- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzer
veterán
Hali!
egyszer volt egy progi, ami elrejtette a tálcáról a progit
valaki ismeri?MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
petrusz82
aktív tag
válasz Winner_hun #9196 üzenetére
-
Egzee
őstag
Sziasztok!
Újraraknám az OS-t de szeretném elmenteni azokat a torrenteket amik már mennek és ha felraktam az új OS-t visszarakni őket, szal nem akarok vesződni vele, hogy megmutatom neki meg újra letöltögetni a torrentet magát stb... ha vki tud iet az plz segítsen!
-
wiggen123
senior tag
Melyik program az, amivel tesztelni lehet a video memóriát: read write szinten. Néha ki-kifagy a gép, úgy hogy bekockásodik játékok alatt, de nem túlmelegedés miatt. Arra kellene, hogy kizárjam a vga memória hibáját.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Gard
csendes tag
-
petrusz82
aktív tag
-
félisten
Midit mp3-ba. Van ilyen?
Ok: telefon zenelejátszója. Midiket nem teszi be zenének, pedig én szeretném a DOOM1-2 Duke3d stb zenéit nyomatni. -
Froclee
őstag
-
localhost
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #9211 üzenetére
biztosan van illetőleg eredmény
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
volvoguy
addikt
Üdv. valami jó, és megbízható registry oucolóra lenne szükségem. LEhetőleg legyen magyar és ingyenes, de ami ennél is fontosabb, legyen megbízható, tehát tényleg csak a biztonsággal törölhető fájlokat ajánlja fel....
sokan jabasolták a CCleanert, de szóba került már a Registry Firts Aid, Jv16 Powertools, Advanced System Care 3.3.4, Professional Registry Doctor programok is....
van valami ötletetek?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
volvoguy
addikt
-
localhost
Közösségépítő
-
ádyz
addikt
Udv.
Tud valaki olyan free programot, amivel egyszeruen atalakithatok egy avi-t gif-be?
-
félisten
-
localhost
Közösségépítő
Arról ne is álmodj!
Ugyanebben a fórumban pár napja volt téma¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Arról ne is álmodj!
Ugyanebben a fórumban pár napja volt témaavagy másként
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Creative997
őstag
Hali!
Akinek nagy tapasztalata van videókészítés terén, pl játékokból, azoktól kérdezem hogy videófelvételre milyen progit javasoltok? Eddig Fraps-t használtam de nem nagyon jött be. 1024x768as videókat szeretnék, de az csak 720x480ba csinálta, Full size-zal. Mit csinálok rosszul?
Aztán egy jó kis tömörítő progi kéne. Virtualdub volt használatban, amivel nagyon lecsökkentette a méretét viszont olyan is lett
Videóhoz Sony Vegas 9et fogok használni, még tanulom a kezelését, de a kezdetekhez kellenének tanácsok a fennt említettekhez.
Erről a játékról szeretnék valami hasonló minőségű videót csinálni, nem baj ha nem HD-s..Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Baquatelle
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy programról bemutató cd-t készíteni. Ezen lesz néhány pdf és rengeteg videófájl, amik a program használatát mutatják be (nem használati utasítás, hanem promóció céljából). Szeretnék ehhez egy pofás alkalmazást, ami valahogy képekkel menüvel, hangaláfestéssel stb. tenné lehetővé a pdf-ek és videók megtekintését.
Meg tudom írni is persze, de nyilván (mármint szerintem nyilván) léteznie kell olyan programnak, amivel egy ilyet sitty-sutty össze lehet dobni. Tudtok esetleg ilyenről?
Köszi,
Baquatelle
Vannak a fénynek és a sötétségnek is urai - és van aki úr fény és sötétség felett.
-
joe2005
senior tag
válasz Baquatelle #9229 üzenetére
Sitty-sutty progi szerintem:
moviemaker
PowerPoint (v. oo Impress)Szerintem mindegyik kéznél van.
"Have you tried turning it off and on again?"
-
Inv1sus
addikt
Valaki tud valami olyan progit mondani, amivel kikapcsolhatom a bekapcsológomb világítását?
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Psychonaut
veterán
-
Inv1sus
addikt
Ez egyáltalán nem vicces Engem rohadtul zavar
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Baquatelle
csendes tag
válasz joe2005 #9230 üzenetére
Szia!
Nem, egyik sem megoldás. A MovieMaker-rel videót készíthetek, de a bemutató videók készen vannak, nekem egy "menüre" lenne szükségem, hogy a user választhasson közülük. Kábé mint egy DVD film elején a menü, csak gusztusosabbra és nem csak filmek közül választhat, hanem pdf-ek közül is.
A PowerPoint és társai ugyanezért nem jók: nem egy szépen-sorban-diákat-végigmutogató dologra van szükségem, hanem menüre.
Vannak a fénynek és a sötétségnek is urai - és van aki úr fény és sötétség felett.
-
joe2005
senior tag
válasz Baquatelle #9237 üzenetére
Ha nem menüre, hanem tartalomjegyzékre gondolsz akkor pl. egy weblapszerkesztő, link hivatkozás és a pdf, avi megnyitható, persze számítógépen és nem dvd lejátszón. Sok progi létezik és elég profi kinézetű dolgot össze lehetne hozni, pl. falsh animált menü.
[ Szerkesztve ]
"Have you tried turning it off and on again?"
-
joe2005
senior tag
válasz Baquatelle #9237 üzenetére
De talán ez lehet a megoldás, csak fizetős.
[link]"Have you tried turning it off and on again?"
-
Baquatelle
csendes tag
válasz joe2005 #9240 üzenetére
Igen, ez jónak tűnik így elsőre, kipróbálom, köszi. A Flash-re én is gondoltam, csak ahhoz nem értek (C++ és .NET programozó vagyok), és nem emiatt akarom megtanulni.
Még egyszer köszi a linket!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Inv1sus #9239 üzenetére
Egyszerűbbet? A legegyszerűbb, ha lehúzod a csatlakozót, így még ha akar, sem tud világítani. Program lenne erre a legbonyolultabb megoldás (ha lehet egyáltalán szoftveresen vezérelni ezt a világítást, talán megoldható lenne egy igazán hozzáértő informatikusnak).
Szerk.: pitman is ezt javasolta.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Oly
őstag
válasz Inv1sus #9239 üzenetére
Fekete alkoholos filc?
E-mail figyelő progit ismertek, ami kezeli az ékezetes betűket?
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Oly
őstag
Pont az a bajom, hogy a mostani Poptray kiírja a feladót és a tárgyat, de ékezetes betűk esetén csak összevissza karaktereket mutat.
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
14adam
addikt
Hello,nemtudom,hogy létezik-e ilyen program de azért leirom.Adott egy vinyó,azon egy partíció,és ott a gond,hogy eddig nem ez volt a rendszervinyó.És szeretnék rá xp-t rakni,van olyan program ami csinál 2 particiót? Amik rajta vannak adatok azokat sajnos nemtudom se kimenteni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Mazda topik
- AliExpress tapasztalatok