- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
32 GB RAM-ot biztosan megeszik az L380 (nekem is 2x16 GB RAM van benne). Valószínűleg többet is, csak nem éreztem úgy, hogy én 32 GB-os DDR4 modulokkal kellene, hogy kitömjem.
Gyárilag AC-s wifivel jön, nekem egy Mediatek MT7921 került bele, ami némi driverrel való küszködés után amúgy rendben működik. (Sok rosszat lehet olvasni az MT7921-ről (kb. laptopgyártótól függetlenül), de szerintem ezek nagyrészt driverproblémák, nekem a T14-hez való Lenovo driver vált be.)
Nagyon könnyen szerelhető, maga az említett alaplapcsere is úgy 20-25 perces művelet volt.
Érzésre a 13,3" a 14"-hez áll közelebb, mint a 12,5"-höz, de érezhető a méretkülönbség a 14"-hez képest is. Ezt nyilván neked kell megnézned, melyik a kényelmesebb. Az L380 mindenesetre már az az ultrabook-like gép, amit könnyű cipelni, azt hiszem, már másfél kg alatt van az összsúlya.
Ha nem szereted a full fekete Thinkpad-dizájnt, az L380-ból van szürke változat is, a notebookcheck-es review-ben is erről a változatról készültek fotók.
Ami esetleg lényeges szempont lehet, hogy az L380 USB C portjai nem Thunderbolt 3 portok. Töltést tudnak, adatátvitelt tudnak, alt DP módot (külső kijelző kezelését) tudnak azért.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest