Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    válasz premete #45269 üzenetére

    Mióta megjelent használom folyamat ! Az hogy semmivel sem gyorsabb a betöltés egyenesen hazugság konkrétan 5 sec alatt feláll az egész rendszer nálam csak azért nem gyorsabban mert az i5 proci ennyit bír és ahogy bedobja a csempéket abban a pillanatban már csatlakozott wifin a nethez és használható a gép. Persze ha valaki kerregős vinyoval és low rendszerrel használja ott nem jön ki a gyorsaság de egy korszerű gépen sokkal gyorsabb ez a rendszer mint a windows 7 ugyanolyan gépen :)

    A mobilnetről meg annyit, hogy nálam mikor elmegy a rendes wifis net kb 1 sec míg átcsatlakozik a telefonomra ahonnan kapja a mobilnetet kb észre sem veszem.

    Win 8 ban vannak idiótaságok pl a hálózat kezelés na az úgy sz@r ahogy van... normálisan dokumentumot úgy mint régen win xp be megosztani lehetetlen ... de ez megint a retardált userek miatt lett ilyen mert képtelenek voltak betartani a biztonsági szabályokat azok akik értenek hozzá és rászánják az idejüket, hogy ne csak szidjanak valamit hanem tanulják is meg, azoknak ezek a problémák is kiküszöbölhetőek.

    brumi1024:
    Amit írtál ez pont annak a tipikus iskola példája mikor valamit szid az ember és közben csak azért mert nem ért hozzá. A késleltetett indítás a win 8 nak egy külön funkciója, hogy indításnál ne terhelje le 100 programmal egyszerre a gépet hanem szépen sorjában indulnak a programok. Így egyszerűbb a CPU nak és a vinyonak is.
    Ezt a sorrendet persze szabadon változtathatod ha akarod.

    [ Szerkesztve ]

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Új hozzászólás Aktív témák