Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz Bkrisz9 #106276 üzenetére

    nekem van egy X54H gépem, 2011 végén meglett, 13 januárjától 14 decemberéig cibáltam nyári szünet kivételével suliba, most is az íróasztal mellett pihen a táskájába. Tény hogy a billentyűje egy kissé nem az igazi, vagy is horpad mint állat, de ennek ellenére én nagyon szeretem, egy vinyó csere és tisztításon kívűl semmi gondja-baja, hűségesen szolgál...
    (#106277) Eclips21:
    A Pentium max arra jó, hogy bevágd a sarokba torrentezős gépnek távoli eléréssel, az I3 az már tud, persze meg kell nézni milyen gép a körítés.
    A legolcsóbb ajánlott gép jelenleg a Fuji Lifebook A514 típusa, vagy olcsóbban használt üzleti gépek garival, számlával a Laptopsystem-ről, fenn is van a tulaja PH-n.

    Ja gariról is csak pozitívan tudok nyilatkozni, volt gondom rossz táppal, kettővel is, mindkettő alkalommal gyors, segítőkész módon kaptam a cseretápot, amit most is elégedetten használok.
    Szóval én csak javasolni tudom a használt üzletit, és a bolttal is teljesen meg vagyok elégedve. Ameddig nem lesz 250k Huf-om (ez se lesz egy hamar) egy HP PB 650-re, addig maradok Alfa használt üzleti gépeinél. Ja most is egy olyat hajtok, hordom suliba, ide-oda, és nagyon jól megvagyunk a kis géppel:). Imádom.:K

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák