- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
foxi69
tag
válasz spyduck #30130 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat Napfénysütinek is
Elmentem a boltba és megtapogattam a HP-t és a Lenovot is. Végül maradtam a kinézettnél. A linkelt "olcsóbb" változat nem is sokkal lehet az (- 1GBRAM, - Bluetooth), úgyhogy elhoztam a Lenovot. XP rajta van már. Teszi a dolgát szépen, halkan és zökkenőmentesen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Digitalis
senior tag
válasz Sakál8 #30145 üzenetére
Akkor inkább már [ez]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
T-unit
őstag
válasz Digitalis #30156 üzenetére
Azért arra az itthoni gariztatására énis kiváncsi volnék,érdekes módon utolsó hsz-re már nem is válaszolt,így nekem elég komolytalannak tűnik.Amúgymeg hasonló teljesítményű vga-val,ha nem is asztali i7-el(egyáltalán milyen noti alaplap kezeli,wtf ),de vmi durvább 3ghz körüli c2d-vel kéne ennyibe újonnan ezeket árulni rendes itthon érvényesíthető garival,többet nem is érnek ezek a monstrumok.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Digitalis
senior tag
válasz T-unit #30157 üzenetére
A fórumokat elnézve oly sokan nyöszörögnek a VGA-miatt, hogy biztos lenne rá valahol kereslet. Sajnos itt nem a bérből és fizetésből élőkre gondolok. 2500 dezsőért meg már van GTX 280M SLI Graphics változat is[link]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
dragonboy
csendes tag
am ez a gép egy rezsó...ha rákapcsol elkezd lebegni az asztal felett..viccet félretéve megterhelve eszméletlenül melegszik a 4 venti ellenére is! a teteje ha jól emléxem 80 fok körüli amire már lassan ráég az ujjunk. mellesleg ennyiért élienwört is lehet kapni...az legalább 60 percig bírja "akkuról" mert ennél 30 percet írnak szal inkább szünetmentes táp az mint akku. am ezeket egy teszte olvastam.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5094&review=avadirect+clevo+d900f
ez nem az a noti de kisértetiesen hasonkít rá
[ Szerkesztve ]
ACER Aspire 6930g 644G32N (T6400 4GBDDR2 HD4650 320GB 16" 16:9)
-
Convex
aktív tag
Sziasztok!
Kis kijelzőjű laptopot keresek, segítségeteket és tanácsaitokat kérném, hogy milyet lenne érdemes venni. 100k környéke lenne megfelelő.
Előre is köszi!
-
Digitalis
senior tag
válasz dragonboy #30159 üzenetére
hát ha az celsius, akkor tényleg rezsó. De, ott kívül mérve esetleg nem fahrenheit az adat
-
T-unit
őstag
válasz Digitalis #30158 üzenetére
Énis néha már unom a sok noti vga/proci szenvedőt fórumon,mintha paksi erőművet várnának egy szerencsétlen notiba. Jöhetne ez a a sager/clevo akárhogyishívják mo-ra,rendes kieépített szervízhálózattal.Nem kell ide sli,csak egy alapfelszereltségű gtx280/X9100 kombó kéne vmi brutálisabb méretű/hatásfokú hűtéssel,nyugodtan lehet 10kg is emiatt mitszámít csak menjen gta4 fullon 1080p-be, ilyen fél misis ár környékén mondjuk,azt pár ember öröme meglenne oldva.
Convex : Mennyire kicsit keresel?Mire lesz használva?Ennyiből újonnan inkább netbook és az másik topik.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
s_
tag
Üdvözletem,
laptop vásárlás előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni, elsősorban játékra kellene (legalább gef 9600m gt ddr3) meg hd filmek nézésére, az aksi annyira nem mérvadó, de azért egy vagy másfélórát bírjon ki és 15". az ár meg 200-260ezer forint. előre is köszi a segítséget[ Szerkesztve ]
-
Convex
aktív tag
Subnotiban milyet ajánlotok, amiben van dvd-író, halk, és megbízható?
-
-
bence94xd
csendes tag
sziasztok! létezik olyan laptop max 220 ezerért, amin maxon elfut a cod4 és a wow (és késöbb a cod mw2 is legalább mediumon eldöcög majd rajta)?
erről mi a véleményetek? -
blokad
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szeretném lecserélni az Amilo Li1718-at (adatai az adatlapomon). ~140 ezer forintot tudok rászánni. Ajánlanátok nekem hasonló tudású gépeket. (kieg.-nél: bluetooth és webkam lehetőség szerint, ha lenne benne, az nem gond, de ha nincs az se baj, bluetooth az viszont fontos lenne.)
Válaszokat előre is köszönöm.
blokad
-
veterán
válasz Digitalis #30156 üzenetére
CLEVO-t ne! A legolcsóbb és egyben a leggagyibb notebook gyártó. Annak idején sok Gericom és Portocom, és tsai. is Clevo volt. Ezekkel volt a legtöbb baj, általában alaplapcsere, akkucsere, vagy szétreped, elöregedett burkolat (1-2 éves korára).
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Nimrod
addikt
Én is bogarászok a laptopok között és amit eddig találtam az vagy a Toshiba L300 lenne, vagy a FUJITSU SIEMENS Esprimo V5535. Esetleg bármi más hasonló paraméterekkel, ebből következik hogy netbookok kilőve a kis kijelző miatt.
Teljesen átlagos felhasználásra lenne és játékok terén sem lenne annyira fontos (viszonyításképpen azért egy TR: Legend fusson el rajta).
Ez a SiS Mirage 3+ mennyire használható egy darab?
-
lazlo8
tag
szerk ezt rossz helyre irtam
[ Szerkesztve ]
-
dragonboy
csendes tag
-
sulep
senior tag
-
dragonboy
csendes tag
hát ha ki vagy békülve az asussal akkor ez is megfontolandó szerintem: ASUS M51TA-AP067 (erre 2 év gari van aalapból meg elvileg táska+egér is jár hozzzá. több ram emg erősebb vidikártya.) de persze minusz az ujlenyomat olvasó meg blueray meghajtó meg a pista. attól függ mire kell
[ Szerkesztve ]
ACER Aspire 6930g 644G32N (T6400 4GBDDR2 HD4650 320GB 16" 16:9)
-
baloghzr2
tag
Sziazstok,köszönöm az eddigi válaszokat.
Két gép között vacilálok,segítenétek?
HP Pavilion dv5-1118eo
- AMD X2 DualCore QL-62 CPU (2x2,0GHz)- 4 GB RAM
- 320GB HDD
- ATI Mobility Radeon HD3450 VGA 256MB RAM-mal- 15,4”-es BrightView kijelző 1280x800 felbontással
- webkamera
- HDMI
- eSATA
- 5-in-1 kártyaolvasó
- Altec Lansing hang
- Multi DVD-író (DL,LS)
- WLAN, LAN, 4xUSB 2.0, FireWire, VGA, Express Card
- ProtectSmart HDD-védelem
- távirányító
- Magyar Windows
- magyar lokalizált billentyűzet
2 év TELJESKÖRŰ HP garancia.vagy
Toshiba satelite a300-22z:
Processzor: Intel Pentium Dual Core T3400 (2,1 GHz, 667 MHz, 1 MB)
Memória (RAM): 2GB DDR2
Kijelző mérete: 15,4"
Felbontás: WXGA (1280 x 800)
Merevlemez (HDD): 320GB 5400rpm SATA
Telepített operációs rendszer: Operációs rendszer nélkül
Optikai meghajtó: DVD Supermulti
Hang: Igen
Videokártya: ATI Radeon HD 3470 (256 MB)
LAN: 10/100
WLAN: 802.11abg
Bluetooth: Bluetooth 2.0 + EDR
USB: 4 x USB2.0
Interfész: 1 x VGA, Express Card, 1 x eSATA, 1 x Firewire, 1 x S-Video
Akkumulátor típusa: 6 cellás Líthium-Ion akkumulátor
Beépített kártya olvasó: 6in1 kártyaolvasó
Web camera: 1,3Mp webkamera
Garancia: 24 hónap hivatalos TOSHIBA garanciaMindkettő 150ezerből kijönne.Melyiket ajánljátok?????(játszanék is vele):
Ma délután megyek,úgyhogy nagyon SÜRGŐS LENNE!!!!!!!!Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
baloghzr2
tag
Eddigi állás 2-1 a Toshiba javára.
Még valami:
A videókártyára vagyok igazán kíváncsi,mert azt írták nekem,hogy a hd3450 256mb jobb,mint a 3470 256 mb hypermemóriás kártya.
Ez igaz???
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Nintendo Switch
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest