- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
attiati
veterán
prog.-t keresek, ami:
* kiírja egy adott program összes memóriában futó komponensét
* megmutatja, hogy a program, hova és milyen fájlokat ír
* hova telepített fel bármilyen fájlt
* egyszóval minden létező, háttérben futó műveletet mutat -
PotterPrime
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan programra lenne szükségem, amivel a Windows asztalon tudok nézegetni, keresni Youtube videókat. Már néhányat kipróbáltam, de ezek közül egy sem kezelte a saját youtube feliratkozásaim, pedig szükségem lenne rá, hogy ezt is tudja. Néha már azt hiszem, hogy nem is létezik ilyen program, remélem ti tudtok segíteni.
Előre is köszönöm. -
sfdrakex
nagyúr
válasz PotterPrime #21359 üzenetére
Ha Windows 7-et használsz akor esetleg egy youtube gadget?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Songo
senior tag
Sziasztok
1 kis segítséget szeretnék kérni.
Elég sokat vagyok távol a gépemtől és ilyenkor mások is használják.
Szeretnék egy olyan programot amivel a melóból tudom figyelni hogy, mit csinálnak a gépemen. Merre turkálnak.
Mindenkinek megmondtam mit lehet és mit nem az érdekelne, hogy valóban betartják-e amiről szó volt.Nem akarok jelszavazni meg rejtegetni mert a saját életemet nehezíteném meg.
Van valami olyan program ami nemdob fel egy nagy figyelmeztetést ha éppen megfigyelés van?
Teamviewert használjuk de hát az publikus ha megy
Előre is köszönöm
Üdv -
wmati
addikt
Sziasztok
Olyan programot keresek amivel megoldható hogy Windows xp renszeren
amivel megoldható hogy ha elálítanak valamit a gépen vagy lementenek valamit akkor egy újra indításal vissza áljonElöre is köszi
-
-
-
brd
nagyúr
VNC-vel meg lehet ezt oldani (aktuálisan az UltraVNC-re gondolok, a többiben nem tudom milyen lehetőségek vannak a server teljes elrejtésére). Ehhez viszont kell portforward.
Egyébként azt ugye tudod, hogy néhány országban ez jogilag eléggé problémás eset, még akkor is, ha arra használod, amit írsz?
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
olyan programot keresnék, ami egy pendrivera (8gb) egy 22gb-os forrásból tudna másolni, de darabolás nélkül. tehát, addig a fájlig másolna, amíg a drive-ra ráfér, azt felteszem a céleszközre, majd az üres pendrive-ra pontosan attól a fájltól folytatná egy katt után, ami előtte nem férne rá.
a darabolós módszer sajnos nem megoldás, tehát a fájloknak úgy kell maradniuk és olyan formátumban, ahogy eredetileg vannak.
köszi szépen a segítséget!
-
-
zone
őstag
-
patyia
csendes tag
Sziasztok!
Volna javaslat olyan programra, amivel tesztelni tudok adattárat pl.: hdd-t.
Kifejezetten írni szeretnék rá sok adatott és dokumentálni az állapotát a teszt alatt.Javaslatokat köszönöm!
-
localhost
Közösségépítő
-
olivera88
veterán
Nem tudtam hirtelen hova tenn kérdést ezért ide irom. Szeretném eltávolítani az AVG antivirust de Revo Uninstaller nem látja érdekesen modon. Mi lehet a gond?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
deter
aktív tag
Egy normális videószerkesztő kellene ami mondjuk max. 15-20K.
-
deter
aktív tag
Köszönöm.
Letölttem még a próbaváltozatát Cyberlink PowerDirectornak és MAGIX Movie Edit Pro-nak. De ezek nagyon hiányosak. Lightworks-öt kipróbálom.
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
2 lemeznyi .nrg fájlt melyik könnyű kis portable segítségével tudnék 1 db. iso-ba átkonvertálni? -
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Olyan program kellene, amivel a proxy automatikusan állítódik, konkrétan:
*Otthon proxy nélkül megy a net
*Kollégiumban van proxy
*De a koliban néha van egy másik net, amihez nem kell proxy.Ezért lenne jó egy program, ami IP alapján vagy valahogy állítódik.
Ha tud valaki androidban is ilyet, az is jöhet.
Köszönöm.
-
64bites Ramdisk progit keresek ami kezel 4gb feletti méretet, azaz 8-10gb között kellene. Lehetőleg ingyeneset.
Jelenleg Dataram ramdisk van ami 4gb-ig kezel, de ez kevés. Nem kell hogy tudjon biztonsági mentést, azt megoldom scriptel. (Win7 x64-hez)
Köszönöm!
-
dJ Peer
aktív tag
válasz MasterDeeJay #21397 üzenetére
A RamDisk csak 4 GB-ig kezeli ingyenesen a memóriát.
-
válasz MasterDeeJay #21397 üzenetére
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz kraftxld #21399 üzenetére
Kipróbáltam és rendszer visszaállítás lett a vége.
kb 10 perc mire beállította a 10gb-s ramdisket, akkor működött. próbaképpen újraindítottam a gépet hogy visszaállítja-e a mentés a ramdiskből. Na hát windows logónál vártam 20 percet, semmi gép sem tölt semmit, rendszervisszaállításal tudtam csak elindítani a rendszert. Kár ezért a progiért, bevállaltam volna hogy ha lassú de azt nem hogy ne induljon el a gép vele.
Azért köszi!Esetleg más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest