- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék valami megbízható lemezkezelő progit Vistára ami kiváltaná a jól bevált Norton Partition Magicet, mert az csak XP-n megy.
Köszi.
-
sti10p
senior tag
Hi!
Adobe pro-val akarok pdf-et csinálni egy txt vagy rtf fileból, de ha simán megnyitom túl kicsik a betűk, alig látni és nem tudom, hogy lehet őket megnagyobbítani. Ha meg csak Copy&Paste-elni akarom egy üres pdf-be, akkor nem rak be semmit, nem működik, üres marad. Mit lehetne tennem?
Válaszokat köszi!XY
-
ponix
aktív tag
Hello! Keresek jó hangtorzító progit! Olyat ami teljesen képes átstruktúrálni a hangképemet!
A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King
-
BigBadPlaYeR
senior tag
PDF Creator
Ingyenes virtuális nyomtató. Bármiből tudsz PDF-et (meg még másik tucatnyi képformátumot) nyomtatni vele.Szerk:
R.P.: Hiren's Boot CD-ben van bőven. Telepíteni se kell. Pl. Acronis Disc Director.[ Szerkesztve ]
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
localhost
Közösségépítő
válasz BigBadPlaYeR #9154 üzenetére
De Ő Adobe Proval dolgozik!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
kételkedem
addikt
Vagy az imént említett program, vagy ha megnyitod a txt vagy rtf fájlt pl az OpenOffice-al, akkor el tudod menteni pdf fájlba. Kedvedre szerkesztheted, módosíthatod.
localhost: majd most leszoktatjuk róla!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
localhost
Közösségépítő
válasz kételkedem #9156 üzenetére
Tényleg az OO eszembe sem jutott (pedig otthon is csak a van a gépemen)
"majd most leszoktatjuk róla" -- ágyúval verébre ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz kételkedem #9158 üzenetére
Aham! NETTÓ !!!! + mától +25 % Áfa
... és bizonyára azért ezt a szoftvert használja, mert a cégüknél az az Irodai standard!( persze jó kis cég, aki már betanítást, tanfolyamot, supportot nem ad egy ilyen komplikált programhoz, egy ilyen feladathoz! Ejnye! )
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
-
R.P.
aktív tag
válasz BigBadPlaYeR #9154 üzenetére
Köszönöm szépen, kipróbálom.
Üdv, R.P. -
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Milyen program amivel tudom a cpu hűtő ventri sebességét szabályozni?
üdv
-
Béló
aktív tag
sziasztok
olyan programot keresek mely lehetővé teszi hogy 500 képet kijelölve átméretezhessem őket
tehát nem egyesével hanem egyszerre sokat.előre is köszönöm
-
ABnormal
őstag
válasz werszomjas #9162 üzenetére
pl speedfan
-
vakondka
őstag
Sziasztok,
Olyan e-book készítő progit keresek, ami erős másolásvédelmet ad (pl regisztrálni aktiválni kell, letiltja a printscreen-t, stb) valamint tudok beleilleszteni valamilyen videó formátumot is.
Már rengeteget gugliztam de nem találtam meg az igazit.https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Mtbsrác
senior tag
Olyan progit keresek ami külön külön letud állítani más programokat újraidítás nélkül.
Poweroff azértnemjó mert nemakarja megcsinálni de az elvileg tudná.
(De lehet énvagyok hülyehozzá , a progiban lévő
kapcsolókat nemismerem) -
juhi07
senior tag
Üdv mindenkinek
Az lenne a kérésem hozzátok , hogy a barátnömet megszeretném lepni egy közös képel amiben szép hatter és egyéb efektek stb stb vannak.
De nem tom mien programal lehetne csinálni ilyen képet
Vagy ha ismertek-e olyan netes oldalt ahol lehet képet manipulárni ... azt nyugotan irjátok le
Minden véleményre kiváncsi vokAMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
Oly
őstag
Olyan e-mail figyelő programot keresek, mint pl a Poptray vagy a Poppy, DE képes legyen kezelni az ékezetes betűket is. Vagy ezek is tudják, csak én vagyok béna beállítani?
Idegesítő, mikor pl kapok egy mailt a PH-tól, hogy xyz topikba hozzászólás érkezett, de a sok krixkrax-ból nem vehető ki a tárgy alapján, hogy melyikbe.
Sőt van, hogy a feladót sem jeleníti meg, csak végtelennek tűnő karakterláncot.SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
vakondka
őstag
válasz ~Ph'vEscha #9169 üzenetére
Hááát most nagyon elszomorítottál....
Bár az e-book nem programozó zseniknek készülne, hanem kezdőknek.
Erről mi a véleményed ? [link]
Én print screen-nel nem tudtam a képet leszedni.https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
kételkedem
addikt
Számtalan képszerkesztő, montázskészítő, képmanipuláló program van. ITT megnézheted a neked legjobban tetszőt. Csak a free programokat listáztam ki, de az is jóval több mint elég.
localhost: De nem tom mien értsd: nem tudom milyen
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
thomasthomas
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetne egy srt kiterjesztésű fájlban lévő feliratot valahogy "összevarázsolni" egy avi-val?[magyarán feliratot kéne tenni a filmre]
Előre is köszönöm.
.
-
juhi07
senior tag
válasz kételkedem #9175 üzenetére
Köszzi a Segitséget
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz thomasthomas #9176 üzenetére
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Garffi
tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami böngészőtől független megörzi a felkeresett oldalak címét!
Vagy esetleg a firefox alá egy olyan plugint ami megjegyzi a felkeresett oldalakat de a menüsor előzményeiben ha kitörlik akkor itt nem törlődik. Remélem érthetően leírtam .Köszi!
-
Froclee
őstag
válasz thomasthomas #9176 üzenetére
Itt meg egy kis segítség hozzá. link
-
félisten
Hali!
Tud valaki esetleg olyan segédprogramról, amivel integrálni lehet Vista SP2-t a telepítőcsomagba?
(VLite jelen változata nem támogatja még)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
vante
aktív tag
Munkahelyen adminok lekorlátozták valamilyen progival a hozzáférést a dolgokhoz, pl. winxp-ben vezérlőpult, képernyőfelbontás, hálózat beállítás, stb. Ezeket melyik progival tudnám megcsinálni én is? Otthon jól jönne, legalább más nem tudná állítgatni még véletlenül se a jól beállított rendszert.
-
válasz Fire/SOUL/CD #9181 üzenetére
Még nincs Vista SP2.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
laci003
csendes tag
szevasztok! Nem tud vki olyan progit amivel fel tudok venni videókat játékokból ( ahogy játszok) a Sony Pro vegast már probáltam de nem működött![U][/U]
-
Krystal_s
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #9181 üzenetére
szia
így nem próbáltad ?-> how to integrate Vista SP2(Beta) into Vista sp1 DVD?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Krystal_s #9189 üzenetére
Hali!
Épp ezt szeretném elkerülni Megtudom csinálni, nem okoz gondot, csak nem vagyok annyira mazoista, hogy 128 karakter hosszú parancssorokat futtassak, ha nem muszáj.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #9191 üzenetére
Egyszer kell megcsinálni, nem tudom miért probléma ez...
Egyébként meg nem mazoista, hanem mazochista.
-
petrusz82
aktív tag
Olyan programot keresek,amivel a játékokban be lehet állítani az fps limitet.Nem a Vsync-re gondolok.Pl azt akarom elérni,hogy 40 fps fölé ne emelkedjen.Létezik egyáltalán ilyen program?Anno a pro Street-ben kiadtak egy javítást,ami megszünteti a játék akadozásait.Ezt úgy érték el,hogy 30 fps limitet adtak a játéknak.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy nagyon nagy, számomra fontos kérdéssel fordulok hozzátok. Van egy .iso file, amin egy dvd-film van. Ha átakarom másolni DVD-re, akkor 3 mb híján nem fér ki. Hogyan lehet megszerkeszteni azt az iso-t pl. felirat kiszedése, hogy ráférjen?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Winner_hun #9195 üzenetére
Próbáltam, de DVD írási hiba lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest