Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Damage

    senior tag

    válasz atosz #1119 üzenetére

    Szívesen megmutatom 1-2 képemet, amit egy 19''-os képernyőn dolgoztam fel 1024x768-ban. Tudom, hogy mekkora képernyőméret mellett milyen nehéz (vagy könnyű) dolgozni. A fotófeldolgozásnál alap, hogy néha 400-800X-osan is belenagyítunk a képbe (igen, addig, hogy teljesen pixeles lesz a kép) és ilyenkor egy nagyobb kijelzőn átláthatóbb az egész. Engem nem zavar, ha másnak jobb a kisebb kijelző, kérlek Téged (és a többieket se) zavarja, hogy nekem ezek az igényeim.
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    Engedd meg, hogy eldöntsem, hogy mekkora kijelző lenne számomra az ideálisabb.
    Azt se értem, hogy mást miért zavar, hogy nem törődöm a gép tömegével. Én fogom cipelni, nem más...

    A játékról lemondtam, de egyébként sem játszottam volna új játékokkal, csak naívan azt gondoltam, hogy vehetek ilyen gépet (árlistákból ez derült ki, pl a FuSi-k). Mivel meggyőztetek, hogy nem annyira megbízhatóak, és élőben sem tetszett annyira a kijelzőjük, ezért erről a márkáról lemondtam.
    Egyébként kíváncsiságból elnéztem pár helyre, hogy élőben is megnézhessem a notik kijelzőjét. Tapasztalataim szerint a Packard Bell-nek a legszebb a kijelzője (Diamond View). AZ MSI-k is nagyon tetszettek.

    amol-nak és a többi értelmes embernek köszönöm a segítőszándékú hozzászólását. Örülök, hogy 1-2 ember elfogadta és megérti, hogy mire van szükségem!

    ''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

Aktív témák