- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Sajnos úgy tűnik nem voltam teljesen világos, bocsánatot kérek, ha félre lettem értve.
Tehát vannak rövid, és nem túl jó minőségű wmv formátumú videoklippek. Ezek elején egy rövid intro van, amit ki szeretnék vágni, majd a maradékot össze kívánom illeszteni, hogy egy videó legyen. Eközben a program a videó kódolásába ne piszkáljon bele, ne rontson tovább a kép, és hangminőségen, vagyis ne kódolja újra a kész videóállományt, tehát a kimeneti formátum ugyanolyan wmv formátumú maradjon, mint a bemeneti formátum volt. Az összes összeillesztendő video ugyanolyan. A windows editorja sajnos újrakódol, ezért nem jó, az avidemux pedig kifelé nem ismeri a wmv-tSzép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
válasz villamos #14350 üzenetére
Hopsz ...Ezt benéztem. Mondjuk sose mentettem wmv-be, és betölteni meg betölti...
Cserébe van egy újabb tiippem: Cut Assistant leírás hozzá: [link] Mivel első látásra nem egyértelmű a használata. (editlistet használ külön át kel klikkelni, hogy kivágja, vagy trimmelje, szóval érdemes átfutni a leírását)
Itt írják azt is, hogy wmv vágásho az asfbin-t kell még letölteni.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
villamos
őstag
Nemcsak első látásra, másodikra sem igazán érthető...
Ez full értelmetlen, folyton valami szerverre kíván csatlakozni... amit nem talál...Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
Egyébként Susogós mackók epizódokat kívánok összerakni, egy kiscsajnak, akinél nincs comedy, de tetszettek neki a múltkor, amikor nálunk járt. Úgy gondoltam, hogy összegyűjtök neki pár epizódot, és összevágom, csak hogy kényelmesebb legyen. Levettem az egyes epizódokat, de az intró huszadjára már idegesítő... ezért csak az elsőt hagynám meg, a többit levágom...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
pethYeti
addikt
Üdv olyan program kellene, ami vagy netre vagy másik partícióra csinál back-up-ot a kijelölt mappákról, időközönként.
Ha net fele is lehet biztonságosan! szinkronizálni, akkor az is jó lenne, de ez csak modósított fájlokat frissítsen, szóval, 100 megákkal ne írja folyamatosan felül a régieket, úgy hogy semmi nem változott csak 1-2 fájl.
Másik partícióra történő szinkronizálás is hasonlóan történjen.
Köszi!
-
-
villamos
őstag
Van esetleg valakinek még ötlete? Az eddig ajánlott programok nem igazán váltak be.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
félisten
válasz villamos #14359 üzenetére
Hali!
Azt nem tudom, hogy átkódolás nélkül meg tudja-e oldani ez a progi, de az biztos, hogy egy nagy tudással rendelkező ingyenes szoftver a Pinnacle-től: VideoSpin2
Kezeli a VMW-tHa más javaslat nem érkezik, tegyél vele egy próbát. Igaz, a feladathoz nem lenne rá szükség, de lehet, hogy megtetszik, és más videomunkákhoz meg jó lesz.
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
villamos
őstag
-
válasz villamos #14361 üzenetére
Pedig van. Szintén utalnék a manuel elolvasásának fontosságára: [link]
Szóval itt a 3. pontban a finom beállítás. Az induló pozíció finomhangolása jobbra/balra nyíl. A vége pozíció beállítása a SHIFT+jobbra/balra nyíl.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
villamos
őstag
Nem igazán értem a programot...
azt a részt kell kijelölnöm, amit ki szeretnék vágni, vagy azokat a részeket, amiket meg akarok tartani?Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
válasz villamos #14363 üzenetére
Ezt te döntöd el.
Naszóval betöltöd a videót.
Bejelölöd azt a részt ami nem kell.Ekkor megjelenik a jobboldali listában (playlist) a kezdö/vége idő.
A 3. (borítéskos) playgombal lejátsza a kiválasztott részt.
Amikor a listában ki van jelölve egy rész, alul megjelenik egy plusz sáv. A bal nyilakkal lépkedve (jobbra/balra nyíl) lehet az eleje pozíciót módosítani, a jobbszélen a végepontot (SHIFT jobbra/b)alra, a közöttük lévő csúszkával meg azt állítod, hogy egy lépés mekkora ugrást jelentsen(egy lépés mennyi idő).Ha minden jól beállítottál, akkor a 2. playgomb hatására úgy játsza le a videót, mintha a kijelölt részek ki lennének vágva. (a lejátszás természetesen megakad, merthogy még nincs kivág, csak idő kell hogy átugorja az adott részt.
Ha elégedett vagy az eredménnyel, a SHIFT F7-el (File->Save Without Selected Parts) elmented.
Ha elszeretnéd menteni az eddigi "vágásokat", a playlist felett a floppy-ra bökve megteheted (CTRL+M), ez csak egy kis fájlt ment el, amiben letárolja, hogy melyik fájlokon hol vannak a kijelölt részek. Így elmentheted a munkát, ha félbe kell szakítaniod, mert meguntad, mással akarsz foglalkozni ...
Remélem így már sikerülni fog. Ja és tud magyarul is ;-)
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
SZiasztok!
Fényképeket szeretnék átnevezni tömegesen úgy, hogy a fényképek fileneve a fényképkészítés dátuma legyen.
Ötlet?
thx
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám szeretnék játszani a heavy metal fakk 2 játékkal (eredeti) de nem megy xp alatt kompatibilitással sem. Létezik hozzá egy 1.02 patch, ami ezt megoldaná, de nem települ, mert szerinte nincs telepítve a játék (nem userhiba, utánanéztem neten, sajna rossz maga a patch)
Az a kérdésem hogy mivel lehetne szétszedni (1 db exe fájl) hogy manuálisan rakjam be a fájlokat a játék könyvtárába, a neten írták, hogy így oldották meg, csak a hogyanra nem találtam választ.Köszönettel
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
brd
nagyúr
válasz Hintalow #14368 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor olyan a telepítője, hogy a %temp%-be bontja ki a tartalmát, és utána onnan telepít. Ezt úgy tudod megnézni, hogy törlöd a %temp% tartalmát (a % jelek szándékosak!), elindítod az exe-t, megvárod az üzenetet, nem nyomsz OK gombot, hanem belenézel a %temp% könyvtárba, hogy létrehozott-e ott valamit.
The only real valuable thing is intuition.
-
Hintalow
senior tag
Köszönöm szépen a gyors választ, ez nem is jutott eszembe, de úgy néz ki, hogy megoldódott a dolog, (és úgy látszik a sokéves fórumok is a következő hibába estek bele)
Mivel nekem UK verzióm van, ezért a neten található patchek 99%-a (a hivatalos oldalon lévő is) nem települt, mert nem ahhoz való.
Nagy nehezen találtam egy UK patchet, amivel megy mint a kisangyalMég egyszer köszönöm.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Egy olyan naptár programot keresnék, amit több felhasználó tud egyszerre kezelni. Tehát ha van egy esemény, amit a munkatársam felvisz, akkor az nálam is jelenjen meg. Keresgélek már egy ideje, de eddig nem jártam sikerrel...
A tippeket előre is köszi!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
1 nap alatt meg kell oldanom kb 500 kép konverzióját: szélesség 500 pixel, 72DPI
A képek különféle méretben és felbontásban vannak vegyesen.Létezik olyan kép konvertáló program, amivel ezt automatizálva meg tudom csinálni?
Nem szeretném egyesével állítgatni.köszönök minden segítséget.
-
válasz Chesterfield #14374 üzenetére
Irfanview
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kételkedem
addikt
válasz Chesterfield #14374 üzenetére
bár ollie megelőzött, bent hagyom
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Chesterfield
őstag
Köszi srácok, már kész is van.
-
Zsom!
tag
Sziasztok!
Olyan program kellene, ami szól, hogy (túl sokat kockulsz. elég ) minden nap ha pl. 3 órát használtam a gépet.
Van ilyen? -
-
scope2007
addikt
szevasztok!
tudnátok mondani egy hasonló programot mint az ACDSee?
előbb ajánlották nekem a Google Picasa 3.6ot vagy melyik az utolsó... ingyenes is.. ez tetszett meg benne... mennyire használható?
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
scope2007
addikt
köszi...
infraview nem jön be... google okés kinézetre.. akkor feltelepítem és megnézem miylen tudásra
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Rive
veterán
Hali!
Szükségem lenne valami windowsos programra, ami automatice be tudja rángatni a videoanyagot egy digitális kameráról FireWire vonalon keresztül, és DVD-t művel belőle.
Tekintve, hogy videofeldolgozásoz lényegében tök vagyok, agyonautomatizált, könnyen kezelhető valami kellene
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
-
elektromech
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék egy programot, amivel zenére tudok szöveget rávenni és nem túl nehézkes a kezelése (ismerős hölgynek kell ).
Segítséget előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz elektromech #14389 üzenetére
audacity v goldwave is megoldas lehet, ha nem kifejezetten karaoke szoftvert keresel. azert beallitani eleg sokmindent kell.
-
ArchElf
addikt
válasz Mandragóra #14392 üzenetére
No warez plz.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
válasz Mandragóra #14392 üzenetére
Mandragóra: Tilos a warez a fórumon!
És ne írj vastag betűkkel.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
S-Attila
senior tag
Helló.
Tudna nekem valaki olyan ingyenes, könnyen használható programot mondani, amivel sok-sok PNG (esetleg BMP) formátumú képet tudok összefűzni egyetlen animációba (esetleg videóba)?
Kösz előre is. -
psg5
veterán
Milyen program az ami nagyon jó minőségben konvertál vob-ból vagy divx-ből vagy más videó formátumból flv vagy valamilyen netes megjelenítő fájlba videóanyagot?
Emicsoft FLV convertert találtam egyszer , van még valami profi (esetleg magyar nyelvi fájlal?)
F.K.T.
-
Az FLV is csak egy konténer formátum. Hogy milyen bitrátával tömörített az anyag jobban befolyásolja a minőséget, minthogy milyen programmal konvertáltad. (Szinte mind1ik ffmpeg-et, vagy mencoder-t használ). A FF-ban van 1-2 preset, de kézzel is módosíthatod, ha nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest