Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elektrosokk

    addikt

    válasz Csápájev #29741 üzenetére

    ugyanez a cég ezt írja a Midea klímákról: A Midea klímák egy megbízhatóan erős műszaki szintet jelentenek a klímák piacán, nagyon jó ár/érték aránnyal ötvözve, jó garanciákkal és megbízható háttértámogatással ( ami nagyon fontos az ügyfélnek és a felszerelő cégnek is) Az új Midea Blanc széria pedig kifejezetten a felső kategóriás minőséget célozza meg, nagyon jó hatékonysági paraméterekkel, wifi opcióval és A++ energiahatékonysággal. A Midea gyártású MDV klíma a piac egyik slágere a közepes árkategóriában, a felszerelt kb 1000 db-ból egynél sem kellett még egy csavart sem meghúzni az elmúlt két évben, amióta bevezették a hazai piacra ezt a brandet.

    A Bosch klímákról meg ezt: A Bosch név megtévesztő lehet, mivel egy komoly műszaki tartalmat sejtehet mögötte a gyanútlan vásárló a cég logója, márkaneve miatt. Sajnos ez így nem igaz. A Bosch klíma a Midea gyárban készült és felmatricázott egyszerű klíma, olcsó alkatrészekből, minden különösebb innováció és minőségérzet nélkül. Ha márkás klímát keres akkor érdemesebb a már itthon bejáratott és szervízzel, viszonteladó háttérrel rendelkező márkát választani. Amennyiben megrendeli, természetesen nagyon szívesen beszerezzük Önnek ezt a tipust is!

    most akkor jó a Midea vagy nem ? :F :DDD ellentmondást érzek...

    (#29744) Flashcash köszi. kimondottan felhasználói tapasztalatra voltam kíváncsi, nem a marketing vakításra. kihúztam a Samsungot, bár nem szívesen, külsőre tetszett. Marad a /Pana/Daikin/Micsu trió

    [ Szerkesztve ]

    "Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️

Új hozzászólás Aktív témák