- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdisk
őstag
lostprophet ,PumpkinSeed Köszi!
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz #68216320 #25046 üzenetére
hát ne a kámasutrát olvastasd vele...
esetleg:
Hírmondó (magyar)
A Hírmondó egy speciális internetböngésző, amely a honlapokon található szövegeket jól érthető, élethű hangon olvassa fel, és segíti az oldalak közti navigálást a vakok, és gyengénlátók számára.
NVDA képernyőolvasó (nyílt forráskódú)
A NonVisual Desktop Access, röviden: NVDA névre hallgató alkalmazás, tulajdonképpen nem más, mint egy, a Microsoft Windows operációs rendszereken futó, ingyenesen beszerezhető képernyőolvasó.
-
GEPESZ66
veterán
Lejátszónak az MPC-HC-t, vagy inkább a VLC-t ajánljátok?
Író programok közül a CDBurner XP-t, vagy az ImgBurn-t? -
attiati
veterán
milyen levelezőklienssel tudnám egyszerűen, biztonságosan kezelni a kb 10 db gmail-es, citromailes, indamail-es fiókjaimat?
és nem ártana bele egy automatikus figyelmeztető x naponta, hogy lépjek be a webes felületen is a fiókokba, hogy ne töröljék
-
-
retro03
tag
VLC player szerintem is jó nekem bevált
Üdvözletem இங்கே லுக்கு, ஏறும் கிக்கு
-
válasz attiati #25061 üzenetére
Én egy WEBes felületü levelezőt használok, live.hu. Ebben, és még sok másikban is beállítható, hogy más postafiókokból letöltse a leveleket, ill úgy írhatsz levelet, mintha a másik fiókodból küldenéd.
Kis olvasnivaló:[link]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
scott_free
senior tag
hali,
Frontpage helyett tudtok olyan html szerkesztő progit ajánlani, amivel pár html/css fájlt tudok szerkeszteni ÉS van benne normális előnézeti kép is. (tehát ne kelljen külön böngészőben megnézni a végeredményt, mint a notepad++-nál)
lehet free meg fizetős is.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz scott_free #25063 üzenetére
Kompozer, Dreamweaver, nvu (ha van még)
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
olivera88
veterán
Az MSN leváltására keresnék valami jó programot. A Trilliant próbáltam eddig de nem igazán jön be 1-2 dolog miatt.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
válasz sfdrakex #25066 üzenetére
Az se jó. Minden beszélgetest külön ablakba rak nem tudom összerendeztetni vele meg az msn ikonok se mennek vele.
bednarik Köszi, megnézem. Gtalk? Google talk ugye azon meg nincs msn..LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
zsolesz010
senior tag
válasz olivera88 #25068 üzenetére
Én a helyedben már nem szenvednék vele. Mármint a keresgéléssel.
[link] [link]
Még nálam is fent van, de hamarosan úgyis dob egy hibaüzentet, és többé nem tudunk majd bejelentkezni.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
olivera88
veterán
válasz zsolesz010 #25070 üzenetére
Az fiók az megmarad attol..
lostprophet ??
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
zsolesz010
senior tag
válasz olivera88 #25071 üzenetére
A fiók megmarad, de mindenhol arról cikkeznek, hogy:
"A Microsoft bejelentette saját azonnali üzenetküldő szolgáltatásának végleges leállítását"
"programnak és a mögötte lévő szolgáltatásnak már csak néhány hónapja van hátra"- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
scott_free
senior tag
válasz PumpkinSeed #25064 üzenetére
köszi, végül a PSPad-nál kötöttem ki.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Létezik olyan program, amivel nagyobb mennyiségű fájlt, mappákat lehet másolni olyasmi rendszerben, hogy:Van egy halmazom, pl egy régi vinyó, tele cuccal, erről szeretnék átmásolni mindent egy másik vinyóra, de úgy, hogy mindennek előre megadom az új, strukturálisan akár módosított helyét (érts pl egy helyre másolom a képeket, máshova a videókat, stb), így létrehozom a virtuális konyvtáramat, amit akár le is mentek (csak a mappákat) aztán egyszer nyomok egy ok-t, és minden átmegy (akár megszakíthatóan) a kívánt helyére.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Fauno
tag
Sziasztok,
létezik olyan zenelejátszó progi, amiben vannak előre elmentett equalezer beállítások (rock, pop, vocal, dance....) ?
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz ledgeri #25076 üzenetére
Total Commanderben, ha beállítod a másolást, tudod mondani a Copy helyett, hogy Queue (másolási sorba berak), ilyenkor a különböző másolások szép egymásutánba fognak végrehajtódni, nem külön processzben:
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
ledgeri
nagyúr
válasz sztanozs #25079 üzenetére
A munkamenet (akár a másolás, akár a gép működése) szüneteltethető, ha már megvan a Queue sorom és el is indítottam egyet a sorból?
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sztanozs
veterán
válasz ledgeri #25080 üzenetére
Igen van pause és lehet akár sebességkorlátot is beállítani. Gép működése szerintem nem megszakítható másolás közben.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
ledgeri
nagyúr
válasz sztanozs #25081 üzenetére
Előre kiírja, hogy mennyi idő a kalkulált másolás összeadva, vagy csak az aktuálisat?
Menthető? (mert úgy nem biztos, hogy jó, hogyha megcsinálok egy mappaszerkezetet, aztán kész a fele, de mennem kell, és akkor a fele veszett..)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz sfdrakex #25083 üzenetére
~ 400-500 vagy több, még nem mentem végig a "régi merevlemez csupaszításán"...
Viszont alakul egy másfél terás vinyó az "ÚJ" az én egy terásomra, ami nincs tele (a régi)[ Szerkesztve ]
-
Szafter
tag
Hali!
C++hoz tudnátok valami könnyen kezelhető programot ajánlani?
Kreálgatnék dolgokat, most kezdem el tanulni...Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
zone
őstag
válasz ledgeri #25084 üzenetére
supercopier most próbáltam ki, le lehet vele menteni az adott másolási feladatot.
(#25085) Szafter
Visual C++ Express[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
scope2007
addikt
üdv.
milyen/melyik progit hasznaljatok duplimatumok keresesehez? azonos méretű kép, mp3
meg üres mappa[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
GEPESZ66
veterán
Pdf-fájlok megnyitására használam az Adobe szoftverét, vagy tegnap olvastama Sumatra szoftverről?
Allítólag gyorsabb, mint az Adobe terméke, ill. kisebb méretű is. -
-
andorra
őstag
válasz GEPESZ66 #25090 üzenetére
"Pdf-fájlok megnyitására használam az Adobe szoftverét, vagy tegnap olvastama Sumatra szoftverről?"
Pdf-fájlok megnyitására használjam az Adobe szoftverét, vagy inkább Sumatra programot, amiről tegnap olvastam?
Gondolom, ezt akartad kérdezni (?)
A Foxit Reader-ről tudom ugyanezt elmondani, bár, hogy gyorsabb is lenne, azt talán nem, de jóval kevesebb helyet foglal. -
macera2
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A You Tube-ról szokta letölteni slágereket (VLC media file, MP4), a Gugliról pedig a szövegeket. Egy kis nyelvgyakorlás céljából, mivel lehetne a kettőt úgy összekombinálni, hogy a videón, az énekelt szöveg, meg az írott, mint felirat, szinkronba legyen?A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
zone
őstag
válasz GEPESZ66 #25090 üzenetére
Én a PDF-XChange Viewer-t ajánlom.
Az Acrobat Reader nálam is elgondolkozott néhány másodpercre, ha megnyitottam valamit, görgetni sem engedett.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
zone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik