Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kzaabox

    csendes tag

    Dhampir : Szívesen

    Pocok256, kisza25: Srácok, szeretném nyomatékosítani, és csak ismételni tudom magam, hogy mindenki nagyon megértse: NINCS lehetőség szoftveresen befolyásolni, mint írtam, erre a jelenségre semmi! hatása nincs a Windows-os energiamenedzsment beállításainak. BIOS-ban, firmware-ben van nagyon keményen bedrótozva. Nézzétek meg a videót, amit linkeltem.

    És ismét leírom, azoknak, akik még mindig reménykednek: Sajnos nem, nem befolyásolja semmilyen energiaterv. "Maximális teljesítmény" profil sem ér semmit.
    Ha megszűnik a külső tápellátás, akkor _drasztikusan_! csökken a GPU teljesítmény. Nem csak kicsit, nem csak a felére, hanem k.vára csökken. Nem tudom máshogy kifejezni magam. A memória órajele például az ötödére!
    A passziánsz is szaggatna, az 1080p-s flash videók is szaggatnak, tényleg nem tudom máshogy kifejezni.
    A 740M teljesítménye az Intel HD 4600 alá csökken!

    Csak egy bejegyzés a sok közül a Lenovo fórumán:

    "On my Y470, whenever I play on battery, I get much much better FPS with the Intel HD 3000 rather than the NVIDIA since the NVIDIA on my laptop throttles down to 200 MHz not matter what the power plan and CPU throttles to 1.6 GHz"

    Aki nem értené:

    "Az Y470 -es gép esetén az Intel HD 3000 jobban teljesít akkumulátoros üzemmódban, mint az Nvidia, mivel utóbbi órajele 200MHz-re csökken függetlenül az energiaprofiltól. A CPU pedig 1.6GHz-ra csökken."

    Ezt próbálom elmondani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák