- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee06
tag
Fractal Design Core 2500 erről mondanátok tapasztalatokat ?
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
-
törölt tag
válasz kissd01 #51841 üzenetére
Amennyiben erről a kariról van szó:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#sp
ez 312 mm hosszú,ú
a Z9 és Z11 házakban 29 cm fér el max.Ha szeretnél a Z11 vonalnál maradni
választ a Z11 új, Neo típusú házát, abban már nincs korlátozva a VGA hosszúság.
(Ki lehet benne venni a középső HDD bay-t).
Cikk a honlapomon. -
CoolBoy323
nagyúr
Egy nagyon alap géphez milyen házat tegyek?
Vaya-t akartam, de nem van már ott ahol venném... (AQUA)Vaya II nem annyira jó, jól olvasom?
10k környékén kellene, vagy olcsóbban
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #51856 üzenetére
Bitfenix Neos?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz #98593280 #51857 üzenetére
drága
80k az egész mindenség... totál full alap gép...
egy ilyenre gondoltam: Zalman T1 Plus
a célnak megfelel szerintem, nem lesz 70fokos a proci, és csókolom, ennyi kell... de egy ventit teszek bele még...
jó lesz?
(a6-6400k, hdd, sdd, fsp 400 hexa+, lesz a gépben amúgy, meg a többi szokásos nyilván )
[ Szerkesztve ]
-
Kristof9094
senior tag
válasz CoolBoy323 #51858 üzenetére
Gyári hűtővel abban a házban simán lesz 70 fokos a cucc terhelésen. FM2-höz kell egy jobb hűtő, sajnos a gyári viccnek is rossz.
A helyedben Pentiumot vennék, CPU erőben erősebb, kevesebbet kajál, jól bővíthető, IGP része gyengébb, de játékra az A6 is édes kevés.
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Kristof9094 #51859 üzenetére
Már mindegy, megrendeltem
Amire fogják használni, simán jó lesz... 70 fok szvsz sose lesz, nem lesz az nagyon terhelve
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #51858 üzenetére
Szerintem sem ajánlott az a ház.
-
Kristof9094
senior tag
válasz CoolBoy323 #51862 üzenetére
Esetleg egy Vaya, de egy alap toronyhűtőt mindenképpen csapjál hozzá.
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
karis
tag
Sziasztok!
Házat készülök venni, pontosabban egy Corsair Carbide Spec-03-at. Mellé van egy AC i30-as procihűtőm aminek a hivatalos magassága 161mm, a ház pedig hivatalosan 157mm magas procihűtőt "enged" bele. Van valakinek hasonló problémája a miliméterekkel?
Nézzek másik ház után vagy az a 4 mm még úgy ahogy befér?
Köszi előre is! -
-szabi-
addikt
Hi
Kinőttem Fractal Design Define R4 házat.
Hasonló kivitelben, (ajtós, felül csatlakozós, egyszerű formavilág) kellene ahol 4 optikai meghajtó számára van hely
Néztem Define XL R2 házat, de túl nagy, nem akarok full tower kivitelt.
Milyen ház javallott?üdv
szabi -
bozont
veterán
Üdv
Jelenleg egy CM690-es házam van, amivel elégedett is vagyok. Viszont két okból gondolkodom a leváltáson. A kábel "management" még elég kezdetleges és egy nagyobb vga is neccesen fér be (30+ cm).
Nézegettem a nagy tesót, a CM690 III házat. Úgy tűnik ebben már javították ezeket a problémákat. Ahogy nézem most 23-25e Ft körül kapható. A kérdésem, hogy ebben az árkategóriában milyen alternatívák vannak még alsó tápos kivitelben?
A most kerül a gépbe egy 4690K, Brocken 2 hűtővel és később egy (jelenleginél is) komolyabb vga. Merevlemez több nem lesz benne, sőt később ez a 2TB-os is kikerül egy NAS-ba. Marad a 2 SSD és a DVD olvasó, ha valamiért mégis szükség lenne rá.[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
válasz FishAir #51873 üzenetére
Corsair 550D 50cm magas 4 hellyel.
Annyi kompromisszum, nem a tetején vannak a csatlakozók.
Néztem még Thermaltake Urban S41 51,6cm magassággal és Nanoxia Deep Silence 5 Rev. B 55cm mérettel noha ez már majdnem akkora mint Define XL2, 56cm.
De még így is kisebb mint a full tower házak 60~65cm mérettel.üdv
szabi -
törölt tag
Ez lehetséges hogy abszolút negatív rekord eddig:
SHARKOON VS4-V
Anyagvastagság: 0,4 mm -
arminlok
senior tag
Nincs hír hogy a define mininek lesz e utódja? Már kb sehol nem lehet kapni.
-
Krisz1441
tag
Sziasztok!
A cooler master n300 házba elfér az MSI Z97 PC Mate alaplap?
Köszönöm!
-
Zsotti89
újonc
Üdv mindenkinek!
A következő konfigurációhoz keresek, a lehetőségekhez képest jól hűtő, csendes gépházat, 10-15e Huf értékben:
i5-4440
asrock b85m pro4
2x4GB ddr3 hyper x fury 1600 mhz
gtx 760 msi tf
ezex 1TB wd blue
120GB kignston fury ssd
fsp raider 550Eddig egy ajánlatot kaptam a Cooler Master N3 képében, esetleg ezt is véleményezhetitek.
Előre is köszönöm!
-
juve600
nagyúr
szia
Van egy Corsair C200-as ház amibe át költöztettem a konfigom (kell a gyereknek a világitós 500R ),viszont van egy olyan gond hogy a táp nem kap elég levegőt alulról( a ház alja és az asztal közötti távolság nem elég) és két fadarabot tettem a ház lábai alá ugy működik rendesen,viszont nem túl esztétikus.Arra gondoltam hogy a tápot nem ventivel lefele hanem ventifel felfele tenném a házba és oldalról kapna egy ventit ami fújja rá a levegőt,szted igy nem károsodik a táp vagy egyéb alkatrész ??
thx
-
r3dwo0d
tag
Üdv!
Lenne lehetőségem vásárolni egy Zalman Z3 házat. Leírás alapján minden benne van és még sosem volt használva. A konfig ami bele költözne: gigabyte superb 550W táp ,I5-2500 gyári hűtővel, R9 280X tri-x vga, 1 db ssd, 1 db hdd és egy dvd író. Jelenleg egy xingdolin happyben lakik a konfig, de terhelés alatt borzalmasan hangos a rendszerhűtőnek használt CM jetflow 120-val valamint melegszenek az alkatrészek eléggé. A kérdésem az lenne, hogy jól járnék-e ezzel a házzal? Alacsonyabban tarthatóak vele az alkatrészek hőfokai? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
w333
félisten
válasz Kristof9094 #51887 üzenetére
Később megnézem 3 óra játékkal (Crysis 3, BF4), de eddig sem volt vészes a cpu max 52C láttam eddig, a videókártya is 55C volt a max. szóval elég meggyőző
Viszont a gyári 12CM hűtő az kuka, szó szerint búgott az egész
Persze nem marad ez így végegesen, következő takarításkor (kb. 3 hónap múlva) majd belekerül egy hangtalan Coolink SWiF2-1200
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Grave_444 #51889 üzenetére
Most melyikről van szó ?
Különben fogalmam nincs hogy mennyi volton ment, de a fordulatszáma az fix 1200 -s volt, de szó szerint búgott a gép (tehát nem szélzaj) hanem ilyen visítós
A konyha kb. 8 méterre van és onnan is halottam a hangját, most hogy kivettem szó szerint nincs hangja a gépnek, ha a fülemet odateszem akkor is nagyon minimális szélzaj van, a HDD hangját is hallom tényleg olyan halk lett
Teszt szerint is elég hangos ... vagyis 40.4dBA ami azért hangos
A SWiF2-1200 -t ajánlod ? fix 800 fordulat és 8.5dBA gondolom hangtalan
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Grave_444 #51891 üzenetére
És akkor mit ajánlasz ...? gondolom a fix 1200 -s fordulatot nem lehet lejjebb venni, a lényeg az hogy 12cm -s előlapi kell (majd) kis fordulat + hangtalan legyen
És a SWif2-1200 -tól nem létezik csendesebb rendszerhűtő ?
[ Szerkesztve ]
-
Krisz1441
tag
ÜDV!
2,5"-os SSD-t hogy tudom rögzíteni a CM N300 házban? Nem látom a leírásba hogy, 2,5"-os hely lenne benne!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest