- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz chopin42 #71404 üzenetére
Üdv!
3000 forintért biztosan nem fogsz Gbit-es routert venni, de még 10000-ből is nehéz. Talán a TP-LINK Archer C2 lenne amit érdemes megpróbálni, ez 10000Ft körüli áron Gbit-es, sőt még Dual Band is. Azt viszont tudnod kell, hogy a DIGI az ígérete szerint ebben az évben mindenütt optikára cseréli az FTTB hálózatát, és onnantól egy darab internetcsomag lesz elérhető, az 1000Mbps sebességű. Azt viszont nem fogja tudni maradéktalanul kihajtani ez a router, korábban írta itt valaki, hogy nála 8-900Mbps között tud kábeles kapcsolattal.
Árban a következő lépcső a TP-LINK Archer C5 lenne, aminek már nem gond az 1000Mbps sebesség sem kábelen.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz chopin42 #71410 üzenetére
Na bakker, hát nem rosszat linkeltem, késő van már... De jó, hogy figyelsz. Természetesen a C2-re gondoltam, a C20 nem Gbit-es. Az árukereső link már jó volt, csak a TP-LINK oldalára mutató nem. A D-LINK-et inkább felejtsd el, ezt a modellt annak idején a Telekom ingyen osztogatta, annyit kb. megér, többet nem nagyon. Válassz a két TP-LINK közül, vagy Archer C2, vagy Archer C5, ha ki tudod egészíteni rá a keretet, akkor inkább az utóbbi.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz chopin42 #77514 üzenetére
Akkor egyelőre az RT-AC1200GU ami biztos, 15k-ért az EURONICS-ban.
RT-AC1200GU = RT-AC57U v1
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz chopin42 #77516 üzenetére
elsők között vettem én, brutál jó kis router és wifiben nagyon komolyat tol
másrészt 1000-es pppoe nethez ideális a HWNAT miatt
jól fogsz járni vele megériVagy vedd amit Intruder írt az is jó vétel az AC1200GU 15körül
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest