Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devily

    tag

    válasz playmore #114365 üzenetére

    Lehet, hogy buta gondolat, de az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha nem a géppel volt alapvetően baj, hanem az otthoni elektromos hálózattal, túlfeszt kapott a gép?
    Van otthon egy régi scannerem. Ha bedugom elosztóba, akkor a táp sercegő hangot ad. Amikor mellé bedugtam a laptopot és még csatlakoztattam is a két eszközt, akkor rendre elszállt a gépem USB vezérlője. a második garanciális USB csere után kezdett gyanússá válni a dolog. Már biztos vagyok benne.

    szerk.:
    Másik megtörtént eset, hogy egymás után két hibás MSI-t (akkor még nem voltam ennyire körültekintő) fogtam ki. Azóta mindig kipróbálok mindent, amikor megveszek egy eszközt. Az első gépet kibontottam a boltban, benyomtam. Nem adott semmi furcsa hangot, bejött a FreeDOS. örültem és elcsomagoltam. Otthon viszont kiderült, hogy nem jön ki a CD tálca. Hibás meghajtót kaptam. Másnap kaptam cseregépet. Azt már a boltban végigpróbáltam és a "V" bilentyű nem volt jó. leragadt, illetve lenyomáskor nyikorgó hangot adott. :F
    Egyből hozta is az eladó a következő darabot, ami végül jól működött.

    Ki lehet fogni olyat, hogy az ember 2 hibás darabot visz haza. Az MSI esetében ez talán nem is olyan meglepő. Fujinál valóban a pech-faktor. Te vagy az a 0,1%.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák