Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nandow

    aktív tag

    Sziasztok!

    Ma meghozták a hiányzó wifi modult is a Daikin klímához.
    Segítene valaki, hogy miként is kéne ezt beállítani? Nem értek az ilyen hálózatos dolgokhoz. :B
    Valamennyire konfiguráltuk, működik is, de nem tudom, hogy jól csináltuk-e és hogy egyáltalán milyen lehetőségek vannak. :D

    Letöltöttem az alkalmazást telefonra. Az abban leírtak szerint végigmentünk a folyamaton, egy bizonytalan rész volt, amikor azt kérdezte, hogy a helyi eszközön (vagy valami ilyesmit írt) van-e AP gomb. UPC-s modemem van, azon nem találtam ilyet, így a NEM-re mentem, és utána nem futott végig a folyamat, megakadt. Aztán valahogy csak életre kelt a dolog. (Közben a telon a wifi hálózatoknál megjelent a klíma wifi modulja, ott beírtam a jelszót.)

    Aztán az alkalmazásban a beállítások menüben az egyik pontban megadtam az itthoni wifi hálózat nevét és jelszavát. Majd láttam, hogy van ez a házon kívül funkció, azt beállítottam.

    Amit most látok, hogy a RUN mód világít. Házon kívül funkció segítségével a munkahelyemről el is tudtam indítani a készüléket. Hazaérve szintén még a Házon kívül funkcióban tudom változtatni a dolgokat. Kijelentkezve a Házon kívül funkcióból, továbbra is tudom állítani a paramétereket.

    Akkor ez így rendben van, minden tökéletes? Most RUN módban van, de van AP mód is. Miben különbözik a kettő?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák