- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Szeretném igénybe venni az itteni emberkék szakértelmét és tájékozottságát.
Laptopot keresnék, egyetemre. Körülbelül 200e Ft-ot szánnék rá. Sejtésem szerint inkább csak office használat, netezés, filmezés lenne a feladata a gépnek.
Hordozhatósága nagyon fontos, legyen minél könnyebb, minél vékonyabb, lehetőleg minél kisebb.
Körülbelül ezeket a paramétereket néztem ki magamnak:
-5. generációs i5, vagy i7
-SSD mindenképp, vagy HDD és SSD együtt (úgy tudom optikai meghajtó helyére lehet rakni SSD-t)
-8GB ram
-vidikari nem kell dedikált, elég az integrált, szerintem filmeket nézni azon is lehet tökéletesen játékra a gép nem lenne használva, arra itt az asztali.
-kijelző: na itt gondba vagyok, mert a fullHD-s magas pixelsűrűségű monitoroktól elijesztett a windows a skálázódása miatt. Használtam 15 inches fullHD-s gépet, az ablakok fele homályos volt, és furcsa. Nem tudom mennyit javított ezen a Windows 10.Végül: egy konkrét típust ki is néztem magamnak: ő lenne az.
i5-5257U, 8GB ram, 120GB SSD, 13 inch, vékony, könnyű, pici.
Szerintetek megéri ezt venni? FULLHD-s változatot, vagy jó a sima HD is?
Illetve mennyivel kényelmesebb hosszútávon egy 13 inches ilyen gépet cipelni, mint egy 15 inches nagyobbat? Ha van 15 inchesben hasonló súlyú, vékonyságú és erősségű gép, akkor kérlek linkeljétek, mert én nem igazán találtam.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest