- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wegener
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan média lejátszó programot, ami egy filmből egy bizonyos részt lejátszik, aztán leáll, (ha úgy állítom be). Tehát mondjuk elindítom az elején és megáll 10 percnél, aztán megint elindítom és megáll 18 perc 27 másodpercnél stb. Jó lenne, ha tudna mkv-t.
Köszönöm előre is. -
válasz DeltaPower #15797 üzenetére
Egy merge is ezt csinálja. Mivel az összefűzés nem azt jelenti, hogy 1 számot (a partíció határát) átírod, és kész. Nem csak az eltérő fájlrendszer okozhat problémát, hanem a hozzátartozó szektorméret is. Szóval ha tudja is valamelyik progi, az is csak úgy csinálja, hogy szép lassan átmásolja az adatot, felszabadítja a helyét, és jöhet a következő.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
aclandiae
senior tag
Mivel tudom ezeket letörölni?
Lockhunter és a Folderlock nem segített. -
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Valaki tud nekem ajánlani egy jó, freeware Uninstaller programot? Eddig a RevoUninstallert használtam, még megmaradt az utolsó ingyenes változata, de inkább áttérnék egy olyanra, amit folyamatosan fejlesztenek még.
Köszike!*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Psychonaut
veterán
-
Inv1sus
addikt
válasz Psychonaut #15814 üzenetére
Köszi a tippet ki fogom próbálni.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Került hozzám egy régi gép, ami unokaöcsémé volt. De van rajta egy felhasználói fiók, ami jelszóval van védve. Ezt, hogy tudnám visszafejteni, mert sajnos már nem emlékszik rá. Nem szeretném rátenni a ringyózt, mert semmi baja nincs, csak a felhasználói fiókokat szeretném megszüntetni...
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Воланд
titán
válasz Sickboy25 #15816 üzenetére
Rendszergazdával belépsz, futtatásba lusrmgr.msc és itt törlöd a fiókot, de vigyázz, mert fiók törlésénél törlődnek a személyes fájlok is (dokumentum, képek mappa). Jelszót nem tudsz visszafejteni, olyan helyen tárolja a windows amihez csak a rendszernek van hozzáférése, rendszergazdának, felhasználónak nincs.
Szerk.: Rendszergazdafióknak a bejelentkező képernyőnél ctrl+alt+del+del billentyűkombinációval elő kell jönnie.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sickboy25
addikt
válasz Воланд #15817 üzenetére
Hogy lépek be rendszergazdaként. Xp-ről van szó...
Mert beléptem indítottam is a parancsot, de törölni nem tudom valszeg, mert nem sikerült rendszergazdaként belépni. Bocs, ha lámát kérdeztem
Köszi
Szerk. Köszi most láttam, hogy írtál... Sajnos nem jött elő, csak a bejelentkezési ablak, de ott is felhasználói nevet és jelszót kér
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Воланд
titán
válasz Воланд #15817 üzenetére
Na hülyeséget írtam. Szóval bejelentkező képernyő, itt alapesetben a sima felhasználói fiókok láthatóak. Ctrl+Alt+Del+Del billentyűkombinációval előjön egy ablak, itt beírod a felhasználónévhez, hogy Rendszergazda, majd enter. Alapesetben nincs jelszó beállítva a fiókhoz, reméljük nincs is letiltva.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Sickboy25
addikt
-
RootRulez
félisten
Password & Registry Tools és azon belül nézelődj...
═════════════════════════════════════════
-
cellpeti
nagyúr
Olyan program érdekelne, melyen a hálózat minden gépére én tudnék küldeni üzenetet, mintha az OS küldte volna.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Sickboy25
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget...
-
droeid
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan programokat írni, amivel fel lehet venni, mit ügyködök az asztalon vagy a gépen?
Jó lenne ingyenes.
Köszi!
-
Matyko78
csendes tag
Sziasztok :-))
Olyan programot keresek, ami idő alapon küldi a megadott emaileket, létezik ilyen program ?
Előre is köszönöm.
-
cellpeti
nagyúr
-
iTunes gyüjteményünk költöztetésekor jön jól (de menteni és visszatölteni is képes), a CopyTrans TuneSwift programja.
2011.03.15-ig ingyeynesen beregisztálható ezzel a kulcsal:
TUNESWIFT-ACTI-VATE-ME[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Воланд
titán
válasz Jarod1 #15839 üzenetére
Oprendszerfüggő. XP sp2 óta tiltva van a messenger szolgáltatás, ezt újra kell engedélyezni, vista, w7 alatt meg nincs "net send" parancs, helyette "msg.exe"-t kell írni a parancssorba.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Ha egy x264 -es video bitrate-ját akarom csökkenteni, milyen könnyen használható progi van erre? Köszi.
-
-
Tetete1
senior tag
Élő adásból (rádió) hogyan lehet felvenni. Emlékeim szerint valami streamer program volt. Aki tud segítsen.
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Kloden
senior tag
Milyen progival lehet DVD-t (ha lehet vinyóról) vmi aviba átkonvertálni normálisan?
Próbáltam párat de mindegyiknek volt valami kehéje.
Olyat mondjatok lécci amit Ti is próbáltatok és működik!
Nem baj ha fizetős, megveszem"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
fradi81
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest