Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zalyy

    tag

    Sziasztok! Gamer laptopot szeretnék venni a keret 300.000-500.000, az ASUS ROG-okat nézegettem de egy millió fajta van és nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb az igényemnek. Azt szeretném ha egy 32 inches HDTV-n bármilyen játék 40-60 FPS-el fusson maxon vagy amelyik nagyon nagyon durva játék az legalább akkor 30+ FPS. (Pl egy mostani next gen unity vagy far cry 4). Köszönöm szépen ha esetleg tudna valaki ajánlani.

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Bármikor
    (2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 300-500 ezer
    (3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) Mostani komolyabb játékok, csak esetleg proci igényes alkalmazások.
    (4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Maxon a mostani next gen játékokat, ha lehet.
    (5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Mindkettő, mivel miért ne ASUS pl az :U
    (6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Természetesen.
    (7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? Annyira nem lényeges de úgy látom az ennyiért a laptopok már 17 inchesek
    (8) Notebook tömege? Lényegtelen
    (9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Lényegtelen
    (10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? 8GB ram legalább SSD mérete 120gb legalább HDD mérete annyira nem lényeges, optikai meghajtó nem lényeges
    (11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI 1.4 legyen
    (12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Van amikor de inkább gaming
    (13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) Eddig ASUS ROG-okat néztem csak a fenti árkeretben.
    (14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Szóba jöhet használt de csak ha nagyon muszáj lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák