- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Gaming notebook topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alaplap nem kompatibilis a videókártyával?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz playmore #110456 üzenetére
Csak hogy tisztázzuk, mert láthatóan zavar van az erőben. Ez hasonló a használtautó piachoz: 150-ből újonnan a belépő kategóriát kapod (like opel corsa), használtan meg két-három kategóriával magasabb szintet (mondjuk egy volvo-t vagy egy nagyobb hondát). Annyival vagy jobb helyzetben, hogy itt azonosak a fenntartási költségek és a használt gépre is kapsz garanciát, ha olyan helyen veszed. Tehát ez a "ha már ennyit költök rá" sajnos akkor lenne jogos, ha olyan 3-400k-ról beszélnénk.
150-ből játékra ajánlott gép nem lesz, 200-tól indul az Asus K501. Ez a belépő a játszós világba. Ha mindenképp 150-ből kell gazdálkodni és mindenképp játszani akarsz, akkor érdemes becélozni ezt a Paviliont amíg még akciós. De ezzel ugyanazok a problémák lesznek, mint az előző gépedel (szerelhetőség rossz, anyagminőség sem a legjobb, hordozásra kifejezetten alkalmatlan emiatt).
-
_Berci_
aktív tag
válasz playmore #110456 üzenetére
Szia
A régi pavilionok sajnos brutális melegedésükről voltak híresek(pláne az amdvel szereltek), az ujjak azért már jobbak.
Neked a Fujitsu A514 i3-as szériát javaslom...
- Egész jól szerelhető
- Aksiban is kellemes
- Optikai helyére be a hdd és a hdd helyére egy ssd összesen kb 25-30k, de látványos lesz a sebesség és 150ig még pont belefér[ Szerkesztve ]
Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!
-
Khelben
nagyúr
válasz playmore #110459 üzenetére
Irodára egyértelműen jobb lenne egy használt üzleti. Ha ragaszkodsz az újhoz, akkor jó a Fujitsu A514, de egy HP Elitebook 8470 körberöhögi minden szempontból.
-
-
Medocsabi
addikt
-
hallador
addikt
válasz playmore #114363 üzenetére
Figyelj, ezért nem szabad venni semmit ilyen módon. Ez nagyon jól működik pl USA-ban, csak ott olyanok a fogyasztóvédelmi alapelvek, hogy egy légy ráfingott a töltőre, és elszíneződött a kábel, akkor cseréleik, mert ha nem akkor a mókus zárhatja is a boltot.
Nálunk meg vagy cseréli de inkább nem. Nem ellenőrzi, nem érdekli.
Megnézted a töltőt, hogy azzal mi a helyzet nem az lesz a hibás. Esetleg a kábel? A gép is lehet hibás persze, de ha visszaviszed, akkor mindenképpen nézd meg csomagoltasd ki velük, dugják be, toljanak le egy teszter CD/Pendrie-ot és ott előtted tesztelje le stb.
A Töltőt is! A töltést is! mindent.....
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz playmore #114365 üzenetére
Feltételezem, hogy ellenőrizték az elsőt amit beküldtem és nem csak hasra ütésre cserélték egy újra, tehát valami kellett, hogy legyen vele.
Rosszul.
Azzal magadnak is elég sok idegeskedést, és időt spórolsz, ha ott előttük kiderül, hogy ez nem jó. Én haza sem viszek semmit mielőtt ott előttem az utolsó funkciót le nem teszteli. Ez nem szokott tetszeni az eladónak, de az a helyzet,
hogy a magyarok jellemzően nem a becsületesebb, lelkiismeretesebb nemzete ennek a bolygónak, jobb, ha Te nézed meg mást meg nem érdekel neked menni időd ment el vele.Most ha ott megnézed, akkor azonnal kiderül, hogy ez sem jó. Ez ennyire egyszerű.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Devily
tag
Lehet, hogy buta gondolat, de az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha nem a géppel volt alapvetően baj, hanem az otthoni elektromos hálózattal, túlfeszt kapott a gép?
Van otthon egy régi scannerem. Ha bedugom elosztóba, akkor a táp sercegő hangot ad. Amikor mellé bedugtam a laptopot és még csatlakoztattam is a két eszközt, akkor rendre elszállt a gépem USB vezérlője. a második garanciális USB csere után kezdett gyanússá válni a dolog. Már biztos vagyok benne.szerk.:
Másik megtörtént eset, hogy egymás után két hibás MSI-t (akkor még nem voltam ennyire körültekintő) fogtam ki. Azóta mindig kipróbálok mindent, amikor megveszek egy eszközt. Az első gépet kibontottam a boltban, benyomtam. Nem adott semmi furcsa hangot, bejött a FreeDOS. örültem és elcsomagoltam. Otthon viszont kiderült, hogy nem jön ki a CD tálca. Hibás meghajtót kaptam. Másnap kaptam cseregépet. Azt már a boltban végigpróbáltam és a "V" bilentyű nem volt jó. leragadt, illetve lenyomáskor nyikorgó hangot adott.
Egyből hozta is az eladó a következő darabot, ami végül jól működött.Ki lehet fogni olyat, hogy az ember 2 hibás darabot visz haza. Az MSI esetében ez talán nem is olyan meglepő. Fujinál valóban a pech-faktor. Te vagy az a 0,1%.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Volt raklap Lenovo ami egyben visszament, mert mind panelhibás volt. Teendő, ha gyanús a dolog: helyben egy gyors live pencivel tesztelni kell, ha olyan akkor nyilván jelzés megy majd nagykerbe is.
Ennyi, nem kell túlbonyolítani
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
adika4444
addikt
válasz playmore #114361 üzenetére
hali!
Nyugtasson a tudat, hogy pechem az nekem is van, igaz használt gép, de a lényeg az az h nekem is a Dell laposomban alig 1 naposan megmakkant a venti, úgyhogy cserélték...
Egyébként meríteni kéne a gépet, és utána tölteni... Van egy szint ami fölött nem tölt...
(#114365)playmore:
14 napon belül voltál sztem és akkor kötelesek cserélni vagy a pénzt visszaadni ha nincs külsérelmi nyom, hogy tényleg hibás-e az ilyenkor másodlagos...
(#114370)playmore:
Hát ez leginkább azon múlik hogy az embernek mennyi a negatív tapasztalata, pechessége, meg mennyi szörnyű dolgot olvasott a neten.
Én is minden gépben amit veszek hűtéspróba, USB próba, füles próba, DVD tálca próbája, billentyűtesztet csinálok pont azért, mert rohadt peches vagyok, nekem szinte mindenem megy gariba, és cserélik/javítják is. Nem püfölöm meg gyötröm a cuccaimat, egyszerűen ilyen a szerencsém. Ja és a legtöbb holmim az 3-4 évesen is olyan hogy kérdezik hogy új? Mondjuk ezek a tesztek is olyanok, hogy a Dell gépemet is teszteltük a boltban, és rá néhány órára kezdett el szórakozni...
Manapság ezek a dolgok nagyon kiszámíthatatlanok, de ugye ameddig van garancia addig némi biztonságérzete van az emberneküdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest