- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
csimmasz
aktív tag
válasz Khelben #142942 üzenetére
Ettől féltem!
Esetleg valami csinosabb gépre van javaslatod megjelenünk gyakran kiállításokon is .
Nekem Toshibám van és meg vagyok vele elégedve, az újak megbízhatóak, ajánlottak?
Köszi.
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
kapufa2013
újonc
Üdv!
Ez a T460 mennyire éri meg? Illetve van bármi tapasztalatotok erről a helyről?
-
Tikakukac
titán
válasz kapufa2013 #142955 üzenetére
Fullos konfig 170k körül megy, ez majd' 160k. Az SSD, IPS panel egy jó 30k plusz. Ha így nézem nem éri meg.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
hercii
csendes tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? a hónapban,vagy a jövő hónapban.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
250e-320-330e kb max.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) játék,később programozás hobbi,tanulás szintjén.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
jelenleg csak LoL-ozok,mivel csak ez fut a gépemen,de kipróbálnék újabb játékokat is.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? matt,14től fölfelé.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? nem sokat,használnám,de engem nem zavar a méret.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?mindkettőt szeretnék,legalább 8 giga ram.nem kell dvd meghajtó.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) billentyűzet háttérvilágítás
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
csak új gép.minél több garanciával,nézegettem egy kicsit az árkategóriában,részletre szeretném kihozni(0%),két shop van aminél így találtam lehetőséget is,de nemtudok dönteni.
fontos lenne hogy időtálló legyen(akár fémház,a súly se akadály),megfelelő hűtéssel játékok közben is,normális garancia minél tovább annál jobb(ha elküldöm ne karcosan,széttrancsírozva kapjam vissza fél év múlva.nézegettem párat,segíthetnétek dönteni,akár mást ajánlani,nem vagyok otthon a notebook világban.
akár boltot is lehet ajánlani,ha itt nem is,akár üzenetben,ami megbízható és webes rendelés lenne.
Acer Nitro 5 - AN515-51-73UW Intel Core i7-7700HQ,8 GB RAM, 1000 GB | 5400RPM | SATA | -,
128 GB PCI EXPRESS | - | SSD | NVIDIA GeForce GTX 1050M.
Lenovo Legion Y520 Intel Core i7-7700HQ,8 GB RAM,1000 GB | 5400RPM | SATA | -,
256 GB PCI EXPRESS | - | SSD | NVIDIA GeForce GTX 1050
vagy a legion 128ssd-vel és 1050ti-vel.
Acer Aspire A715-71G-72WV Intel Core i7-7700HQ, 8 GB RAM, 1000 GB | 5400RPM | SATA | -,
128 GB | - | SSD | -NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Asus FX753VE ugyanaz mint az acer belsőre.kicsit kezdő vagyok,bocsi a hosszú szövegért.köszönöm a figyelmet és a segítséget.
-
Pécsi gyerek
addikt
Sziasztok.Ezek az olcsó atomos/celeronos 60-80 ezres gépek win 10 el,ssd-vel filmnézésre,böngészésre,youtube ra elegek azért,és bírják egy 3 évig a kiképzést azért?
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Chaser
legenda
válasz Pécsi gyerek #142963 üzenetére
bírják azok 10 évig is ha éppen kifogod, 1:100, 1:1000 kb, szóval nem lehetetlen ( :
semmire nem jók, túlzás nélkül, felejtsd el ha jót akarsz magadnak, vagy ismerősnek, 120e-től felfelé van használható gép_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
Na srácok vásároltam egy hp 440 g5-öt, de sajnos 1 nap használat után enyhén szólva sem vagyok lefeküdve tőle, ahhoz képest hogy mennyire ajánlják itt (persze lehet én fogtam ki egy hibás példányt).
Eddigi produktum:
* cicereg a jobb felső része a laptopnak (ahol belemegy a töltő), ha pl görgetek egy weboldalt vagy ilyesmi
* ha újrainditom a gépet, akkor alkalmanként megáll a biosnál valami "Updating PEIB Region" üzenettel, ahol megy egy csík, majd kb. 10 mp múlva hajlandó elindulni. Interneten zéró találat, és fogalmam sincs mitől csinálja (mert csak alkalmanként jön elő)
* a hütője szinte folyamatosan megy, sima netezés közben is (korábban egy acerem volt, az gyakorlatilag hangtalan alapfeladatok közben), és nem is lehet sehogy sem kikapcsoltatni (energiagazdálkodás/passziv mód, de semmi hatása, biosban is ki van kapcsolva hogy folyamatosan menjen). Mindeközben a CPU egyébként 50 fokos, szóval semmi nem indokolja hogy menjen a venti.Erősen hajlok rá hogy mivel 14 napon belül vagyok, visszavigyem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan használt ultrabookot keresek ami IPS kijelzős és háttérvilágítású a billentyűzete és roppant masszív építésű. Dedikált videokártya ne legyen benne, 3. generáció Intel i5-ös processzor legalább 8GB memóriával. Kijelző mérete mivel ultrabookról van szó max. 14" lehet és jó lenne ha nem lenne kisebb. Ha nagyon nincs más oké a 13" is. Felbontás 1600x900 vagy FullHD. Max. képet szerkesztek vele. Játék, video vágás, virtuális gép nem lesz vele. 80-100 között mik vannak?
-
-
Chaser
legenda
válasz Pécsi gyerek #142970 üzenetére
16-os nincs, 14,1 és 15,6 van
14": 8470p, e6430, ivy bridge, ezekből sok van, bőven kapsz 60-80 közt konfigtól függően, akár ssd-vel
15" 8570p, e6530 - ezek ritkábbak és drágábbak a méret miatt -
hd+ 1600x900 kijelzőseket keress, jobb a képminőségük mint a sima hd-nak
kereskedőtől vedd aprón, sokan vannak, értékeléseiket látod_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TheNewDawn
addikt
válasz hercii #142961 üzenetére
Abszolúte elégedett vagyok 8 hónap után is a Lenovo Legionommal, viszont 1 miatt senkinek sem fogom ajánlani soha továbbra sem, aki nem személyes ismerősöm : abszolúte pocsék garancia, amit remélem soha az életben nem kell próbára tennem.
Komolyan mondom nem is értem a Lenovot, nem ez az első gépem tőlük, és eddig mindig megúsztam a szervizt, de....most komolyan miért lenne olyan nehéz egy saját, jól működő és megbízható szervizszolgálatot összehozni ??? Más cégeknek is sikerült Mo on, abszolúte nem lehetetlen kategória.Ami ajánlott és kijön 300 ból a feltételeid mellett, az egyedül a Dell i5+ 1050 es verzió. Ha picikét hozzá tudsz tenni ,akkor mindenképp 1060+ i5 öst vegyél, 330 ért elérhető az aquában. Lényeg a lényeg : SEMMIKÉPP se vegyél i7+1050 est, mert ár-érték arányban a létez legszarabb választás. Én is csak azért kockáztattam a Lenovoval, mert 250 alatt kaptam i5 mellé 1050 TI t.
Edit: közben látom az akció lejárt az aquban és már 344 330 helyett az 1060 as Dell, szóval akkor marad az a 2 verzió, amit Khelben linkelt, 5 ezerrel drágább csak a laptopszalonban, annyit meg már bőven megér, hogy ők kb a legmegbízhatóbb bolt Mo on, öcsém Dell Inspironja is tőlük van pl, és 100% ban elégedett velük.
-
Tikakukac
titán
válasz #33907968 #142965 üzenetére
1. Nem hiba. A coil whine sem az. Tudok olyat, aki szerint igen és a 14 naposon belül eddig kipróbált 10 boltot csak Pesten Hiába mondtam el már itt is, hogy ezek jó eséllyel meg lesznek adott generáción mindegyiken kisebb-nagyobb formában, cserélik be a laptopokat is. VGA legalább szigetelt házban kussol. El kell döntened mit szeretnél: cicergést vagy cicergést és mellé egy hulladék gépet is.
2. Ketten vagyunk, kezdenék BIOS verzió átnézéssel.
3. Sok gépet vissza fogsz vinni akkor még. Nagyon sokat
Kicsit még a témához: ismerem az érzést. Mindig nehéz elfogadni azt, hogy adott pénzből nem kapsz olyasmit, amit szeretnél. Képzeld el, hogy van végtelen kereted. Abból sem fog menni. Dupla árba kerülő kicsi HP-m 1 hete nincs velem. Hát nem elhullott a billzete, hűtője és eldobálja a wifit? És eddig ez a legjobb gépem, új ára 400k fölött volt. Minden másom még ennél is gyatrább volt.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
válasz Pécsi gyerek #142973 üzenetére
erre senki nem vállal gart, jó eséllyel több év még bennük van
és mindeképp intel vga-sat keress, ne ati/nv verziósat_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hercii
csendes tag
válasz Khelben #142962 üzenetére
az első amit linkeltél tetszett,lehet megtolom még akkor kicsivel.
míért nem ajánlott kategória sem az asus és az acer sem?
i7 és az 1050ti jó választás?
az alatta hozzászóló a simát nem ajánlja i7-el.
bocsi a hülye kérdésekért,kezdő vagyok a témában
a laptopszalonnál operációs rendszer nélkül nem lehet vásárolni,linuxot sosem szerettem,talán még olcsóbb is lenne? -
törölt tag
válasz Tikakukac #142974 üzenetére
A cicergéssel együtt tudok élni. A biost tegnap megfrissitettem a legújabbra, hátha, de azután is előfordul ez. Mondjuk ez sem zavar annyira, ha csak alkalmanként csinálja.
A hütés viszont zavaró és némileg érthetetlen is, 50 fokos cpu-nál minek megy böngészés közben?
Az előző gépem egy 13 colos acer volt, az nem kapcsolta be a ventit csak ha tényleg kellet, amúgy hangtalan volt.De mivel igényeim viszont vannak , igy valószinüleg mégiscsak ez fog maradni.
új I5 + (beépítve vagy bővíthetően) 16 GB RAM + (beépítve v bővíthetően) 512 SSD és ne legyen nagyobb mint 14 col és ezzel ki is lőttem a gépek 99%-át, marad ez vagy fel kéne mennem 400k-ra annyit meg nem ér.
Hát ez van. -
Tikakukac
titán
válasz #33907968 #142981 üzenetére
Ez teljesen márka és típusfüggő. 50 foknál mondjuk menni fog az a venti elég szépen, mert ha netezel is, akkor gyanúsan pont azon a hőfokon billegsz terheléssel, amire ha ráprogramoznak egy venti OFF-ot, akkor 3 másodpercenként menne 6 sec-ig a lapát, aztán megint be és megint ki. Az sokkal idegesítőbb. Hidd el, olyan is van. Megőrülsz a kis rezonanciától
-
Chaser
legenda
válasz #04331520 #142985 üzenetére
nem műanyag, magnezium ötvözetes háza van, ahogy a dellnek is, annak pluszban még valami alu ötvözet kívül, dell lehet tégla is, az erősen szubjektív sztem korrekt unisex design
g szériáról annyit tudni kell, korántsem olyan megbízhatóak mint az elődök, ha már hp és g akkor 840g1-et talán találsz fhd ips-sel, nem mondom biztosra, lehet csak g2-től vanszerk: oppsz, 7440-et akartam mondani ( : lehet 6440-ből is van fhd ips de nem rémlik, 7440-ből biztos van, pont annyira megbízható mint a g szériás hp-k
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz #04331520 #142985 üzenetére
Van 4 fedlapom most x230-ból meg 2 alsó rész. Ha puszta késszel széttöröd, kapsz egy teljes gépet 80-100k között meg abban erős kétségeim vannak milyen kijelző lesz. De mindez lényegtelen. Hiába a kasztni, nem ez a gond ezzel sem és a többi szétvékonyított géppel sem. 50% egy lap, ott bukik el mind, hacsak nem vagy nagyon merész.
-
MrBrown26
csendes tag
Abban szeretnék segìtséget kérni, hogy elsősorban kezdő programozáshoz tanulni milyen laptopot ajánlanátok ?ami számìt az az ár lenne ~200ezer felső lécként. Főleg kódolásra kellene, de esetleg kisebb játékok (heartstone) menne rajta pluszba.
[ Szerkesztve ]
-
Rockland
tag
Heló!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy max 160-ért de ink olcsóbban, milyen laptopot tudnátok ajánlani?
Melyik márkájút éri meg, az amd és intel procisok közül melyik jobb?
Nem játékra kellene, ink gyors legyen és sok hely legyen rajta, de egyben egy jó kis gép legyen!
Köszi előre is! -
hlye
újonc
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről?
[link] -
Tikakukac
titán
válasz csaba1203 #142990 üzenetére
A mitől nem lényeges, mert úgy sem tudod megoldani. A többit meg leírtam priviben már régebben
hlye: 4 éve imádtam. Ma nekem túl rizikás. Ha gariban el is adod, akkor vehető.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tikakukac #142982 üzenetére
Nem tudom te mire jutottál ezzel a "Updating PEIB Region" üzenettel, de én az enyémet holnap visszaviszem és elállok a vásárlástól.
Konkrétan ma reggel, végtelen ciklusba került, Updating PEIB Region ->lefutott a csik rendben (bármit is jelentsen), újrainditotta magát, megint updating... megint restart egészen addig amig egy újraindítás alatt ki nem kapcsoltam én kézzel, majd újraindítottam, akkor szépen elindult a windows. Ma este megint ugyanez a story...A BIOS a legfrisebb, nincs mit frissíteni rajta.
Nálam most kicsit leírta magát a HP (még akkor is ha vszinüleg én fogtam ki selejtes gépet), ez a hiba + hogy teljesen feleslegesen pörgeti a ventillátort böngészés közben is, már több mint ami belefér nekem.
És most gondolkozhatok hogy mi a francot vegyek helyette, mert elolvastam jó pár reviewt meg fórumot, és úgy tünik hogy kb. az acerek kivételével (meg a nagyon drága gépeket leszámítva), ebben a kategóriában mindnek mániája zúgatni a ventillátort, ne mondja a kedves vásárló hogy kispórolták belőle a ventit.
-
Tikakukac
titán
válasz #33907968 #142994 üzenetére
Semmire, ennyire nem érdekelt, ezért mondtam vagy HP supportot vagy topikot
Az a gond, hogy az egyik gond, hogy gyanúsan egy hibás példány miatt ítélsz egy 4 millió másikat, a másik gond, hogy nem véletlen mennek azok a szutykos ventik. Tudok 10 gépet, amiben nem és simán elvagy. Ja, hogy azok bunker notik ehhez képest. Kérem alássan, fejlődés
-
Hogen
tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Egy hónapon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 200.000 Körül +- 20.000
(3) Felhasználás? Játék, Net, Film(tv-re kötve)
(4) PUBG meg az összes mostani legalább közepes beállításon
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? minimum 15.6 os de a 17" a favorit
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? nem csak itthon
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) csak a freeDos
(8) 16GB - ram 128GB SSD Legalább, HDD 1 TB
(9) legyen HDMI meg USB
(10) tökéletes egy jó állapotú használt is. -
hallador
addikt
válasz #33907968 #142994 üzenetére
Szia
Nem csak neked van bajod a Gen5-ös ProBook-okkal. Vannak gondok.
Nálunk a HP 7 azaz hetes hétig tartott benn egy ilyen gépet, mert nem sikerült alaplapot szerezni, a szokásos HP alaplap hiba bekapcs, villan egyet a power gomb és ennyit csinál.
Az hagyján amióta alaplapot cseréltek pontosan ezt csinálja nekünk is, a gép elmegy a biosig, majd hosszan nyomva a bekapcsoló gombot, majd megint bekapcsolva már elindul.A helyzet a ventilátorral, hogy nálunk Linuxok futnak rajta ott nem pörög a ventilátor, csak ha számol a proci, a Windows 10 -el tényleg sikít, és nem nagyon lehet halkítani.
A gép egy belépő szintű Business Masina Otthonra nem igazán szoktam ilyet ajánlani, mert bizony nem oda készült, otthonra is OK, de akkor ezekkel amit írtál együtt kell élni.
- hangosabb venti
- Új maintenance modesSajnos a gép nagyon impozáns mert sokat tud ahhoz képest, hogy mennyibe kerül, cserébe a HP ezzel a húzásával két dolgot követett el:
- A gép minősége nem olyan jó, mint elvárná az ember, Kategóriájában még mindig az egyik legjobb
- Kategóriája: (Acer TravelMate 400, Dell Vostro 5000, Fujitsu A széria, Lenovo ThinkPad E széria)
- Nyilván hangosabb mint egy konzumer gép, irodába van szánva, ahol több kisebb zaj nem lényeges.
- NBD garanciát az 5-ös szériánál bevezette ezekre a ProBookokra is teljes mellszélességgel.
- Csak éppen minimum 50 db-os vásárlási tételhez köti az NBD garancia meglétét, azaz hiába veszel akár egy EliteBookra is NBD-t annyit érsz el vele mint magánszemély, hogy másnap beviszik, de lehet, hogy hetek múlva kapod vissza. (Lásd a mi példánk, holott a HP max 10 napos javítási időt ígér a garancia leírásban)
- Csak a Workstation gépekhez van pl alaplap mert az rohadt drága ahhoz tartanak.
- már a ProBook 400-hoz is van 5 éves "NBD" magánszemélyeknek is.Szóval ez a probook csak akkor ha tényleg munkára használod vagy akkor, ha együtt tudsz élni a hátrányaival és előnyeivel:
- 2280-as SSD
- 2,5 HDD (Amire háklis, nem mindennel megy), ha nem szabályosan cserélsz benne alkatrészt alaplap hiba előidézhető elég könnyen, rohadt érzékeny rá. Ezt a HP a ProBook G4-nél vezette be, de a Gen5-ös ProBook bele is döglik, könnyen alaplap csere a vége.
- 2 * 16 GB Ram ha kell
- Világít a billentyűzete az ES (pl:3GJ16ES) ezek a nagyker által egyedileg lekonfigurált kifejezettem munkára konfigurált konfigurációk, amiket a HP-val közösen konfiguráltak le, meddig maradnak kérdés, mert maga a régió nem kap ProBook-ból BlackLit keyboardos billentyűzetet, ugyan tőlünk szerencsésebb történelmi helyzetből induló országokban Gen2 óta (2015 óta) vannak ilyenek, Nálunk kb 30 - 40 ezer Ft-os felárért ameddig van.Szóval nagyon sok változás van a HP oldalán, és az látszik trendnek a részükről, hogy az SMB kategóriás gépek esetén (ProBook 250/400/600) esetén a HP kezdi egy picit hanyagolni a régiót.
A gép amúgy arra jó amire tervezték.
Ha hasonló gépben gondolkozol a Vostro 5471-es (Ha nem szép gép kell, hanem valamivel jobb, akkor Dell Latitude E5000, nehezebb, vastagabb) ami kb ezt tudja, ott viszont az új gépek vékonybbak, és a gép hűtése hátrafelé van megoldva, az az mint az Apple gépek a kijelzőre fújja a meleget, a hűtése ezáltal gyengébb mint a ProBook-é.
Lenovo ThinkPad E nálam többször leírta magár, a Fujitsu mostanában hektikus, a Dell Marad.(#142999) csaba1203
Bizony, sajnos igazuk van.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest