Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GmailOutlook

    tag

    válasz Emperor_ #40162 üzenetére

    Hibernálást azért használtam, mert képes voltam egy időben 40-50 weblapot is nyitva tartani akár 2 külön böngészőben és hát ezeket időbe telik elolvasni, meg van hogy egy weblap generálja 2-4 másik megnyitását. Így volt olyan, hogy akár 1,5 hónapig csak hibernálva volt a laptop kikapcsolva.
    De max. a jövőben majd lementegetem ezeket kedvencekbe. Vagy ahogy írod, kénytelen lesz bírni az SSD a rendszeres hibernálásos írást. :)
    Microstore áraival nincs probléma, minden annyi amennyi. Az a gond, hogy az árukeresőn nem annyi az ár mint a tényleges. A mai állapot is ezt mutatja. Pár hete ugyanez a jelenség volt az árukeresőn, csak egy másik cég csinálta.

    Még egy kérdésem lenne.
    - Hallottatok olyanról, hogy csinálnak olyat, hogy egy új SSD formatálásakor (vagy particionáláskor) 10-20%-ot szándékosan kihagynak (ezt a részt nem formatálják egyáltalán). Állítólag azért mert így ha nagyon tele van írva az SSD, akkor sem lassul be, mert így átverik az SSD-t valahogy.

    Én sok logikát nem látok benne, de persze nem is tudhatom, attól még igaz lehet. Bár ha így lenne, akkor eleve gyárthatnák így az SSD-ket, hogy eleve nem engednék egy részét formázni és akkor egy SSD sem lassulna teleírva, nem?

Új hozzászólás Aktív témák