Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • $p@rr0w

    őstag

    Üdvözlet!

    Borote fórumtárs segít nekem, de ide is beírok hogy több véleményt láthassak:

    1:Nem tudok pontos keretet megadni: 140-ról indulva kellene pár ajánlat, ezt kipótolnánk +30ezerrel ha nagyon jó vétel lenne ezen belül valahol, tehát 140-170 környékén ár/érték arányt figyelembe véve egy optimálisat választanánk.
    2:Nincs kikötés a kijelzőre, az összeghatáron belül elérhető legjobb ár/érték arányú kellene.
    3:Sokat lesz hordozva, de azért nem elsődleges szempont a súly, mivel a mostani sem jelent akadályt a hurcolászásban, szóval nem a súly inkább a szállítás rendszeressége miatt a masszívabb összeszerelés lenne előnyösebb.
    4:Ez a legfontosabb, és emiatt van a mostani lecserélése egyáltálán tervbe véve: Starcraft II futtatására kellene lényegében, ezen kívül csak Fbook, youtube, böngészés, filmezés, nagy ritkán photoshop/illustrator.
    De mindenképp az elsődleges a Starcraft 2 futtatása, ahogy a topicban írták elég gépigényes, nem tudom mi lenne a reális, de 1366*768-ban, mondjuk közepes grafikán sztem már illene bírnia egy 150k körüli gépnek. És a Sims 4 a másik amire kellene, ezt viszont biztos hogy futtatja egy olyan gép ami a SC2-t mivel alacsonyabb a gépigénye.
    5: Mivel nincs munkára használva, menteni meg lehet amúgyis pendrivera, cloudba stb, ezért sztem a teljesítmény a legfontosabb.
    6:Nem kell hozzá semmilyen oprendszer, Win7 és Starcraft 2/Sims 4 lesz rátelepítve ezek pedig már megvannak.
    7:Szintén nem elsődleges a tárhely, a mostani is kényelmesen elég, rengeteg hely van(500gb), a 4gb jelenlegi ram is megfelelő a vga az egyetlen ami kevés a játéknak (intel gma4500M) ha ez cserélhető lenne akkor nem is kéne másik laptop, csak ugye nem cserélhető...
    8:Nem szükséges semmi esxtra spéci csatlakozó, vgakimenet, ilyesmi. ODD is teljesen szükségtelen.

    Még egy kérdésem lenne, bár semmiképp nem elsődleges szempont, mivel a kedvesemé lesz a gép, de az újabb játékok közül amik nem futnak a gépemen a dx11 hiánya miatt és nem jelennek meg xbox360-ra kipróbálnék párat, csak olyan írok ami már megjelent mert jósolni nem érdemes:
    Ryse, Lords of the Fallen, Dead Rising 3

    Ezekkel mire számíthatok kb.? Úgy értem natív felbontáson közepes részletességgel, szűrők nélkül olyan 30 fps stabilan elképzelhető lenne?

    Persze ezen kívül lenne AC Unity/Dead Island 2/Witcher 3 de ezekről úgysem tudjuk előre milyen gépigényük lesz...

    Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

Új hozzászólás Aktív témák