Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Dhampir #173226 üzenetére

    Én ugyan nem ezen a vonalon mozgok és nem ez az üzletpolitikám (tehát nem vásárolom fel az akciós készletet a webáruházakból), de:

    Azért gondoljunk már bele, hogy ha egy webshop a termék normál beszerzési áránál 10-20-30-40%-kal olcsóbban kínálja a gépet, akkor miért ne vegye meg a kereskedő az egészet? A BESZERZÉSI árról beszélek, nem a termék normál kiskereskedelmi áráról!

    Itt nem az az abnormális, hogy felvásárolják, hanem az, hogy miért kell ilyen olcsón adni!? Mégis mit gondolnak mi lesz, nem veszik meg tőlük, amikor sokkal olcsóbb, mint a nagykerben? És hogy lehet, hogy pl. most is bruttó 129 000.- forintért adnak HP 15s-t i3-mal? A nettó beszerzési ára jóval magasabb. Nagy simlik vannak itt, de ahogy látom már kezd kikopni a fals készlet, és rendeződnek lassan az árak.

    Az új, gyatrább notebookoknál elég sok a tervezési probléma, egy példát felhasználva akad olyan felemelt farú gép, ami a kijelző alján támaszkodik meg - engedd meg, hogy reagáljak erre:


    Ez a technika már sok-sok éve jelen van, és nem a gyatrább gépeknél, legalábbis a HP-nál a prémium szegmensben, pl. Envy 13-asok voltak ilyenek. Olyan vékony a gép, ultrabook, hogy így oldották meg azt, hogy a vastag gumiláb helyett a kijelző hátulja emelje meg a vázat, és tudjon levegőt szívni. A meleget tényleg a kijelző elé fújja, de nem a kijelzőre, bár az is kap belőle nyilván. Saját részről nem szeretem ezt a megoldást, de a vevőknek tetszett, és nem voltak panaszok a kijelzőre vagy zsanérokra. Pedig már nem 2-3 éve vannak ilyen gépek, hanem régebb óta.

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák