392 üzenetére
Miért ne mondtam volna, hogy jó? A GeForce 6-7 szériánál szerintem tökéleteset alkottak. Nem is vettem Radeon x1000-et. [link] régebbi beszélgetés, amikor az NV kínált jobb terméket. Ennyire van lent a vörös szemüveg. Lehet, hogy csak a véleményünk nem egyezik. Persze ettől én még mindig a jobbat pártolom, ez a kötelességem.
-
Alister71
nagyúr
válasz ALONSO11 #39392 üzenetére
Hát ezt köszönöm! Ez most nagy igazság volt.
De a GTX280-at csúnyán veri az 5850, ha lenne annyi lém, ordítva rohannék megvenni, mert elismerem a mindent elsöprő elsőbbségét az nV felett.
Egyenlőre.Abu85: ez csak természetes.
Gaboman: ezt a hsz-t szerkeszd újra, mert nem jóra sikeredett.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Gaboman
nagyúr
válasz prmcsk #39394 üzenetére
Én most váltott a nagyobb testvérére 4870X2 és nagyon elégedett vagyok a teljesítményével!
Ahol működik a CF márpedig a játékok nagyobb többségében működik ott erős nagyon,jóval erősebb mint egy 4890,nem sokban marad el egy 4870X2től.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
prmcsk
addikt
válasz Gaboman #39398 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, de lehet még vélemény...
Értsem úgy, hogy az X2, a kettős felépítés az felfogható egy CrossFire- nek, vagy "kvázi" CF ?
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ASUS routerek
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest