- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
Hi! Megint én vagyok
Most havernak kéne tella. Van egy 4 gigás micro sd-je amit mindenképp használni akar. Max keret 20k. Multimédiára (zene,játékok) kihegyezett teló kéne neki. Használt is jöhet, de akkor linkeljetek hirdetéseket pls! Vodás, vagy független érdekli és nem leharcolt!! A sliderek jobban bejönnek neki, de candybar teló is jöhet( kinyithatós kizárva, de ha van abból is valami akkor jöhet)
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz sagesz93 #13403 üzenetére
Szerintem Nokia 5310, zene/játék tökéletes, használt aprón van egy rakat független
Samsung eléggé kiesik ha játék szempont ugyanis java támogatás elég gyér Samuéknál, LG-ről ebben az árszegmensben nem tudok nyilatkozni egyedül a Shine-t ismerem de azt senkinek semmire nem ajánlanámalapvetően Sony Ericssonok között tudnátok válogatni de mivel memó kártyához kerestek telefont gyakorlatilag így ez eléggé beszűkiti a lehetőségeket
-
pH érték
aktív tag
Tudtok ajánlani olyan telefont ami olcsó és van rajta használható GPS. Ez alatt azt értem, hogy nem kell internet kapcsolat, hogy navigáljak.
-
pH érték
aktív tag
válasz --Nozbert-- #13413 üzenetére
És az N95 8 gb?
-
Mucsi14
tag
Szevasztok!
Nekem egy olcsó mobil kellene fontos hogy jelezze vhogy a nem fogadott hívást (mint a nokia 6300 ledet villogtat) jól láthatóan annélkül hogy hozzá kéne nyúlni a telóhoz,fontos lenne még hogy a hivofélkijelzés nagy méretü fonttal legyen nem úgy mint a mostani sam u800-asomon.
Nem baj ha régebbi tipus vagy nem tud mindent mp3 stb -
sagesz93
addikt
HI!
Sony Ericcsonokat most ajánljátok? Haver lehet lecserélné a micro sd-jét m2-re ha az SE-kből van valami jó 20-22k-ig. Mondjatok valami jót
-
Sly Bp.
addikt
válasz sagesz93 #13420 üzenetére
Én sony-ból csak 2 félét ismerek ami jó az a K850i, K770! A többit nem venném meg mind ugyan úgy néz ki ugyan azt tudja mind gagyi szeritem! A K850 az nem 20 ezer de sony-ban csak az jó! 30-ért már kapni használtban! K770 pedig 20 tájt van! Egy 8 gigás SD kártya 2500 forint szóval a 4 gigáshoz eleve nem kell ragaszkodni
Vagy ami még jó az az E61 azt 22-ért találtam már egy párat! Vagy N93, 9300, Sony K770, G600, E65!
Remélem mostmár tud dönteni!
[ Szerkesztve ]
-
Mucsi14
tag
Árat?
Mondjuk kfüggetlenül 30e
-
Sly Bp.
addikt
válasz Mucsi14 #13422 üzenetére
6500 Classic, 6500 Slide, E65, E51, 6220 Classic! Ezeken szerintem látni a dolgokat többnyire meg be lehet állítani hogy rezegjen és valami hangot is adjon ha van elmulasztott hívás/SMS! Én azt hiszem mindet be lehet! De az E65-öt tuti E51 is és a 6220-at! Többit nem tudom de szerintem az összes telón be lehet állítani
[ Szerkesztve ]
-
Caress
csendes tag
LG Arena! mit gondoltok
-
Mucsi14
tag
Persze kijelzik a nem fogadott hivást sms-t,csak nekem legalább 1m-ről már kéne látni,sajnos a legtöbb kijelző olyan sötét hogy nem látszik semmi amig nem működik a háttérvilágitás.
Kösz a gyors választ
-
Sly Bp.
addikt
válasz Caress #13424 üzenetére
Volt Aréna-m! Nagyon jó minőségű nagyon jó menüvel rendelkezik rengetek a giccs benne meg a fölösleges cucc! Külső hangszóró jól szól (5800, N95 8GB-al azért nem ér fel)! Most már 70-ért is kapni újat de ez még zuhanni fog ha megjelenik a Pixon 12 meg még a többi beharangozott érintős és a nemrég megjelenőknek zuhan az ára ez kb 1 hónap szerintem! De most is megéri megvenni de késöbb talán méginkább! Bár zárt Oprendszeres!
[ Szerkesztve ]
-
Mucsi14
tag
Köszi!
-
jeni
félisten
Szia
A Vodafonnál van olyan akció,hogy ha leadsz egy régit akkor 10e.Ft-al olcsóbban megveheted a listán szereplő telcsiket.Ezek közül melyiket érdemes megvenni?
LGKP5000=17000 Ft
SonyEriccson W910i=23000 Ft
SonyEriccson T700=25000 Ft
SonyEriccson K770=15000 Ft
Nokia 6300=18000 FtEgyedül a Nokiát ismerem de az nem zene mobil,de viszont stabil teló
Az LG érintős nagyképernyős teló
A többi Sony telók meg zene mobilok -
jeni
félisten
LG KP500 mennyire stabil és kérdés mitől oly olcsó(kijelző fogyasztás?egy kezes használat?)A SonyEriccson W 910i nem jó telcsi?
Telefonálnék vele de nem árt egy kis zenét hallgatni rádión meg memórián keresztül,vagyis egy kis kikapcsolódás ha utaznék -
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13441 üzenetére
Nekem volt az akksija elketyegett 1 napig halk a hangszóró gagyi műanyag érintője sem a legjobb! Minden megvan benne de semmiben sem jó
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13443 üzenetére
Én meg azt írtam hogy semmiben sem jó! Az nem ugyan az Én azt mondom hogy irtó gagyi te meg h közepes! De ez off topic!
-
jeni
félisten
Akkor jöhet a Sly Bp. szeretett Nokia 5800-as telója
Az jobban tetszene csak azt nem adják akcióban,bár a boltban nem néztem meg de a webes listán nem szerepel.[ Szerkesztve ]
-
ifigazsi
csendes tag
Sziasztok!
Akkor a nagy kerdes: milyen telefont vegyek?
Mire hasznalnam a telefont:
- napi 10-30 perc beszelgetes
- 5-10 sms
- fel ora internetezes (ez hangsulyos lenne, jo ha gyors!)
- naptar funkcio (ez is fontos!)
- akksi uzemido (azert 4-5 napot ilyen hasznalat mellett lazan birjon ki)Semleges:
- gps (kis plusz, ha van)
- wlan
- btoothMire nem hasznalnam:
- zene hallgatas
- fenykepezesAnyagi korlat, legyen 100e Ft (olyan sok telefon nem esett ki!)
koszonom a valaszokat,
ifigazsi[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz ifigazsi #13446 üzenetére
Ilyen követelmények mellett szerintem nem fogsz olyan mobilt találni aminek ennyit bírna az aksija.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs