Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tristis

    őstag

    válasz n0rbert0 #1214 üzenetére

    Szia!

    Először is a nyomtató ára 34e+áfa Ft egy teli Samu tonerral. Ahol én vettem, ott a srácok valamit elhajlítottak a nyomtatón belül, így belemegy majd a 4200-as tonerja is, ergo 6,6e Ft/ 3000 oldal.

    Jöjjenek a véleményeim:
    - a nyomtató maga gyönyörű
    - szerintem a ventije hangos, de az én gépem 17 decibelen dolgozik.... egy sima pc zajszintje alatt van talán kicsivel. Ízlés dolga.
    - jobb oldalt hátul kell bekapcsolni, kicsit kényelmetlen, de a harmadik alkalomra már rááll az ember keze
    - memóriáról annyit, hogy nekem 100 oldalt úgy kiköpött, hogy észre se vettem. Nem tudom mire való ez a memória dolog. Nekem mindegy, hogy 3,5, vagy 5 perc alatt nyomtat ki egy nyomtató 100 oldalt, olvasni tovább tart :DDD
    - papírtálca zsír, mert 85%-ban fedett és a masina alján van, Kihúzod, nem gyűri a papírt, megeszik 250-et, visszateszed.
    - tud oldalszámlálót a gép ;]
    - a lapkiadó része nagyon profi, szerintem az is tudja a 250 odalt. Fel lehet egy kis pecket fordítani és akkor több fér bele, nagyon ötletes.
    - a scan résznél a scan tetejét meg lehet emelni. Kicsit lötyög és a minőségérzet emiatt nem a legjobb, de cserébe le tudsz csukni egy 300 oldalas könyvet is. Bár erre nem tudom mi szükség, de mindenki azt mondta rá, hogy ez jó benne :DDD
    - szoftver egyből felszaladt a gépre (win7)
    - 2 év gari
    - 45.000 oldal élettartam (feljavítás előtt), a többi kisebb nyomatóé dob függő, de ennek nagyon jó hogyha fele

    Egyetlen negatívuma az ára, mert ha úgy nézzük 42e Ft tonerral. Szerintem bárki le tudja alkudni 38-39 környékére és akkor már igen jó vétel, mert a tonert tekinthetjük 7e Ft-nek.
    Ízlés dolga, rád bízom. Kecskeméti Ricoh-ba biztos van, nem tudom hogy a többi nagy városban is szintén forgalmazzák-e, utána kell járni. A 3205-ös is biztos jó gép, csak kell neki idő, még kijön több cég az utángyártottal. HP szervíz ótvar, Xerox-okat nem ismerem, Kyocera, Ricoh az 60-nál kezdődik újonnan... Cannon-osokkal asszem sok a baj a chip miatt. A többi márka meg ... nekem semmit nem jelentenek. :R

    [ Szerkesztve ]

    Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

Új hozzászólás Aktív témák