- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz szabonagyur #55547 üzenetére
Az számít ami a papíron van. Ha 2 év volt rajta akkor annyi. Ha 1 év és nem nézted meg úgy jártál... Első esetben széttárhatja a kezét, én első körben golyón rúgnám ha nem lenne ilyen a világ hogy garázdaságért bevinnének Szóval ezt csak elméleti síkon, ezen a síkon csak közölném vele hogy hamahama', vagy folytatjuk a bíróságon és én nyerek, minden perc időmet ki fogja fizetni ráadásul +panaszköny, fogyvéd, nasa, stb.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Hosszan tartó súlyos betegség után elektronikai hullákból összetákolt P4es roncsom örökre leadta a forgalmit..a család saját halottjának tekinti, ámen.
Mivel amúgy is kell a hely, nem gondolkodunk újabb asztali gépben, notebookot vennénk. Nem ragaszkodom sem inteles, sem AMD-s platformhoz kimondottan, az árfekvést 120 ropi köré lőttük be az asszonnyal, nem ragaszkodom (ennyi pénzért nyilván) windowshoz sem, majd megoldjuk..
Leginkább netezésre lenne használva, nem gamernek kell, de nem hátrány, ha pár lövöldözős játék elszaladgál rajta, bár utoljára pc-n a medal of honor és a CoD első verzióival játszottam, de lehet elcsábulok :-D . Néha futtatok rajta térinformatikai progit, ami jpg és tiff térképi állományokat meg esri shape fájlokat kezel (Qgis, illetveArcMap, ha ez érdekes) A legfontosabb, hogy olyan gépet szeretnék, ami azér viszonylag combosabb hardverben, mert nem akarom 1-2 év múlva csak azért lecserélni, mert már egy flashvideó is beszaggat és meghal az egész. Néha tévével hdmin összkötve filmnézésre is használva lenne. jelenleg nem ragaszkodom az ssd-hez sem (még) majd ha lemegy az ára, inkább egy legalább 500-as hdd kellene, sok a lom a régi gépen :-) Az integráltban nem hiszek, szeretnék dedikált vga-t bele azért. Jó lenne ha az 1600-as meóriát is kezelné, és kéne bele -ahogy olvasom itt-ott - 4 Gb
Eddig az alábbiakat nézegettem,
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-g505s-59-390290-p183927187/termek-leiras.html
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-g500-59-390528-p184326977/termek-leiras.html
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-b590-59-389658-p196850515/termek-leiras.html (ez majdnem ugyanaz, int az előző, de más a videókari, és kisebb a hdd..
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-g505-59-390295-p183927191/termek-leiras.html
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-b590ab-59-352455-p138315892/termek-leiras.html (itt sajnos nem írnak a vga-ról csak hogy 1 gb :-(Kérem aki ért hozzá szakértse már meg pls, hogy melyiket vegyem, illetve mire figyeljek még, vagy akármi más építő jellegű hozzászólást is szeretettel várok :-)
[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
Chaser
legenda
válasz szetcsuszott #55552 üzenetére
G505 B590 jó.
-
félisten
válasz Chaser #55551 üzenetére
Papíron 2 év van ezt akkor is megnéztem amikor vettem meg mutattam neki. ő meg azt mondta, hogy a szervíz intézi. Szervízben meg kedvesen megmutatták, hogy aksit ki kell venni és ott amekkora idő van írva annyi van.
És ez már nem az első ilyen HP gép amiről tudom, hogy 2 évvel adták el de valójában csak 1 év garis. -
Chaser
legenda
válasz szabonagyur #55554 üzenetére
....Csak azt nem értem ha erre a fórumra eljutottál mért nem nézel szét
Te és a kereskedő vagytok jogviszonyban, neked szervizhez semmi közöd. Vevő-eladó, ennyi. Bármi gond van a géppel nyugodtan viheted a vásárlás helyére, a boltnak kötelessége rendezni ha te úgy kívánod. Amennyiben 2 év gar van a papíron akkor annyi. Pont. Hogy a kereskedő hogy boxolja le a nagykerrel vagy szervizzel az pont az ő baja, nem a tied...egyelőre még sem a kereskedő, sem a HP és annak szervizei nem írnak jogszabályokat.szerk: Ez most kb olyan, te kifizeted a 100k-t, majd mikor számolja a csávó felét kihúzod a kezéből és viszed a gépet. Neki vajon tetszene? Ugye hogy nem...
troland26: CIA-t, FBI-t kihagytam
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Ilyenkor fogyvédők majd békéltető testület. Ha 2 év van a papíron akkor 2 évet kell, h vállaljanak rá és pont.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
HP szerviznek üzenném, hogy sokáig az összes létező HP Pavilion alatt 12 hó volt, és mindet 2 évvel adták el, mert ennyit is vállaltak rá itthon csak ez volt odaragasztva.
Ezt csak onnan tudom, hogy nekem is volt ilyenem, aztán megnéztem még egy raklappal és mind ilyen volt. Erről ennyit.
Ezek valójában is 2 év garisok voltak, csak valakinek a munkakövetelményeiben nincs benne a drog és alkoholos befolyásoltság nélküli munkavégzés kitétel, aztán így terjedhet a hülyeség.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem notikat, és egy Dell gépre esett a választásom, de nem tudom mi a különbség a kettő között az áron kívül...
DELL Inspiron 3537 12786
DELL Inspiron 3537 157808mi a különbség a kettő között?
-
félisten
válasz Chaser #55556 üzenetére
Akkor még nem voltam jártas itt a fórumban amikor ez a gép megvételre került sajnos.
Mindegy igazából most már, csak szomorú volt ezt látni, hogy az edigitalt ennyire zavarja bármilyen dolog is. A másik probléma is amit leírtam elég szomorú a 21. században, fogyasztó védelemmel sem lehet sokat elérni mivel edigi csak annyit mond, hogy ez van 3 nap a visszautalási idő.Na mindegy azóta inkább nem veszek semmit tőlük, inkább mindent a maga helyén, notit notis boltban.
-
pimbi
csendes tag
Sziasztok.
Ti melyiket választanátok a kettő közül?
HP Pavilion 15 i3-4005U - 150000 Ft
HP Pavilion 15 A4-5000 - 140000 Ft[ Szerkesztve ]
-
pimbi
csendes tag
Egy kicsit bővebben kifejtenéd? Mi a gond velük, illetve akkor mit kéne helyette szerinted?
(#55486) pimbi -
pimbi
csendes tag
már leírtam az előző hsz-ben is: #55486
ez annyival egészül ki hogy Sodexo utalvánnyal kell fizetni
és jelenleg ez a két gép a szimpatikus: HP Pavilion 15 i3-4005u
HP Pavilion 15 A4-5000[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz johnny82 #55521 üzenetére
Hali!
No akkor még egyszer.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hét múlva, de csak akkor fogok vásárolni, ha a munkámban változás lesz, ha nem, akkor nem veszek.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 60, max 75K
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) iroda, office, hd videók, youtube videók ne szaggassanak 720p-ben, videóhívások.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? ha egy-két régebbi játék (pl half life 2) elmegy rajta annak örülnék, de nem létszükséglet
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? minőség, későbbi eladhatóság
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! ha belefér az árba, igen, nincs szükségem nagy hdd-re
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? matt, min 14-es
(8) Notebook tömege? mindegy, de könnyebb jobb
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? mindegy
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? nincs szükségem nagy hdd-re, ssd 120-as, hdd 160-as azért kell. Ram, ahogy elnéztem ddr3-as ramok felébe kerülnek a ddr2-nek, így azt preferálom. Legalább 4 GB ram, odd nem elvárás.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) webkamera
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? nem
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
HP Compaq 8510P - +2gb ram, esetleg ssd-vel, +bill matrica. webkamera nincs, de olcsó.
Lenovo Thinkpad T400 - ez a vga nem tudom hogyan vinné a hd filmeket? webkamera nincs feltümtetve, de a képeken van. + bill matrica
Lenovo Thinkpad T500 - ebben jó, hogy magyar a bill, így nem kéne külön rákölteni, mint a többinél és erősebb is. Dokkoló nem kellene. Jó vga. Ez a max ár.
Nézegetem még itt hardveraprón is.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? használt, garanciás, későbbi eladhatóság szempontKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz A_ScHuLcZ #55525 üzenetére
Bocs, hogy türelmetlenkedek, de legkésőbb holnap meg kellene vennem, hogy pénteken vihessem haza magammal a diplomaosztójára, kérhetek segítséget?
A paraméterek:
Húgomnak keresek laptopot átlagfelhasználásra, de hosszútávra. Költözik otthonról, várhatóan nem fogja minden nap magával cipelni, de később előfordulhat.
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A héten.
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
100-150ezer között kb
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
office, esetleg minimális ps, irodai munka, netezés, filmezés
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
nem túlzottan, ha igen, akkor is régebbi játékok, pl cs source
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
is is
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
nem szükséges
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
14-15,6
(8) Notebook tömege?
nem számít
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
nélkül
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
legalább 500 gigás hdd, memória 4-8gb (4 is elég, ha 1db modul van benne, tehát egyszerűen bővíthető, bár a 8 ideálisabb), optikai kellene
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
webkamera, hdmi
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
nem kifejezetten, de később hasznos lehet az i5 és a dedikált vga az integrált mellett
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
DELL 3537
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
újKöszönöm!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
premete
veterán
válasz A_ScHuLcZ #55568 üzenetére
150 ezerből felejtsd el a minőség+teljesítmény+új hármast, az itt kezdődik: [link]
Ennyiből vagy minőségi használt üzletit, vagy használt dedikált vgásat lehet kapni, vagy valami gagyit a teszkóból.
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz premete #55569 üzenetére
Teljesítmény alatt nem azt értettem, hogy egy brutál i7-es gép kell, hanem egy olyan pl i5-ös, ami pár év múlva is elég lesz ÁTLAGfelhasználásra. Tehát ebből kifolyólag az i3 kevés lehet a jövőre nézve. Mivel játszani sem igazán fog, így egy gyengébb dedikált vga is elég, abban sem vagyok biztos, hogy kell a dedikált, ha az integrálttal is tud hd filmeket nézni hdmi kimeneten keresztül tv-n 1080p-ben.
Minőség alatt azt értettem, hogy a műanyagokból egy jobb fajtát keresek, tisztában vagyok vele, hogy az otthoni és az üzleti széria nagyon nem ugyanaz. (Magamnak HP 8510p-t vettem lassan 6 évvel ezelőtt, látom johnny82 kolléga épp erről a laptopról érdeklődött pár hsz-el korábban, na ez laptop, megvétel óta a mai napig tökéletesen működik.) Nyilván nem ilyen minőségi kategóriát keresek 150-ből, csak nem a gagyibb fajtából szeretnék választani (pl asus)
Ennek fényében mit ajánlasz/ajánlanátok?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
premete
veterán
válasz A_ScHuLcZ #55570 üzenetére
Egy ilyesmit például: [link] 3év gari, masszív gép, hd filmre, irodai célokra bőven elég. Használtból lenne több tippem, de az új eléggé behatárolja és a 100-150 ezer közötti lé is.
Azt senki sem tudja, hogy mi lesz pár év múlva, még az is lehet, hogy az ország sem lesz az Unióban, hanem magyarországi ASZSZK lesz a neve.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
D@ve89
tag
válasz johnny82 #55567 üzenetére
Bármelyik elboldogul a HD filmekkel, szerintem egyéni ízlés és ár szerint dönts.
A_ScHuLcZ: Ha 8510p -d van, akkor szerintem érzed, hogy átlagfelhasználásra még ez a 6 éves gép most is elegendő. Ennélfogva, egy ennél erősebb I3-as processzorral szerelt gép sem lesz kevés pár éven belül.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz A_ScHuLcZ #55568 üzenetére
E5430 laptopszalonban 170-ért, olcsóbban valamelyik fuji, ahhoz + 6-8k-ért lehet venni garkiterjesztést 3év re.
Ez a 3xxx a dell legalja egyébként, 3 év gari van az tény. i5 meg teljesen felesleges, ha diszkrét vga és PS akkor meg nvidia. Pl B590 i3+GT720 13x k körül, 2 év gar.szerk: Ez nem ér annyit. 100 körül dobálták 2 év garival, az utód A502-ben az igp is jobb filmekre, az volt/van 105k körül. + gari 6-8k
szerk2: Nem tudom hova tűntek az A502-esek, Fuji shopban is csak A532 van.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Sziasztok,
Régi T61-em meg asztali gépem cserélném le egy notira (T61 azért megmarad ) szóval a lényeg hogy T61-mel tökéletesen meg vagyok elégedve de eljárt felette az idő így ismét egy lenovoba fektetném a bizalmam G500 kérdésem az lenne hogy minőségileg mennyire van rendbe a masina (termesztésen nem a t61-hez képest)? Esetleg ebbe az árkategóriába van e jobb vétel? Nem fogok rajta játszani, meg semmi extra igényem nincs. Amire szükségem lenne az egy erősebb konfig mint a T7500 ös mostani procim (gondolom ennél ma már minden erősebb ) 4GB ram 500GB HDD és valami olyan VGA ami a full HD elbírja (bár ez annyira nem lényeges), néha PS-elek de alap szinten semmi extra meg max néha egy kis autocad . Acer és társaitól félek mind minőség mind gari terén. De ha van jobb vétel ebben az árba meggyőzhető vagyok
Köszi előre is
-
tresh
veterán
válasz Chaser #55576 üzenetére
Persze evvel tisztába vagyok ezért is marad a t61 mert az munkára tökéletes a G500 csak netezés filmezés max egy két apróságra kell és igazából a tv-re lesz kötve. Csak arra gondoltam hogy vállalható e a minősége mert pl acer és társai ilyen kategóriába nekem nagyon gyenge minőségnek tűnek.. Ha már kibír ez is 4-5 évet nekem megérte nem sűrűn cserélgetek gépet
-
Chaser
legenda
4-5 év? elképzelhető, de az esélye nem túl nagy tömegtermelés kora van elég régóta, business class gépeket se ellenőrzi már senki sztem, legalábbis fórumok alapján nem...
szerk: HF77: Attól függ mi kell, T400/T500.
[ Szerkesztve ]
-
HF77
őstag
heló
kérdésem az lenne, hogy 60-65 körül milyen gépet ajánlotok?
én többnyire Lenovoban gondolkodom...
köszixiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
szetcsuszott
aktív tag
köszi szépen, ezek szimpatikusak nekem is. Arról tudsz nyilatkozni valamit, hogy a [B590]
és a
[G500]
között mi a különbség? Amit utána olvastam, a vga kb ugyanazt tudja mind a kettőben, belépő szintű.. a g500ban viszont nagyobb a hdd.. minőségbeli különbség van?Bocs, ez Chasernek szól!
[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
Chaser
legenda
válasz szetcsuszott #55581 üzenetére
B590 matt, sztem valamivel talán minőségre is jobb.
-
BubbleGum
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Sürgősen laptopon szeretnék venni!
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2 héten belül
150.000 Ft
(3) Felhasználási kör?
Zenevágás, Photoshop, Internethasználat, Rövidebb videók vágása
(4) Játékra használnád-e?
Nem.
Mindkettő
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Igen, szeretnék!
15-17 ", 720p,1080p
(8) Notebook tömege?
Nincs jelentősége.
Nem fontos, de ha van rajta, akkor Windows 7.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
RAM: 4 GB Tárhely: 500 - 750 GB, szeretnék optikai meghajtót
Webkamera,
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Photoshop, Sony Vegas Pro
www.laptopszalon.hu :
HP Pavilion 17-E050SH
HP 250
Lenovo IdeaPad G500www.laptop.hu :
Sony Vaio SVF1521B1EW
Dell Inspiron 3537-AG2 Black i5 -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Én is a segítségeteket kérném. Főleg irodai dolgokra kellene, de magasabb pozícióban lévő személynek. Egyáltalán nem kell külön VGA, egy Intel HD tökéletesen megfelel. Nagyon fontos, hogy minél könnyebb legyen, gyors, megbízható, minél tovább bírja az akku (nem kell extra, de ne is másfél órás), és minőségi anyag. Jó lenne, ha lenne benne hely egy SSD-hez, akár 32 vagy 64 GB-os is OK, mert csak a rendszer menne róla.1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Most, egy héten belül.
150e
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Irodai munka, netezés, sok online flash tartalommal
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Semmi játék, főleg nem olyan, ami igényesebb.
A minőség és a teljesítmény aránya.
Igen, mindenképpen szeretnék bele SSD-t, akár egy 32GB-os is elég lenne, ha utólag kell beépíteni, az sem gond, mert gondolom úgy olcsóbb is lenne. De kell mellé a HDD is (500GB)
A klasszikus 15,6", normál felbontás (1366*768 elegendő), mindegy, hogy fényes vagy matt, de talán inkább matt
(8) Notebook tömege?
Minél könnyebb legyen és vékonyabb.
Lehet nélkül, de ha jó áron adják a Win7/8-at, akkor az is OK.
HDD: min 500GB, SSD: legyen neki hely, vagy lehet benne, 32-64GB. RAM: 4GB, optikai meghajtó nem szükséges, de nem baj ha van
webkamera és HDMI, de gondolom ez már minden van.
Nem, de Intel i3 legyen, AMD nem kell, illetve fölösleges i5
Ezt ajánlották neki, de ez nem felel meg minden követelménynek: Lenovo IdeaPad U510 (iPon, 130e)
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Kizárólag új.Köszönöm előre is segítségeteket, elég sürgős lenne!
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
426os
őstag
válasz szetcsuszott #55581 üzenetére
Plusz a B590-ben gigabit lan van, ellenben a többi hasonló kategóriás Lenovoval. Ha ez számít. Illetve van benne mSata csatlakozó is elvileg.
.
-
kiscotter
újonc
Sziasztok!
Még a héten szeretnék venni egy új lapost. Egyetem mellé kellene általános célokra: filmezés, netezés, prezik készítése és nem ártana ha megbírkózna az autocad, solidworks stb gépészek által használt programokkal. Játék nagyon minimál szinte csak nosztalgiázok néha. A keret max 130.
Eddig kettőt néztem ki:
http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=LENOVO+IdeaPad+B590+(59-389655)+Fekete&mid=1&lkod=110&skod=23725
http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=LENOVO+IdeaPad+G500+(59-390041)+Fekete&mid=1&lkod=110&skod=26928
Szerintetek megfelelnének-e a fent felsoroltaknak, vmint melyik lenne jobb választás?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv -
Chaser
legenda
Nincs a világon ember aki ezt felelősséggel meg tudja neked mondani. Ideális esetben 2év alatt nem fog szervizt látni, bár ez sem teljesül sokszor...nem ideális esetben gari után 3 hónappal behal az alaplap. Persze működhet a gép 5-6 évig is, de ezt előre senki nem tudja.
-
Tikakukac
titán
Javaslom azért az apró böngészését és ha lenne egy alaplap jó árban, esetleg egy bontott gép is, akkor lecsapni rá. Hidd el, a baj ha beüt (mindig beüt) akkor nagyon idegörlővé tud válni a szituáció. Más kérdés, hogy mindig az hal meg, ami másnak is kéne, imádom ezt az IT területet, gyönyörködtet
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Sheld
senior tag
Dell 3537 és a Lenovo g500as közül melyik gép van "jobban összeszerelve"? Előre láthatóan melyik tartósabb? Továbbra is ez a két gép között vacilálok: Dell 3537 (i7-4500U+8850m) és Lenovo g500 (i7-3612qm+8750M) A Gép MMO-zásra, videóvágásra és felvételre kéne.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Chaser
legenda
Neked munkagép kellene, nem ezek. G500 jobb, de kevesebb a gar, ráadásul k_vad i7, nem igazán arra tervezték a hűtést..kettő közül inkább a dell több gari miatt. Vagy egy használt e6520, 6530, azokhoz még vehetsz sok gart is.
-
gurabli
őstag
válasz gurabli #55584 üzenetére
Elnézést, nem akarlak siettetni benneteket, de erre tudnátok mondani valamit?
Most a Lenovo u510 a befutó, igaz ssd nélkül, de úgy látom ebben az árkategóriában nem is lesz megoldató az ssd+hdd, +kis súly...
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
tresh
veterán
válasz Tikakukac #55592 üzenetére
és Chaser: Fogyasztói társadalomnak ez az átka nem igazán lesz olyan ami nem romlana el és valószínű olyan minőség sose lesz mint a t61 -em az említett G500 viszont ha kibírja azt a 2-3 évett hiba nélkül nekem megérte befektetni rá..plusz ha netán gariba menne a G500 még mindig ott lesz a t61-em úgy is azzal dolgozok mindig .)
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest