Aktív témák
-
okilay7
csendes tag
200 E körül is vannak jó gépek, azt nézem.
Kinéztem párat:
Toshiba Satellite (L670-16M)
http://elektroplaza.hu/index.php?option=com_whp&controller=termek&id=48269Dell Inspiron N7010
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/dell/inspiron-n7010-119527-p43293998/Dell Vostro 3700 Core i5-520M 2.4GHz 4GB 500GB 17.3
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/dell/vostro-3700-core-i5-520m-2-4ghz-4gb-500gb-17-3-p43263717/termek-leiras.html#propertiesEnnyit érdemes kiadni a laptopért?
Toshiba Qosmio X500-11W
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/toshiba/qosmio-x500-11w-p41956738/Monitor kimenetnél kell a VGA (D-SUB) + HDMI! Ez fontos szempont!
Fujitsuk is tetszenek..
Szerintetek?!
[ Szerkesztve ]
-
bdfhz
aktív tag
Na ugye!
Nekem az 1. (Toshiba L670) tetszik a legjobban, árához képest ütős gép. A 7010-es Dellben egy kategóriával gyengébb videókártya van. A 3700 lényegesen drágább az első kettőnél, de a gép teljesítménye hasonló az L670-éhez. A Qosmio. Négymagos proci, 8 GB memória, Blu-Ray író. Kellenek ezek neked? Még az SSD-re azt mondom, hogy hasznos. Viszont a kijelző a nagyobb méret ellenére nem Full HD felbontású.
[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz pumukli23 #944 üzenetére
Hmm.. na megnéztem az Alba gépem vinyójának működési idejét:
3 nap 20 óra 57 perc
Szóval lol... 3 éven át rendszeresen hurcibáltam ide oda, előtte többnyire asztalon használtam. Volt, hogy napokig nem volt kikapcsolva se, szóval valszeg a program nem túl pontos, vagy a vinyóm nem emlékszik már milyen öreg -
LGLuke
őstag
Sziasztok!
Kinéztem egy HP Probook 4320s -as típusjelzésű notebookot.
Nekem nagyon fontos a matt kijelző, ráadásul ez még viszonylag a hordozható kategóriába esik a 13,3"-os méretével.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e a Radeon HD 530v-as diszkrét vga-val szerelt változatot venni, és alkalmas lesz tőle a gép játékra, illetve full hd tartalmak nézésére hosszú távon, vagy fölösleges és inkább az IGP-s verziót válasszam?Köszi az infót előre is!
-
kiwimadar
csendes tag
Üdv,
Keresem leendő gépemet.
13-14es méret lenne az igazi, de e fölött is érdekelne a dolog.
Intel procis és lehetőleg i5ös érdekelne, de az i3is elegendő.
Fontos, hogy dedikált videókártyás legyen, mert játékra is használom majd.
Jólenne ha akkuról jól bírná.Extra: lehessen hozzá kapni ultrabay hdd dokkolót (optikai helyére extra hdd)
Keret: 300.000Ft a plafon, kivéve, ha megtalálható itt: www.ramiris.eu
Acer timelinex kizárva.
Tetszik az új asus U31 széria, de kérdés, hogy mikortól kapható.
Egyéb ötletek? -
kosarob8
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kéne. Notebookot szeretnék, keret kb 160ezer forint.
Olvasgattam itt a fórumot mostanság, ilyen árban nagyjából kijönne egy Dell N5010-es típus.
[link]
Ez vmennyire alkalmas játékok futtatására? Természetesen nem ultra high beállításokon gondolkodom, csak olyan játszható formában. Pl F1 2010 amivel mostanság játszottam, az menne rajta vmilyen beállítással?
Egyébként én is néztem, ahogy másik fórumozó társ is hogy ehhez csak 64bites driverek vannak?
Van esetleg más alternatíva ilyen árban? Mondjuk 3év helyett 2év garral is megelégszem, többi vmi hasonló legyen mint ebben.Köszönöm a segítségeteket, üdv
-
juhvic14
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek egy kis segitseget kerni. Kineztem egy gepet. Packard Bell TJ65-CU-692NC. Azt nem tudom, hogy mennyire megbizhato ez a marka, van-e valami tipusra jellemzo hibaja?
Elore is koszonom a segitseget!
-
Drughi
addikt
válasz kosarob8 #966 üzenetére
Off:
Nekem P8700es procin, Ati HD4670es kártyával (az eladó XPS-emen) az F1 2010 35FPS-sel megy Mediumon, FullHD felbontáson.
Elnézve a teszteket ez a kisebbik Ati 5xxx kártya, a kisebb felbontáson nagyjából 5 fps-t ver az enyémre, szóval szerintem high beállításokkal nyugodtan számolhatsz 25 fps-t.
(nekem highon kb 21-22fps-em van, szintén fullhd-ben)Hiába a 1,5éves konfig, nem sok különbség van egy 4670 és 5650/5730 as kártya között.
Legalábbis annyi nincs, mint amennyi árkülönbséget ez jelent.[ Szerkesztve ]
-
okilay7
csendes tag
Toshiba L670 M16 is műanyag, fényes vacak lenne? Rosszak a Toshibák? A Dell gépek jobbak? Nem szeretnék nagyon fényeset venni..
-
félisten
Hali
Notebook vásárlásán gondolkozok, de nem vagyok túl tájékozott ez ügyben. Amit idáig kinéztem az egy Lenovo IdeaPad Y560A. A kérdésem annyi lenne, hogy ennek a 200ezres ára nem túl kevés? Az ilyen szintű más gyártós notebookok 280körül mennek. Mi a hátulütő? Nekem az ATI 5730 tetszett meg benne, mert játszogatni is szeretnék, de munkába is hordanám, ezért nem asztali konfigot keresek.
Válaszokat előre is kösziVissza kell vinnem pár kazettát.
-
Drughi
addikt
válasz Plazmacucci #974 üzenetére
Nem túl olcsó.
Ez már egy fél éves gép, anno az i3as konfig olyan 250e környékéről indult és 300 körül volt az i7es verzió.
Hátulütőnek mondható a műanyag és az ujjlenyomat gyűjtő felületek tömkelege.
A gép maga erős és nagyon jó hangszórói vannak.
Van már itt pár tulaj, kérdezd meg őket mi a véleményük a gépről. -
natë
nagyúr
Volt nálam egy DELL, a tipusra pontosan nem emlékszem, olyan volt, mintha a búcsúban lőttem volna pálcáról. Egy giccsparádé volt az egész design, csillogott-villogott mindenhol. Valamelyik új Inteles modell volt, persze ez csak egy a sok közül és nem jelenti azt, hogy minden DELL ilyen.
-
rizso
addikt
Szerintem így lenne helyes:
"Én távolról sem vagyok a téma "Harry Potter"-e, szerintemaz MSI-n kívülmindegyik cégnek van használható modellje, kérdés mennyire akarod/tudod azt megfizetni."
Azért msi gépekből is vannak jók...Garancia is olyan dolog, hogy volt aki szívott, volt aki nem - de ez a többi gyártónál is könnyen megesik[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
félisten
-
scream
veterán
-
rizso
addikt
Persze, elhiszem, csak arra akartam kilyukadni, hogy ott is lehet találni jó gépeket (pl. több ismerősöm is teljesen elégedett az msi gépével)
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Integrator
aktív tag
Remek, már nem kapható a kiválasztott Lenovo IdeaPad Y560A, tudnátok mondani olyan üzletet, ahol ugyan ez, nem sokkal drágábban, de kapható?
-
natë
nagyúr
-
veterán
-
Seven*7
csendes tag
Üdv,
lánynak keresek laptopot, csak és kizárólag netezésre és mailra, amik mindenképpen fontosak:
- 15,6 kijelző
- piros!
- min 2 év gari
- intel
- ár max 130ezer.Tudnátok segíteni? Akár priviben is köszi!
-
folder06
csendes tag
Sziasztok én is laptop vásárlásra adom a fejem, ha találok valami jót.
Lenne egy ASUS X52F típusú laptop, amit most az AUCHAN-ben akciósan 150E-ért árulnak, de ezt a típust nem találom sehol az interneten. Nem tudtok erről valamit mondani nekem?
Nekem elsősorban internetezésre, officera meg egy két programra kellene. Tehát a videokártya közül nekem megfelel az integrált.
Vagy még egy Toshiba L650-en gondolkodtam. Erről mi a véleményetek? -
bdfhz
aktív tag
válasz kosarob8 #966 üzenetére
Kosarob8!
1. Igen, a kinézett Dell alkalmas játékra.
2. Igen, a gyártó hivatalos oldalán csak 64-bites Vistához és 64-bites 7-hez készült eszközillesztő programok találhatók.Azt javaslom, hogy ha emellett a típus mellett döntesz, a 2 GB-os változatot válaszd, így lesz szabad hely bővítésre. (Gondolom, 1 modul van benne.)
Ha más típus is érdekel hasonló áron, nézd meg például ezeket:
..MSI CX623
..Packard Bell TM85
..Asus K52JCEzekre 2 év garancia jár, de 4 GB memóriát kapsz.
-
kosarob8
aktív tag
Szia!
köszönöm szépen a válaszokat
Szerintem a Dell lesz a befutó - mégiscsak 3 év garancia van rá.
Az olcsóbb 2GB RAM 320GB HDD változatot fogom szerintem venni, később mind2t dolgot könnyedén lehet bővíteni/cserélni.Holnap ha minden igaz el is viszik az asztali gépem és akkor rendelem a notit
-
bdfhz
aktív tag
-
bdfhz
aktív tag
válasz folder06 #993 üzenetére
Folder06!
Én megtaláltam az olcsobbat.hu-n. Kezeld óvatosan a hipermarket-akciókat! Ki lehet fogni valóban jó vételeket, de nem minden ajánlat rendkívüli, amit pirossal bekereteznek.
Más: a felsorolt igényekkel olcsóbb gép is megfelelő lehet számodra. Bár jó lenne tudni, hogy az "egy-két program" alatt mit kell érteni.
[ Szerkesztve ]
-
Maccoy
csendes tag
Sziasztok!
Speciális kéréssel fordulok hozzátok.
Laptopot szeretnék venni, de nem vagyok egyszerű eset.
A legeslegfontosabb szempont, hogy 2db merevlemez hely legyen a gépben.
Hogy ezt gyárilag oldják meg (ált. 17"es gépek) avgy kivehető az optikai meghajtó, az nekem teljesen mindegy.
Szóval épp emiatt szóbajöhet a 13as géptől kezdve a 17es is.Árnak olyan 250-300e Ft-ot szánnék rá.
Ami fontos még, az a min. 512mb memóriával szerelt grafikus mag.
Játékra is lesz használva a gép és emiatt a Quadro és hasonló kártyák kizárva.Üzleti szériát nem igazán preferálom, de azért szóbajöhet.
Szóval mik a lehetőségeim, mit tudtok ajánlani?
-
selenge
tag
Sziasztok! Lehet, hogy már volt róla szó, de érdeklődnék, hogy a QWERTY computers által forgalmazott IQ notikkal kapcsolatban van e valakinek tapasztalata... nekem elég szimpinek tűnik, hogy össze lehet válogatni a gépet..
kösziSZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest