- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
vissza olvasva látom --.- de még ennyi buzeráns configot.. nehogy tudjon a barom választani -.- 1 értelmeset ez a laptopok világa.. (szomorú )
A Z510 KILŐVE a kis csonkjával.. mert azért nem szeretném hogy a lol szaggasson
akkor a másik kettő ?:S
g500 v dell ?
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
válasz trufa12 #54501 üzenetére
a francba hogy lejár a szerkesztés , de látom a g500 on meg nincs HDMI -.- pff akkor marad a dell ??:
az i7 csonkjával -.-jól jönne a segítség hogy mennyire rosszak ezek játékban, és még1szer hangsúlyozom nem crysis 3 ra gondolok...
mert azt szeretném a 3 közül meg venni amelyikkel alegjobban tudnék játszani , sacred 1-.- diablo 2-3 , lol, wow stílusú játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
válasz trufa12 #54502 üzenetére
wow, lol, diablo 3? ezekre bőven elég lesz, nem a proci lesz a szűk keresztmetszet...
+az a kis csonk gt740m erősebb vagy 20%-al mint a hd8750m
+1 érv a z510 melett hogy jóval komolyabb kasznit kapott mint a másik 2.[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
runner 125
nagyúr
válasz Pocok256 #54490 üzenetére
Akkor az Y510-et próbáld ki.
Valamit valamiért. Ha, kell a kimerevített váz consumer vonalon, akkor az manapság az egybefüggő alsóborítással kivitelezhető.
A Pavilion-ok egyetlen előnye ebben ki is merült.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz Pocok256 #54505 üzenetére
Kivéve amelyikre nem
Megnyomkodtam ma pár asus és toshi gépet..hát kár volt rájuk időt is pocsékolni..ilyen 100-120k-s kategória. HP650 magasan verte őket billzetben meg zsanérban, pedig az se valami nagy durr._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Robyka
aktív tag
Photoshop-ra elég egy HD4000 vagy kell oda a dGPU? Külső moncsival használnám.
-
trufa12
addikt
-
Robyka
aktív tag
válasz Chaser #54511 üzenetére
Telefonnal vagy a digitális géppel készített képekenszoktam alap dolgokat szerkeszteni, kalibrált IPS Dell moncsival pl: vágok rajta, világosítok meg ilyen apróságokat szoktam néha csak, tehát nem minden nap. Nem feltétlen akarok 200K-t költeni ha pl a dGPU ki sincs használva mivel nem játszok.... Radeon 8850-es Delleket néztem eddig....
Ötletek?
-
trufa12
addikt
Nah kezdjük előlről az egészet .
Keret max 210 ezer forint
Proci- vga kombó (kis felbontáson jó kijelzővel szóval 15.6 os gép is elég, ami hab a tortán esetleg háttér világítású billzettel . )
legalább 6 gb rammal és 750 gb háttér tárral, mert ugye itt is variálnak nehogy jó legyen
Szóval tényleg keresnék valami best buy gépet, mert ahogy elnézem 8870 m jó vga de i7 4500u meg limitel mellé ... szóval sehogy sem lenne jó , ráadás a laptop gagyi anyagokból van.. hiába a 4 év gari
szóval ténylegesen szánjatok rám némi időt ! ha kell utólagosan utalok 5 ezret az illetőnek aki segít vagy ha közelben van lesz jár meghívom valami italra FONTOS LENNE TÉNYLEGESEN !
ami alap hogy ha meg veszem képeket csinálok és stb ...
[ Szerkesztve ]
-
Johnny194
aktív tag
Üdv!
Apukámnak kéne egy kisebb hordozható gép, amin tud pár dokumentumot szerkeszteni, bankot intézni, netezni. A lényeg a hordozhatóság lenne.
Árban minél olcsóbb lenne ugye a jó, másodlagos gépnek kéne.
Ha van windows és office a csomagban, az előny.
Akár lehet win8-as tablet+billentyűzet kombó is.
Köszi előre is a segítséget!Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
Pocok256
veterán
válasz trufa12 #54516 üzenetére
Figyelj rendes 1366*768 as felbontásra az a i5 ös lenovo z510 gt 740m el eszméletlen jó. Teljesen elég oda az a vga és az i5 nagyon fürgén hajtja a rendszert egy 256 os ssd vel. Az 1 terás vinyot meg kirakhatod rackbe és meg van oldva minden. Nekem most 7537 em van, de a z510 et tartom olyan jónak mint a mostani gépemet. Tetejébe az a i5 tényleg elég combos mikor 4 db hd youtube video ment párhuzamosan meg egy játék meg sem kottyant neki erőből kihajtotta.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
nagyúr
válasz Pocok256 #54519 üzenetére
Én is a Z510-el szemezek,de nekem nem kell dedikált GPU,elég a CPU-ban lévő.Az viszont nincs,csak Pentiumos,azt meg keveslem.Mintha láttam volna i3-al is,abban HD4600-as GPU,de most már azt sem találom.Persze jó lenne fehér,mert nőnek lesz.
A gond az,hogy mindenképp SSD megy bele,de nem merek hozzányúlni a gép aljához..... -
thomeef
őstag
válasz Mikulásbá #54520 üzenetére
A Z510 alapvetően egy multimédiás gép, így nem nagyon volt/lesz olyan példány belőle amibe nincs dvga. Üzleti gépekre inkább jellemző a dolog.
(#54528) Mikulásbá Hát ez ilyen
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
corbeau
csendes tag
Ezek szerint Lenovo B590 matt kijelzőjével és WiFijével kapcsolatosan senkinek nincsenek tapasztalatai?
-
Young92
tag
Sziasztok tudnátok nekem ajánlani ASUS notebookot általános felhasználásra (játék, tervezés kizárva).
Ár maximum 150ezer forint.
Memória min. 4GB
LED kijelző
HDMI kimenet
Minimum i3 vagy i5 proci (3.gen-től fölfele)
Webkamera
Op. rendszer nem szükséges -
adrian94
őstag
SRÁCOK ! olvasgatom itt a beszélgetéseket és már én sem tudok dönteni ... fentebb azt írta valaki ,hogy a 8870m + i7 4500u nem olyan jó ! A vga jó lenne de proci limit lenne ? mit ajánlatok 200.000 ft-ig ami játékra is alkalmas (online-ra is) és jó lenne ha elvinne minél több gépet !? Én eddig a Dell Inspiron 3737-et néztem ki amiben 8870m + i7 4500u van! Akkor most az nem olyan jó ?
-
-
gorbi
csendes tag
(1) Minél előbb annál jobb
(2) 200e
(3) Alapvető dolgok, irodai, film (azért a full hd-t is vigye) zene..stb semmi komoly játék
(4)nem
(5) minőség de a teljesítmény se hátrány
(6) Ha belefér a keretbe SSD is szóba jöhet
(7) 13,3" és 14" fényes és matt is jó
(8) Minél könnyebb
(9) mind1
(10) min 500gb és memória (4gb) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót - nem
(11) hdmi webkamera
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? - nem
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? újelőre is köszönöm
-
corbeau
csendes tag
válasz btudos #54535 üzenetére
Köszönöm a válaszodat! Esetleg vannak személyes [vagy "másodszemű"] tapasztalataid ezzel a konkrét sorozattal kapcsolatosan? Sajnos a gép megvétele sürgős lenne, de munkahelyi elfoglaltságok végett személyesen nem tudom megtekinteni, így a Ti tapasztalataitokra próbálok támaszkodni. A felbontás, a betekintési szög kapcsán nincsenek nagy igényeim: utóbbi kapcsán elegendő ha találok olyan szöget, amiből "szép" a kép, viszont az olvashatóság, különböző fényviszonyok közötti láthatóság, a színek már sokkal inkább. Ilyen téren van esetleg hasznos információd?
-
trufa12
addikt
válasz adrian94 #54537 üzenetére
Rájöttem nincs semmi
tegyél hozzá még 100 at ha tudsz és oké lesz, vagy nagy kompromisszumokat kell kötnöd...
nem beszélve a silány tn kijelzőről .
most amit itt írtak én olvastam még teszteket is rájöttem hogy 1 rakás kaka az egész laptop biznisz .
300 alatt jó nincs .Szóval én maradok a popsimon az asztali gépemmel .
Mai nap írta valaki 200 ért akar mindenki csodát ahogy látom tényleg, rájöttem 200 ért nincs csoda
olyan 300 környékén már a levonvonak y gépei elég csodásak ...
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz corbeau #54540 üzenetére
Mondom, nincs választási lehetőséged, maga a gép rendben van, a kijelző meg kb. annyira jó, hogy van, látsz rajta mindent, de nem szabad elvárásokat támasztani, mert csak csalódás lesz a vége. De ugyanez van 300 k-nál is, ott is képesek ugyanilyen szutyok panelt rakni a gépekbe, szóval szerintem vedd meg, nem lesz vele nagy baj, ha meg mégis, rendeld online, és 8 napig elállhatsz a vásárlástól.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
trufa12
addikt
válasz brumi1024 #54542 üzenetére
Én meg köszönöm a segítségeteket , de ez csak annak éri meg akinek első sorban 2 anyja van (poén senki ne vegye magára ) 2.sorban pedig akinek nincs asztali gépe.
Mert nekem itt a kis asztalim (meg 1 szar tn paneles monitorom amit úgy belőttem szín ügyileg hogy az IPS el vetekszik (nem levegőbe beszélek mert előtte dell ips volt . )meg most is néztem a laptop tesztben hogy nézte a srác a dell mittom én 75xx v minek a képét első verzió tn írta fakó, jött update alá ips panel és durva milyen különbözet van a kettő között , szóval ha ezt is látom a rossz monitorommal igen csak jól sikerült beállítani
És azért i5 4670k - 8 gb ram, 2 tb hdd , ssd - jó ház etc 20 x kenterbe veri a 200 ezres csodákat
-
Dhampir
félisten
válasz trufa12 #54541 üzenetére
300-400-as laptopot kifoghatsz akár jóval olcsóbban akciósan, refurbishedben vagy használtban.
nézte a srác a dell mittom én 75xx v minek a képét első verzió tn írta fakó
A Dell Inspiron szériájától hiába várunk csodát, lehet az akármilyen alumínium, össze van gányolva. Inspironban ezért szimpatikusabb a "tejfölöspohár műanyagos", mert hasonló teljesítményért gagyibb anyagot kapunk, de legalább kevesebb pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
Erről vélemény ?
http://laptop.hu/termek/lenovo-ideapad-g510-i5-black-59-402665-fd
vagy esetleg ez
http://laptop.hu/termek/lenovo-ideapad-g510-i5-black-59-390412-fd
Tudom,hogy a VGA kicsit?? rosszabb mint a 8870 de nem jobban passzol egymás mellé mint a 8870m + i7 4500u?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest