Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pergabb

    senior tag

    válasz memorix #176859 üzenetére

    memorix és cs.zs., látjátok, pont ettől zavarodom teljesen össze :D
    adott egy h-s proci és egy u-s, még is az u-s az erősebb, wtf.
    Néztem én szétkapós videókat is, hőcsőszám független mind a kettő eléggé tisztességesen le van hűtve, Mikulásbá is árul egy gépet amiben emlékeim szerint 1 hőcső van, 1260p procival, tökéletesen kordában tartja a procit, ergo jó a tervezés.
    16 gb ram pedig bővíthető e vagy sem, szerintem mire 32 kellene bele, addigra a tervezett elavulás miatt már kuka lesz a gép.
    Nálam asztaliban van 32gb, minőségi alkatérszek, ez meg elketyegne nekem halálomig, tervezett elavulás nem fog keresztbe tenni, ellenben az igen, hogy 2021 januárban a 10700k szinte csúcs volt, most meg hamarabb kell majd új deszkát, procit venni, mint ezt 64 gb-ra bővíteni (sajnos nekem már kevés a 32), mivel közben fejlődtek annyit a procik, hogy csak háromszor erősebbek, hogy rohadnának meg :D Illetve nem lenne baj, amennyiben a programok amivel dolgozom nem nyers erőből akarnák kiköhögni a munkát, mivel optimalizálni nem szokás mostanság. A lényeg, hogy lapos esetén szerintem 16 elég arra a szintre amire használva lenne.
    Dedikált gpu-s gép vhol szándékosan nem cél, mert nővérem több gyereke közül pont az kütyü függő, akinek szánnám, otthon pedig erős szankciók vannak mit lehet és meddig. Természetesen így is néztem hp pavilon gépet ami legalább 400 nites, stimmel a 100% srgb ami nekem fontos csak :D és 3050ti van benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák